6. - 8. cerven - Kamperweekend, NLD, organizacni data
Autor |
Zpráva |
Viky
Pan Kapitán
|
6. - 8. cerven - Kamperweekend, NLD, organizacni data
Pro lepsi informovanost shrnuju co se dotedka vi.
- Jedna se o sraz Holandskeho Skoda klubu, v kempu "de Roussant", obec Zoutkamp. Vzdalenost z Prahy je cca 850km, pozvanka zde: http://www.skodaclub.nl/
- Planovana cesta je Praha - Usti n/L - Leipzig - Hannover - Bremen - Groningen (NL)
- Poplatky na dalnicich v DE a NLD nejsou, benzin je vhodny nakupovat v Nemecku (misto je blizko Nemeckym hranicim), LPG neni drahy ani v Holandsku.
- Ceny ubytovani: 5EUR/os/noc, 5EUR za auto+stan/noc, tzn. 4 lidi v jednom stanu s jednim autem zaplati za ten vikend dohromady 50EUR (tzn. asi 1300 Kc).
- Chysta se vyjizdka, grilovani a zajimavy program (prekvapeni).
- Potvrzena ucast je ja s rodinou (3 lidi a Eda) a kamarad se synem (2 lidi a Favorit Pick-up - servisni stroj). Nepotvrzeni jsou: Vit, Cyz shani lidi do auta (Forman) a par dalsich kteri jeste nerekli jestli jo nebo co. Je tu i otevrena moznost ucasti jedne stare Felicie (to bych byl mooc spokojenej). Zatim se nevyjadril nikdo z majitelu krasnych uzovek! Tak co je?
- U vozidel se predpoklada ze dojedou tam i zpatky, ale urcite nebude na skodu a vzajemne se dohodnout a posbirat nektere dulezite nahradni dily dohromady, tzn. ne kazdej musi nutne tahnout ssebou vsechno co se muze rozbit. Ocekavam ze na cestu budou vyslany vozidla typu 781, 791 a 742(3), takze nektery dulezitejsi casti budou zamenitelny.
EDIT: Ocekavam ze do konce dubna bude vetsi cast ucastniku uz rozhodnuta.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
21.4.08, 09:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Jeste prosba...
Prosim OPRAVDU vsechny, kteri o tom aspon trochu uvazujou, aby sem napsali zpravu a k tomu treba proc by jeli a proc by nejeli... nebo tak neco.
Napriklad: Uvazuju o tom, kdyby spadl Karluv most, urcite pojedu.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
21.4.08, 16:06 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
uvažuji o tom. Ovšem mám problém, v daném období dělám státnice a např víkend před zkouškou prostě nikam nemůžu, je třeba se tomu věnovat pečlivě, zatím neznám přesný termín zkoušky, takže to nemůžu potvrdit na 100%. Jak budu vědět, dám vědět. Neuvažuji zatím ale o tom, že bych jel takovou dálku se svým autem, nevěřím motoru, není špatný, ale chová se podezřele(viz minulá závad vmax 120 v sekci motor) a mám neblahé tušení, že se něco posere (už aby to bylo, ať se to dá do kupy a je klid). Takže bych se s někým svezl, bude-li mít místo a mě chtít za pasažéra, tak např. s kolegou cyzem, zatím jsem ho ale z výše uvedených důvodů nekontaktoval tak bude asi čumět jako péro z gauče až si to tady přečte.
