Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 00:41

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Převodovka Forman BMM 
Autor Zpráva

Příspěvek Převodovka Forman BMM
Chlapi, možná se to tu už pode mnou někde řešilo, nechce se mi to hledat, ale potřeboval bych poradit..Po delší době(mám 2 auta) jsem sedl do mého Formana, kterým toho času se naučila jezdit moje máma (Š125l už jí nevoní) a já dneska zjistil, že tam jde dost ztuha řazení (předtím šlo dvěma prsty), ona to samozřejmě ani nepostřehla..Oleje sem se díval je tam dost (nevím teda jak moc je starej, jestli to má vliv), jezdí to normálně, jen to prostě nejde tak jak to chodilo (cca měsíc až dva dozadu), zlehka to šlo vždycky, v zimě v létě a teď tohle.
Chci se zeptat, co to může bejt? Může to ženská zkurvit křečovitým řazením nebo je v tomhle ohledu převodovka blbuvzdorná? Zahlédl jsem tu, že dost lidem pomohlo vyměnit olej, ale nevím, olej se přece zničehonic nemůže takhle změnit..Nebo promazat ty táhla jak jsou tak debilně pod autem (ale naražený to nijak není)..Jde mi spíš o to, jestli může bejt něco v háji v převodovce..
No jo, asi už sem ho měl prodat, dokud ještě funguje, takhle mi jen strádá :-(

6.5.08, 21:15
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
rozhodně to namaž a zkus rozhejbat, pak uvidíš, olej když je stejnej jako byl, to udělá těžko, leda by ti zamrznul, což je v současným ročním období pravděpodobný asi jako to, že zítra přijedou na Petřín tanky z Ázerdbajdžánu.

6.5.08, 21:19
Profil ICQ

Příspěvek 
pokud nejakou dobu stal a nebyl favos pozivany, tak ti nejspis zarezl ten sroub co je pod radici pakou. Odrezovat ho nema cenu (cca za pul roku bys to resil zas) Kup ten sroub novy a ty 2 silonova pouzdra co tam jsou taky. Tim si i zmensis vuli v radici pace pokud jsi ji mel (to ma skoro kazdy fovorit)

6.5.08, 21:55

Příspěvek 
OK, díky moc za rady, to je docela možný že to je přirezlý, zase tak dlouho sice nestál, ale může to bejt ono..až bude čas, tak pod to lehnu a koupím ty silony a šroub..

6.5.08, 22:05
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]