|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
DJ HOVI
|
Problém s volnoběhem
Zdarec lidi,potřeboval bych poradit. Na mojem fávu mi nějak pořád blbne volnoběh,furt to spadává na 500-600 otáček. Stačí třeba nastartovat motor,a on po chvilince co drží těch 850 spadne na těch 500 a má to co dělat aby to nechcíplo. Hlavně to dělá když je motor teplý,ale neni ti pravidlo,nevíte někdo co s tím??? Díky za každou radu.
|
4.9.06, 20:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ferrari
|
Re: Problém s volnoběhem
DJ HOVI píše: Zdarec lidi,potřeboval bych poradit. Na mojem fávu mi nějak pořád blbne volnoběh,furt to spadává na 500-600 otáček. Stačí třeba nastartovat motor,a on po chvilince co drží těch 850 spadne na těch 500 a má to co dělat aby to nechcíplo. Hlavně to dělá když je motor teplý,ale neni ti pravidlo,nevíte někdo co s tím??? Díky za každou radu.
vypína ti sýtič?
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.9.06, 20:49 |
|
|
DJ HOVI
|
Nějak nechápu jak to myslíš!
|
5.9.06, 17:11 |
|
|
Nepér
|
Jestli máš fávo s karburátorem, tak to má automatický sitič, funguje to tak, že než nastartuješ, jednou prošlápneš plyn až na podlahu, uvolníš ho a bez plynu startuješ, obvykle to chytne na první ťuk a naběhne to někam nad 1000 ot/min. Když to necháš takhle běžet, tak to rostoucí teplotou pomalu vyleze někam ke dvěma tisícům a když se to ohřeje, samo to z ničeho nic spadne na volnoběh (asi po minutě vrčení).
Já to dělám tak, že vycouvám z garáže na sytič, pak se rozjedu a přidám plyn, čímž se sytič vypne.
Jinak co se toho volnoběhu týče, tak mi taky trošku kolísá, chvíli to běží normálně a pak se to jakoby zakucká, chvíli to brblá na nižších otáčkách a pak zase chvíli nic, elektrikou to na 100% neni. Tipuju to na těsnění mezi sáním a karburátorem (falešný vzduch). Zatím to nechcípá a ani se to nezhoršuje, tak to neřeším...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
5.9.06, 18:17 |
|
|
DJ HOVI
|
jo tak takhla,to samo vím jak to funguje,sytič se zřejmě vypne,ale spadne to až někam moc na spodní hranici. To se mi nelíbí!!!! Těch 500 je málo. Je to karbec samo.
|
5.9.06, 19:16 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
a kdyz pridas trochu vzduchu tak to blbne taky??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.9.06, 19:40 |
|
|
DJ HOVI
|
Jak myslíš přidáš trochu vzduchu????
|
6.9.06, 19:09 |
|
|
Drak
|
DJ HOVI píše: Jak myslíš přidáš trochu vzduchu????
Myslí seřídit volnoběh, takovej šroubek vzadu z boku, ale než do toho začneš vrtat, zkontroluj si svíčky a stav zapalování, taky ventily nebude na škodu udělat, filtr vzduchu a pak běž teprv do karbca.
|
7.9.06, 06:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|