|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
Další záhada-fela
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
19.4.08, 13:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
co je na tom tak záhadnýho... lidi kříží všecko, stačí prohlídnout tw a příklady jsou na světě, jestli bude jednou někdo rozebírat moje auto, asi si na to bude muset založit blog, a na šemíkovu elektroinstalaci taky, až prodá Rapida
|
19.4.08, 13:57 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Další záhada-fela
felicie se dělala od roku 94 miloš
|
21.4.08, 15:14 |
|
|
Ondras83
|
Re: Další záhada-fela
slovacek.milos píše: felicie se dělala od roku 94 miloš
já vim, ale Benteler nápravnice a nová kastle se dávala od roku 1996-jinak, tohle auto je stoprocentní originál, prodával to známej našemu známýmu a šlo to přes nás, a při prodeji měla nalítáno 46 025km a byla jak nová....takže záhada asi jako 1995 MPI (který šlo od konce 1996)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.4.08, 22:07 |
|
|
SMITH
|
V nejakej knížke som sa dočital , že sa robili aj Filcky s karburátorom . Zatial som žiadnú nevidel.
_________________ Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to !
BEFORE : ŠKODA Forman 135 LS r.v.1992
NOW : ŠKODA Favorit SOLITAIRE 136 GLX BMM 50kW r.v. 1994
|
23.4.08, 23:03 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Protože šly do světa (Turecko tuším) někam, kde byly jiné emisní předpisy, jistě to bylo levnější než stříkačka. Superb se taky ještě nedávno dělal na nějaké východní trhy i v provedení EURO2, přestože už dávno pro evropský trh platilo EURO4
|
24.4.08, 05:45 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
SMITH píše: V nejakej knížke som sa dočital , že sa robili aj Filcky s karburátorom . Zatial som žiadnú nevidel.
Nedávno jsem se bavil s kámošem, a řikal mu že kdybych měl felu, tak bych bral karb, že tam není tolik elektroniky, a dodal jsem že jsem jí předtím potkal asi 2x, no a jen ten den jsme viděli 2.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
24.4.08, 06:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já jsem feldu s karbem neviděl a že to tak je čtu podruhé už to tu někdo psal to MPi je celkem logické když to dělali od 97 tak to museli mít vyzkoušené, policejní fáčka taky nebyly určeny pro náš trh miloš
|
24.4.08, 14:06 |
|
|
Dusche
|
nedavno sem prodaval karburator a vzduch box z favorita nakemu rusakovi, rikal ze to ma na feldu co ji z CR odveze do ruska , ze ty jejich to tam tak maj, tak aby mu sedeli papiry.
|
24.4.08, 20:22 |
|
|
cyz
|
Felicie s karbem se dělaly pro východoevropský a asijský trh, asi jich bylo vyrobených docela hodně.
|
24.4.08, 21:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|