|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
mišo
|
zrkadla felicia
nema niekto predstavu, kolko stoja samotne spetne zrkadla na feliciu, ale vyhrievane
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
4.5.08, 21:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
nové nebo jeté musíš si to upřesnit pro představu já kupoval jetá zrcátka elektrické komplet i s nějakou tou kabeláží a ovladačem za 1000 i s poštou na dobírku u vás to bude asi víc ale pro představu
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
4.5.08, 22:02 |
|
|
mišo
|
je jedno ci nove alebo pouzivane
chcem ale iba sklo bez vsetkeho iba na vyhrievanie
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
5.5.08, 00:07 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
pokud ti to pomůže s odahdem ceny, tak originál sklo na favorita do zrcátka je za tři stovky, pochopitelně bez výhřevu, ale dej si autokelly.cz, tam katalog a naklikej ci co tě zajímá
|
5.5.08, 06:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Vít píše: pokud ti to pomůže s odahdem ceny, tak originál sklo na favorita do zrcátka je za tři stovky, pochopitelně bez výhřevu, ale dej si autokelly.cz, tam katalog a naklikej ci co tě zajímá
na fáčko jsem kupoval za 68 korun, o tom že by měla fělicie vyhřívané zrcátka jsem nikdy ani neslyšel, dávají se za zrcátka žárovky a ty zatopí miloš
|
5.5.08, 07:00 |
|
|
Kaliban123
|
na fáčko jsem kupoval za 68 korun, o tom že by měla fělicie vyhřívané zrcátka jsem nikdy ani neslyšel, dávají se za zrcátka žárovky a ty zatopí miloš[/quote]
Tos jako fakt nikdy neviděl? Já je sehnal úplně v pohodě a podle mě každá felda která má elektrické ovládání má i výhřev. Jo ve 120tce jsem měl takhle udělaný výhřev žárovkou jako fungovalo to to je fakt, ale vyhřívání odporem je lepší.
Jinak pokud ti jde jen o sklo tak já si kupoval nová skla s výhřevem na feldu za 173,30kč sice to dalo práci ale proč platit víc
|
5.5.08, 07:35 |
|
|
DRYVER
|
Ja kupoval vyhrivane sklo ve skodovce za cca 400 kc.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
5.5.08, 15:24 |
|
|
Kaliban123
|
Jo to je asi běžná cena já mohl v místě bydliště taky koupit za 400 ale proč bych to dělal když přes net mě to vyjde o 46kč dráž a za obě i s poštou
|
5.5.08, 22:32 |
|
|
Milan Koukal
|
já jsem kupoval vyhřívany na škodu octávku za 160 i s tim mrtvim uhlem
|
11.5.08, 10:34 |
|
|