Autor |
Zpráva |
kozina
|
čep pantu dveří
jak se dájí vyměnit čepy pantu dveří.cena je 6 kč za ks.nemohl jsem přijít na klepání pravé strany .....zjistil jsem že to dělají ty čepy . Někdo mě radil že tam mám vrazit kulatinu a že se roztahnou a chvilku to vydrží ale nevím.chtěl bych tam dát nové ale jak vymlasknout ty staré.je tam blbej přístup
|
1.5.08, 17:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
hlavne si skontroluj ci nemas vajcoidnu dieru pre ten cap, ak to tlcie moc dlho, tak sa to oko vytaha a potom ti nepomoze tam nabit ani hlaven z tanku.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
1.5.08, 18:11 |
|
|
kozina
|
ventYl píše: hlavne si skontroluj ci nemas vajcoidnu dieru pre ten cap, ak to tlcie moc dlho, tak sa to oko vytaha a potom ti nepomoze tam nabit ani hlaven z tanku.
nemám
|
1.5.08, 18:36 |
|
|
Kaliban123
|
co máš za auto a jaké čepy myslíš pantů nebo omezovače pokud panty tak je na to lepší mít takový přípravek který ti zhotoví každý kdo má soustruh je to kulatina na jednom konci zužena vložíš to tam začneš do toho mlátit a starý čep vyleze ven a je jedno jestli to děláš horem spodem spíš to dělej kde se ti to bude líp dělat
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
1.5.08, 19:10 |
|
|
kozina
|
Kaliban123 píše: co máš za auto a jaké čepy myslíš pantů nebo omezovače pokud panty tak je na to lepší mít takový přípravek který ti zhotoví každý kdo má soustruh je to kulatina na jednom konci zužena vložíš to tam začneš do toho mlátit a starý čep vyleze ven a je jedno jestli to děláš horem spodem spíš to dělej kde se ti to bude líp dělat
promin favorit 136 r.v.89 přesně to co popisuješ myslím je tady někdo kdo to dělal tak jak to popisuješ udajně to nejde ale zkusím to dík za radu
|
1.5.08, 20:23 |
|
|
Kaliban123
|
já to dělal několikrát podle tohoto návodu jak píšu a jde to v pohodě jen doporučuji tak den předtím to prolít třeba wdčkem pak to tam dáš a kladívko a za chvilku to máš
|
1.5.08, 20:25 |
|
|
kozina
|
Kaliban123 píše: já to dělal několikrát podle tohoto návodu jak píšu a jde to v pohodě jen doporučuji tak den předtím to prolít třeba wdčkem pak to tam dáš a kladívko a za chvilku to máš
ok tak to udělám jak říkaš .ty jsi z brna??? ja taky
|
1.5.08, 21:45 |
|
|
Kaliban123
|
jojo Brno
|
1.5.08, 22:02 |
|
|
alda
|
Kaliban123 píše: jojo Brno
Zdravím Brňáky!!!! Ze které části Brna jste? Já z Husovic.
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
2.5.08, 09:36 |
|
|
Kaliban123
|
ááá Husovice to je relativně kousek já jsem z Křenové červený favorit s bílou prdelí (5 dveře bílé) vepředu plno světýlek
|
2.5.08, 12:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|