|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Hawk 75
|
Barva na hlavu motoru
Zdarec borci.Zrovna dělam jeden motor a na hlavu bych rád dal nějakou pěknou barvu.Akorát nevim,co použít za druh,aby to tam vydrželo. Nemáte někdo odzkoušenou nějakou fungující barvičku?Je to normální litinová hlavice.
Díky,Tom
P.S. Asi už se to tu řešilo,ale na mou duši,hledal jsem skoro půl hoduiny,ale nic......dyť to znáte
_________________ Apel na české motorkáře: Jestli se hodláš zabít,uvaž si mašli,nebo si prožeň sedm pětašedesát makovicí dřív,než zabiješ nevinýho!!!
|
5.5.08, 19:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: Barva na hlavu motoru
Hawk 75 píše: Zdarec borci.Zrovna dělam jeden motor a na hlavu bych rád dal nějakou pěknou barvu.Akorát nevim,co použít za druh,aby to tam vydrželo. Nemáte někdo odzkoušenou nějakou fungující barvičku?Je to normální litinová hlavice. Díky,Tom P.S. Asi už se to tu řešilo,ale na mou duši,hledal jsem skoro půl hoduiny,ale nic......dyť to znáte
já bych použil buď Hammerite, nebo to co mám na brzdách...teplu odolná barva, spešl na brzdy...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.5.08, 19:44 |
|
|
Hawk 75
|
Barvana brzdy mě nenapadla Díky
_________________ Apel na české motorkáře: Jestli se hodláš zabít,uvaž si mašli,nebo si prožeň sedm pětašedesát makovicí dřív,než zabiješ nevinýho!!!
|
5.5.08, 19:46 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ale zkuz si nejdriv, jesli ta brzova barva nesleze kdyz na motor caknes ARVU , abys pri myti motoru neumyl i barvu.... treba spec. barvy na motory, neni problem sehnat..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
6.5.08, 12:46 |
|
|
Hawk 75
|
Taky pravda s tou arvou.Díky za upozornění
|
6.5.08, 17:27 |
|
|
Ondras83
|
kachnis píše: ale zkuz si nejdriv, jesli ta brzova barva nesleze kdyz na motor caknes ARVU , abys pri myti motoru neumyl i barvu.... treba spec. barvy na motory, neni problem sehnat..
není problém sehnat, ale pálka jak pes....viděl sem půllitrovej sprej za 870 kč
rozhodně pod tu barvu na brzdy použil akrylátovej základ (byl sem se na to ptát v balakom color centru)
místo arvy bych třeba použil teplou vodu a jar.....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.5.08, 22:09 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nejlepsi barva na hlavu je barva hlavy.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
6.5.08, 23:40 |
|
|
fatal
rejpal
|
Hlavně bych si s tím nelámal hlavu, koníky to nepřidá.
|
7.5.08, 00:12 |
|
|
michalkatka
|
neviem či na hlavu, ale na strmene sa mi osvedčil alkyton, nanáša sa priamo na kov a je stále pružný a teplotne to zatiaľ znáša...
a vyrába sa v rôznych odtieňoch..
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.5.08, 06:34 |
|
|
Hawk 75
|
michalkatka: Dík. O Alkytonu už jsem přemýšlel.Dokonce prej snese i když ta hlava zůstane místy rezavá.Ještě mi bylo porazeno abych vyzkoušel vypalovací autolak AUTOBAL od fy Barvy a laky Hostivař.Ten se prej vypaluje při teplotách 85-115 stupňů celsia a je odolnej i proti Arvě.Navíc se u distributora dá koupit i malý množství.
fatal: Koníky to nepřidá,ale je to na auto,co bude fungovat jako veterán-leštěnka,tak aby to trochu vypadalo.Bohužel to neni pro mě,ale jestli se to povede a bude to držet,tak bych možná...
|
7.5.08, 15:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|