Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 16:18

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 153 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další
 6. - 8. cerven - Kamperweekend, NLD, organizacni data 
Autor Zpráva
Pan Kapitán

Příspěvek 6. - 8. cerven - Kamperweekend, NLD, organizacni data
Pro lepsi informovanost shrnuju co se dotedka vi.

- Jedna se o sraz Holandskeho Skoda klubu, v kempu "de Roussant", obec Zoutkamp. Vzdalenost z Prahy je cca 850km, pozvanka zde: http://www.skodaclub.nl/

- Planovana cesta je Praha - Usti n/L - Leipzig - Hannover - Bremen - Groningen (NL)

- Poplatky na dalnicich v DE a NLD nejsou, benzin je vhodny nakupovat v Nemecku (misto je blizko Nemeckym hranicim), LPG neni drahy ani v Holandsku.

- Ceny ubytovani: 5EUR/os/noc, 5EUR za auto+stan/noc, tzn. 4 lidi v jednom stanu s jednim autem zaplati za ten vikend dohromady 50EUR (tzn. asi 1300 Kc).

- Chysta se vyjizdka, grilovani a zajimavy program (prekvapeni).

- Potvrzena ucast je ja s rodinou (3 lidi a Eda) a kamarad se synem (2 lidi a Favorit Pick-up - servisni stroj). Nepotvrzeni jsou: Vit, Cyz shani lidi do auta (Forman) a par dalsich kteri jeste nerekli jestli jo nebo co. Je tu i otevrena moznost ucasti jedne stare Felicie (to bych byl mooc spokojenej). Zatim se nevyjadril nikdo z majitelu krasnych uzovek! Tak co je?

- U vozidel se predpoklada ze dojedou tam i zpatky, ale urcite nebude na skodu a vzajemne se dohodnout a posbirat nektere dulezite nahradni dily dohromady, tzn. ne kazdej musi nutne tahnout ssebou vsechno co se muze rozbit. Ocekavam ze na cestu budou vyslany vozidla typu 781, 791 a 742(3), takze nektery dulezitejsi casti budou zamenitelny.

EDIT: Ocekavam ze do konce dubna bude vetsi cast ucastniku uz rozhodnuta.

Cvokárium: Youtube Instagram

21.4.08, 09:50
Profil ICQ YIM
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek Jeste prosba...
Prosim OPRAVDU vsechny, kteri o tom aspon trochu uvazujou, aby sem napsali zpravu a k tomu treba proc by jeli a proc by nejeli... nebo tak neco.

Napriklad: Uvazuju o tom, kdyby spadl Karluv most, urcite pojedu. :-)

Cvokárium: Youtube Instagram

21.4.08, 16:06
Profil ICQ YIM
Hluchoň

Příspěvek 
uvažuji o tom. Ovšem mám problém, v daném období dělám státnice a např víkend před zkouškou prostě nikam nemůžu, je třeba se tomu věnovat pečlivě, zatím neznám přesný termín zkoušky, takže to nemůžu potvrdit na 100%. Jak budu vědět, dám vědět. Neuvažuji zatím ale o tom, že bych jel takovou dálku se svým autem, nevěřím motoru, není špatný, ale chová se podezřele(viz minulá závad vmax 120 v sekci motor) a mám neblahé tušení, že se něco posere (už aby to bylo, ať se to dá do kupy a je klid). Takže bych se s někým svezl, bude-li mít místo a mě chtít za pasažéra, tak např. s kolegou cyzem, zatím jsem ho ale z výše uvedených důvodů nekontaktoval tak bude asi čumět jako péro z gauče až si to tady přečte.

Spadne - li Karluv most, nepojedu, potřebuju pár dlažebních kostek a tam bych mohl výhodně sehnat.

21.4.08, 19:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Ještě je i jakási naděje, že by jako další zástupce správně koncepčních vozů, vyrazila hrdě vstříc větrným mlýnům i Pastelka, ale chtělo by to pro ni zátěž :)

Jel bych já (to je asi samozřejmé), Bukaj by se taky přidal, ale chtělo by ještě další lidi - jednoho nebo dva popř., zatím tak ehce počítám že by se zůčastnil i Matthes. Kdo by ještě jel s námi pokud bychom tedy jeli?

