Autor |
Zpráva |
maca
|
pravý blikač
mam dotázek,dám pravej blikač a když sešlápnu brzdu přestane blikat......kde mam hledat problém??
předem děkuji za reakce
|
3.5.08, 18:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Pravý zadní světlo špatná kostra.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.5.08, 18:59 |
|
|
maca
|
Drak píše: Pravý zadní světlo špatná kostra.
to jsem zkontroloval a znova očistil až na plech a stejně to dělá
|
3.5.08, 19:08 |
|
|
Drak
|
Tak špatně, brzda se ti nemá kde jinde hádat s blinkrem, než ve světle, zkus aj objímky žárovek.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
3.5.08, 19:15 |
|
|
maca
|
Drak píše: Tak špatně, brzda se ti nemá kde jinde hádat s blinkrem, než ve světle, zkus aj objímky žárovek.
dobrá zítra zkusím,ale světla jsou nová tak snad v objímkách to nebude.....
|
3.5.08, 20:45 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Drak píše: Tak špatně, brzda se ti nemá kde jinde hádat s blinkrem, než ve světle, zkus aj objímky žárovek. jj , vycistit obimky aj ziarovky dalej kontakty konektorov a stav kablov hlavne kostrovych (ja mam zlte) a malo by to byt OK
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
3.5.08, 20:52 |
|
|
maca
|
Jonny píše: Drak píše: Tak špatně, brzda se ti nemá kde jinde hádat s blinkrem, než ve světle, zkus aj objímky žárovek. jj , vycistit obimky aj ziarovky dalej kontakty konektorov a stav kablov hlavne kostrovych (ja mam zlte) a malo by to byt OK
i u novejch světel jo
|
3.5.08, 21:08 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
maca píše: Jonny píše: Drak píše: Tak špatně, brzda se ti nemá kde jinde hádat s blinkrem, než ve světle, zkus aj objímky žárovek. jj , vycistit obimky aj ziarovky dalej kontakty konektorov a stav kablov hlavne kostrovych (ja mam zlte) a malo by to byt OK i u novejch světel jo nove svetla ? komplet ? ci len "sklo" ?
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
3.5.08, 21:12 |
|
|
maca
|
Jonny píše: maca píše: Jonny píše: Drak píše: Tak špatně, brzda se ti nemá kde jinde hádat s blinkrem, než ve světle, zkus aj objímky žárovek. jj , vycistit obimky aj ziarovky dalej kontakty konektorov a stav kablov hlavne kostrovych (ja mam zlte) a malo by to byt OK i u novejch světel jo nove svetla ? komplet ? ci len "sklo" ?
komplet nové
|
3.5.08, 21:18 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
maca píše: Jonny píše: nove svetla ? komplet ? ci len "sklo" ? komplet nové Hmmmm tak to je divne takze mas new sklo, paraboly, objimky, ziarovky aj kabelaz ? To si musel daco zle zapojit
|
3.5.08, 21:37 |
|
|
Šemik
|
U Rapida? Nová světla CZE?
Pokud jsi na obě otázky odpověděl ano jsou to ty kostřící dráty, jsou špatně udělány, do vlastního fastonu je zakrimpovaná i izolace apod... Spájej si nové a bude OK
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
3.5.08, 22:24 |
|
|
maca
|
Šemik píše: U Rapida? Nová světla CZE? Pokud jsi na obě otázky odpověděl ano jsou to ty kostřící dráty, jsou špatně udělány, do vlastního fastonu je zakrimpovaná i izolace apod... Spájej si nové a bude OK
ty vado tolik pěněz a ještě dodělej si sám jo
|
4.5.08, 07:34 |
|
|
Šemik
|
Njn, musíš dodělat
Jestli tě to ale potěší, tak já to předělával taky
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
4.5.08, 07:51 |
|
|
maca
|
Šemik píše: Njn, musíš dodělat Jestli tě to ale potěší, tak já to předělával taky
no moc jsi mě nepotěšil
|
4.5.08, 11:16 |
|
|
varok
|
Nebo bych vyzkoušel jestli je vůbec kostra na tom dílu karoserie kde je přišroubované světlo. Sice je to blbost když normálně svítí druhá strana ale i tak bych to proměřil. Jinak jak už tady bylo napsáno, tak zkontrolovat kabeláž a hlavně konektory. Já jsem jednou měl něco podobného u nových těch malých bočních blinkrů.
|
4.5.08, 12:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|