Po výměně bubnů se nechtějí točit kola
| Autor |
Zpráva |
|
Vitezslav
|
Já už jsem ty původní neměl.(vyhozený)
Ale brousil jsem to po kouskách ,složil nasadil buben a tak pořád do kola,až se buben točil volně.
Jen přemejšlím o tom,že když jsem to brousil i u prasátek,tak aby nevyjížděly pístky víc než mají.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
| 1.5.08, 11:55 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Šemik
|
Toho bych se nebál, ty pakny se tam vejít musejí, což musely i ty původní takže ta prasátka budou chodit pořád stejně. A že by to málo brzdilo, toho bych se nebál už vůbec, to zajistí samostavy 
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
| 1.5.08, 11:56 |
|
 |
|
Vitezslav
|
6e to málo brzdí se mi zdá,ale to bude asi než se to zajede.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
| 1.5.08, 12:14 |
|
 |
|
gokralik
Registrován: 28.12.07, 16:31 Příspěvky: 11977 Bydliště: Český Těšín
|
Vitezslav píše: Já už jsem ty původní neměl.(vyhozený) Ale brousil jsem to po kouskách ,složil nasadil buben a tak pořád do kola,až se buben točil volně. Jen přemejšlím o tom,že když jsem to brousil i u prasátek,tak aby nevyjížděly pístky víc než mají.
Já jsem je brousil jenom na té opačné straně než je prasátko, jen tam byl rozdíl.
A myslím žes tím nic nezkazil...a stejně zadek toho zas tak moc nenabrzdí, leda když máš plný kufr.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš  Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
| 1.5.08, 20:55 |
|
 |
|
large
|
gokralik píše: Vitezslav píše: Já už jsem ty původní neměl.(vyhozený) Ale brousil jsem to po kouskách ,složil nasadil buben a tak pořád do kola,až se buben točil volně. Jen přemejšlím o tom,že když jsem to brousil i u prasátek,tak aby nevyjížděly pístky víc než mají. Já jsem je brousil jenom na té opačné straně než je prasátko, jen tam byl rozdíl. A myslím žes tím nic nezkazil...a stejně zadek toho zas tak moc nenabrzdí, leda když máš plný kufr.
to poznas snadno, pokud se ti bude tratit brzdovka, sundej bubny pokud bude mastno je to spatne 
|
| 23.7.08, 03:02 |
|
 |
|