Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 18:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Vyháčkování fabie 
Autor Zpráva

Příspěvek Vyháčkování fabie
Zdravim nedavno jsem slysel zajimavy postreh ,kdez jsem si zabouh kliče ve svem fačku kliče vyhačkoval jsem to normalne jako se to dela u škudky,ale den na to mi nikdo rikal ze takhle otviral i fabii a to prosim to byl nejakej servisman ?Je to možné mě se to zdá jako kravina protože už mladší fáva měli ochranu proti vyháčkování a navic ten capl zamykání zajede souměrně s dveřní výplní,takže dalši možnost taky neni realna.Jen by zajimalo jestli ste se s tim nekdo setkal?

24.4.08, 14:58
Pspvek Reklama

rejpal

Příspěvek 
Dle mých informací Fabii opravdu drátem neotevřeš.

PS: Pokud se to někomu stane a rozhodne se rozflákat okno, to stahovací je prý levnější než ten trojúhelníček. :wink:

24.4.08, 15:01
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
to už se řešilo drak to umí ale nechce prozradit, vyháčkovat můžeš co chceš ale nic se neotevře je to elektricky blokováno, já zatím vrazím klín ko dveří řidiče a vyháčkuji zadní dveře tou páčkou u sedadla a tak se tam dostanu a vesměs dám druhou baterku a fábka frčí dál miloš

24.4.08, 16:17

Příspěvek fabia
no jo ale ne kazda to ma packou treba ta moja ji nema je to ta 2005 jedna z poslednich starejch.Me to je prave divny ze to de vyhackovat kdyz to ma ochrany plechy na to,ale ted me napadlo dostat se nejak na kliku od dveri.

24.4.08, 18:28
von GLEXR

Příspěvek Re: fabia
Tesi píše:
ale ted me napadlo dostat se nejak na kliku od dveri.

Takhle jsem už dvakrát otevíral Ford Connect a píše to i Miloš s tím klínem. Sekyrkou, nebo něčím podobným si odtlačíš dveřní rám od karoserie, vezmeš drát, na jeho konci uděláš větší háček, prostrčíš mezi těsněním dveří a dveřma dovnitř a stačí chvíli šmátrat až se zachytíš za kliku 8) Chce to trochu cviku, ale podruhý už ti to půjde líp! Jenom je třeba dávat pozor na odření dveří...

Škoda 742 Forever Team

24.4.08, 18:54
Profil ICQ

hans píše:
Tesi píše:
ale ted me napadlo dostat se nejak na kliku od dveri.

Takhle jsem už dvakrát otevíral Ford Connect a píše to i Miloš s tím klínem. Sekyrkou, nebo něčím podobným si odtlačíš dveřní rám od karoserie, vezmeš drát, na jeho konci uděláš větší háček, prostrčíš mezi těsněním dveří a dveřma dovnitř a stačí chvíli šmátrat až se zachytíš za kliku 8) Chce to trochu cviku, ale podruhý už ti to půjde líp! Jenom je třeba dávat pozor na odření dveří...

ale fabie s centralem i jen na klíč nejde otevřít ani klikou zevnitř když se zamkne

24.4.08, 19:05
von GLEXR

Dawid130 píše:
ale fabie s centralem i jen na klíč nejde otevřít ani klikou zevnitř když se zamkne

:oops: :oops: :oops: Aha, pardon, to sem nevěděl.

Škoda 742 Forever Team

24.4.08, 19:06
Profil ICQ

Příspěvek 
fabii neotevřeš jako fávo vyháčkováním,ta má dobrou ochranu......ale někteří jedinci se nerozpakujou ji otevřít cihlou :(

24.4.08, 19:08

Příspěvek 
:) No..nevím jak fabie, ale felina s centrálem jde otevřít šroubovákem...strčíš do zámku...bouchneš..a je to ... docela hnus jak se do těch aut jde dostat....radši tam nic nenechávat :|

24.4.08, 19:45

Příspěvek 
Pravý český zloděj překoná každé zabezpečení, na české zloděje jsou všichni konstruktéři krátcí :)

24.4.08, 21:44
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Pravý český zloděj překoná každé zabezpečení, na české zloděje jsou všichni konstruktéři krátcí :)

No pokud použije cihle tak to je pravda, ale dneska si myslím že už to není až tak pravda. Přece jenom náročnost se tam dostat je už časově náročnější..... (nové auta)

25.4.08, 07:03

Příspěvek 
každé auto ukradneš dle mě stačí jen mí to správné nářadí a znalosti už to teda ale není jen o českých ručičkách

25.4.08, 07:04
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Dawid130 píše:

záleží jak zamkne :wink:

25.4.08, 09:39
Profil ICQ

Příspěvek 
Kaliban123 píše:
každé auto ukradneš dle mě stačí jen mí to správné nářadí a znalosti už to teda ale není jen o českých ručičkách

Tak ale musíš uznat že český zloděj to je světový pojem :D

25.4.08, 10:31
Profil ICQ

Sadra17 píše:
Dawid130 píše:

záleží jak zamkne :wink:

Jako myslíš že zamkne tak že jde otevřít jo???? No nevim...

25.4.08, 12:53
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další