Autor |
Zpráva |
Drak
|
Bleskovka pípátko AKIN
Nemáte někdo pls vnitřní schéma tohoto vynálezu? Popř jakej dát před něj odpor. Jedná se o pípátko na světla z felicie, potřebuju ho zítra prdnout na 24V jako signalizaci směrovek, vzal sem si to jako stranickej úkol a samosebou měřák a pípák sem si sebou nevzal...
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
23.4.08, 20:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Co místo odporu použít 12V stabilizátor? Stojí pár korun.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.4.08, 20:46 |
|
|
Drak
|
No teď už mi ho nikdo neprodá a zítra ráno to musím mít, doma mám jenom odpory
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
23.4.08, 20:50 |
|
|
Martin
|
Šemik píše: Co místo odporu použít 12V stabilizátor? Stojí pár korun.
No to je jako jít se stíhačkou na komára. Stačí zenerka 12V spojená do série se sirénou.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.4.08, 20:54 |
|
|
Martin
|
Drak píše: No teď už mi ho nikdo neprodá a zítra ráno to musím mít, doma mám jenom odpory
Aha, no tak to ti asi nikdo moc neporadí, jedině, že by ji měl někdo doma a změřil odběr.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.4.08, 20:56 |
|
|
Šemik
|
Tak asi nemám pískačku přímo tohohle typu, ale nějaké jiné jsem doma našel, ty mají odpor okolo 500 - 600 ohmů, takže by i ta o kterou jde mohla mít při troše štěstí podobně..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
23.4.08, 21:04 |
|
|
cyz
|
Nedá se koupit univerzální pípák na 24V? To si myslím že bude jednodušší a elegantnější řešení....
btw. nechceš dát Tatru do garáže až bude opravená?
|
24.4.08, 07:16 |
|
|
Drak
|
Koupit se dá, ale těch akinů mám půl šupliku a chcu je nějak použít, krom toho ten univerzální vydrží tak měsic.
Do garáže ju klidně dát můžu, ale nebude moc času to nějak ladit a rozvíjet.
|
24.4.08, 16:51 |
|
|
cyz
|
Tak když jich máš půl šuplíku tak zapoj dva - napájení do série, spínání paralelne a máš to beztak je AKIN sám od sobě dost tichý a Tatra coby majestátný stroj není zrovna nejtišší a tohle ti zajistí že i po pár hodinách za jejím volantem ten AKIN uslyšíš.
|
26.4.08, 11:43 |
|
|
Drak
|
Sem tam pleskl do série 2W žárovku a je to, pípá to jak o medaile
|
26.4.08, 18:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já stím měl docela problém mi to nechtělo v sérii pípat ani jsem to nemohl domastit jinak, no nakonec jsem to vyřešil tak že jsem dal dva na levou i pravou stranu miloš
|
26.4.08, 19:04 |
|
|
Drak
|
Záleží, na jakej přerušovač to dáváš, na klasickej váleček mezi P a L, pokud máš pípátko polarizovaný, tak na P a proti zemi a elektronický mívají sólo vývod na pípátko, nebo kontrolku, ty co to nemají tak analogicky jako váleček.
|
27.4.08, 11:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Záleží, na jakej přerušovač to dáváš, na klasickej váleček mezi P a L, pokud máš pípátko polarizovaný, tak na P a proti zemi a elektronický mívají sólo vývod na pípátko, nebo kontrolku, ty co to nemají tak analogicky jako váleček.
já jsem dával na klasický váleček origo felici tu malou kostku a nijak jsem se stím nedomluvil, přetáčel otáčel, nechtělo to poslouchat miloš
|
27.4.08, 14:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|