21.4.08, 20:01
Hluchoň

Příspěvek 
Šemik píše:
Ještě je i jakási naděje, že by jako další zástupce správně koncepčních vozů, vyrazila hrdě vstříc větrným mlýnům i Pastelka, ale chtělo by to pro ni zátěž :)

Jel bych já (to je asi samozřejmé), Bukaj by se taky přidal, ale chtělo by ještě další lidi - jednoho nebo dva popř., zatím tak ehce počítám že by se zůčastnil i Matthes. Kdo by ještě jel s námi pokud bychom tedy jeli?
dalo -li by se někde rozumně zaparkovat, tj ne v praze či plzni na ulici, ale někde za plotem, tak bych se možná i na pastelčinu trasu vypravil a kdesi přestoupil, pokud se vyřeší problém viz výše

21.4.08, 20:06
Profil ICQ
Dezertér

Příspěvek 
Čistě teoreticky jako můžu no...prostitutka to je peněz...a zkouškový budu mít taky... 8) 8) 8)

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

21.4.08, 20:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
zas tak hrozné to s penězma není....našetříte :). U mě už vrcholí přípravy Formana, už začínám všechno dávat zpátky do karoserie, ještě zbývá doladit pár věcí a snad tu cestu zvládne, ale je zvyklý :)
Vít: Klidně tě vezmu.

21.4.08, 21:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Taky o tom trochu přemýšlím ale musel bych se k někomu vsomrovat do auta a navíc nevím jak bych se tam zas tak domluvil ani ingliš ani dojč není můj koníček a přece jenom je to kus cesty a výlet není zadarmo.

Pokud by spadl karlův most jedu i vlastním :lol:

21.4.08, 22:05
Profil ICQ

Příspěvek 
tak já to mám furt 50 na 50 svoje auto bych ale taky nebral (chtěl bych ho do maďarska na sraz) takže bych se taky radši svezl s někým. Důvody proč bych nejel...trochu víc peněz a mladé se to nelíbí :-D ale ještě uvidíme...pokud by nás jelo tolik tak bych se snad i trhnul :)

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

21.4.08, 22:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Však já přes Brno pojedu....tak tě taky můžu vzít.

21.4.08, 22:46
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Šemik píše:
Jel bych já (to je asi samozřejmé), Bukaj by se taky přidal, ale chtělo by ještě další lidi - jednoho nebo dva popř., zatím tak ehce počítám že by se zůčastnil i Matthes.

To by ses nedopocital Bohousku :|

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

21.4.08, 22:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
cyz píše:

Pokud bys jel přes Brno a přibral mě tak bych i jel tak na 80% aspoň by byla sranda

22.4.08, 10:29
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
ja jedu od chomutova, takze jesli je nekdo z teplic/usti/loun a pod tak muzu taky nekoho vzit..pocitam, ze bych projel do 200l lpg

http://kachnis.techsajt.cz

22.4.08, 10:31
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Kaliban123 píše:
cyz píše:

Pokud bys jel přes Brno a přibral mě tak bych i jel tak na 80% aspoň by byla sranda

Přes Brno pojedu na 100%, potom budu nejspíš pokračovat na Svitavy takže bez problémů

22.4.08, 10:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Jinak - vidím že zájem rostě, tudíž vzhledem k tomu že pojede víc aut a lidi z celé ČR, tak bych vás poprosil jestli byste mi ostatní řidiči mohli pokud možno závazně napsat do PM odkud a kterým směrem pojedete, já bych se z toho pokusil sestavit nějaký "jízdní řád" tak abychom zbytečně nejezdili 3x kolem ČR a abychom se pokud možno setkali v jednu hodinu na jednom místě. Díky.

22.4.08, 11:10
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.   [ Příspěvků: 153 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další