Autor |
Zpráva |
salomen
|
Tajné vypínače
Kde je najlepšie namontovať tajný vypínaš.Ak sa to už riešilo dajte mi nejaký link
|
1.5.08, 15:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Někam, kde bude dobře ukrytý a nikdo ho nenajde a nebude možné jej jednoduše překlenout kusem drátu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.5.08, 15:53 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Re: Tajné vypínače
salomen píše: Kde je najlepšie namontovať tajný vypínaš.Ak sa to už riešilo dajte mi nejaký link
jmenuje se tajny protoze ho nikdo nema jen tak najit takze tato strategie je napikacu, si neco vymysli sam a nikomu to nerikej
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.5.08, 16:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
salomen píše: Kde je najlepšie namontovať tajný vypínaš.Ak sa to už riešilo dajte mi nejaký link
a v jakém fáru ho chceš utajit miloš
|
1.5.08, 16:44 |
|
|
gokralik
|
slovacek.milos píše: salomen píše: Kde je najlepšie namontovať tajný vypínaš.Ak sa to už riešilo dajte mi nejaký link a v jakém fáru ho chceš utajit miloš
A ještě kde bydlíš? :D
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.5.08, 20:03 |
|
|
salomen
|
Polo 2003TDI 1,4. A co hovoríte na to zamykanie volantu Zeder.Lebo to strašne vychvalujú kolko bolo už neúspešných pokusov.Ale vadsinou to vychvaujú len na ich stránke.TAkže by to chcelo objektívne názory. http://www.zederlock.sk/
|
3.5.08, 09:21 |
|
|
Kristensen
|
Já si myslím že primární odrazovadlo je samotná tyč na volant nebo pedály, je to vidět takže to nejspíš potencionálního zloděje odradí hned než ti vleze do auta a jinak pokud ti to auto bude chtít ukrást tak ti ho ukradne
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.5.08, 10:58 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
kdyztak ho nalozi do skrine a odveze.. u nasich v moste ma jeden borec svoji boticku taky dobry
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.5.08, 11:03 |
|
|
salomen
|
Len či tahat ten kabel od motora trebars na prerusenie čerpadla alebo niekde sa napojit az na pojistkovej skrinke.
|
7.5.08, 19:17 |
|
|
Drak
|
U toho auta ti stačí zamezit přístup do motoru, aby s ním nikdo neodjel po vlastní ose, třeba předělat páčku s lankem na neobvyklý místo. Jinak bys ho musel přibetonovat k zemi, auta se kradou všelijak, není vyjímka, že za bílýho dne přijede odtahovka, auto natáhne a je fuč, lidi na to dnes už serou a nezajímá je to.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.5.08, 07:33 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
pak nepomuzou ani sherloky a gps a tak kovova skrin nastavby odrusi svoje
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
10.5.08, 21:15 |
|
|
salomen
|
A je pravda že keď sa zapojí tajný vypínač že to potom vyhadzuje chybu na diagnostike???
|
14.5.08, 10:05 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
když přerušíš něco, s čím počítá nějaká jednotka, tak to bude pro jednotku chyba
|
14.5.08, 12:12 |
|
|
salomen
|
Ale to sa mi nezdá.Ved ja vlastne len preruším obvod,tak isto ako keď je vypálená poistka.A vtedy to tiež nehádže chybu.?
|
17.5.08, 13:41 |
|
|
Drak
|
Jo, při každým zapnutí klíčku si jednotka provede kontrolní komunikaci s každým zařízením a chyby zapíše do paměti závad.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
17.5.08, 16:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|