Spadne - li Karluv most, nepojedu, potřebuju pár dlažebních kostek a tam bych mohl výhodně sehnat.
|
21.4.08, 19:42 |
|
|
Šemik
|
Ještě je i jakási naděje, že by jako další zástupce správně koncepčních vozů, vyrazila hrdě vstříc větrným mlýnům i Pastelka, ale chtělo by to pro ni zátěž
Jel bych já (to je asi samozřejmé), Bukaj by se taky přidal, ale chtělo by ještě další lidi - jednoho nebo dva popř., zatím tak ehce počítám že by se zůčastnil i Matthes. Kdo by ještě jel s námi pokud bychom tedy jeli?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
21.4.08, 20:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Ještě je i jakási naděje, že by jako další zástupce správně koncepčních vozů, vyrazila hrdě vstříc větrným mlýnům i Pastelka, ale chtělo by to pro ni zátěž Jel bych já (to je asi samozřejmé), Bukaj by se taky přidal, ale chtělo by ještě další lidi - jednoho nebo dva popř., zatím tak ehce počítám že by se zůčastnil i Matthes. Kdo by ještě jel s námi pokud bychom tedy jeli? dalo -li by se někde rozumně zaparkovat, tj ne v praze či plzni na ulici, ale někde za plotem, tak bych se možná i na pastelčinu trasu vypravil a kdesi přestoupil, pokud se vyřeší problém viz výše
|
21.4.08, 20:06 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
21.4.08, 20:37 |
|
|
cyz
|
zas tak hrozné to s penězma není....našetříte . U mě už vrcholí přípravy Formana, už začínám všechno dávat zpátky do karoserie, ještě zbývá doladit pár věcí a snad tu cestu zvládne, ale je zvyklý
Vít: Klidně tě vezmu.
|
21.4.08, 21:48 |
|
|
Kaliban123
|
Taky o tom trochu přemýšlím ale musel bych se k někomu vsomrovat do auta a navíc nevím jak bych se tam zas tak domluvil ani ingliš ani dojč není můj koníček a přece jenom je to kus cesty a výlet není zadarmo.
Pokud by spadl karlův most jedu i vlastním
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
21.4.08, 22:05 |
|
|
Radic
|
tak já to mám furt 50 na 50 svoje auto bych ale taky nebral (chtěl bych ho do maďarska na sraz) takže bych se taky radši svezl s někým. Důvody proč bych nejel...trochu víc peněz a mladé se to nelíbí ale ještě uvidíme...pokud by nás jelo tolik tak bych se snad i trhnul
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
21.4.08, 22:46 |
|
|
cyz
|
Však já přes Brno pojedu....tak tě taky můžu vzít.
|
21.4.08, 22:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Šemik píše: Jel bych já (to je asi samozřejmé), Bukaj by se taky přidal, ale chtělo by ještě další lidi - jednoho nebo dva popř., zatím tak ehce počítám že by se zůčastnil i Matthes.
To by ses nedopocital Bohousku
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.4.08, 22:49 |
|
|
Kaliban123
|
cyz píše: Však já přes Brno pojedu....tak tě taky můžu vzít.
Pokud bys jel přes Brno a přibral mě tak bych i jel tak na 80% aspoň by byla sranda
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
22.4.08, 10:29 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja jedu od chomutova, takze jesli je nekdo z teplic/usti/loun a pod tak muzu taky nekoho vzit..pocitam, ze bych projel do 200l lpg
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
22.4.08, 10:31 |
|
|
cyz
|
Kaliban123 píše: cyz píše: Však já přes Brno pojedu....tak tě taky můžu vzít. Pokud bys jel přes Brno a přibral mě tak bych i jel tak na 80% aspoň by byla sranda
Přes Brno pojedu na 100%, potom budu nejspíš pokračovat na Svitavy takže bez problémů
|
22.4.08, 10:49 |
|
|
cyz
|
Jinak - vidím že zájem rostě, tudíž vzhledem k tomu že pojede víc aut a lidi z celé ČR, tak bych vás poprosil jestli byste mi ostatní řidiči mohli pokud možno závazně napsat do PM odkud a kterým směrem pojedete, já bych se z toho pokusil sestavit nějaký "jízdní řád" tak abychom zbytečně nejezdili 3x kolem ČR a abychom se pokud možno setkali v jednu hodinu na jednom místě. Díky.
|
22.4.08, 11:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|