Autor |
Zpráva |
Nepér
|
Jaký hever
Neustálým zvedáním auta nůžkovým heverem z výbavy jsem ho krapet odrovnal (trošku se přidřel závit a jde to ztuha). Takže si chci pořídit něco jako tohle (ilustrační foto):
Tak jsem se chtěl zeptat jestli máte někdo zkušenosti s konkrétními výrobky,
kde jste ho koupili (v Penny ) a z kolik (za 199,- ).
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
Naposledy upravil Nepér dne 9.9.06, 13:02, celkově upraveno 1
|
9.9.06, 12:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
Takový mám nebo podobný a je dobry jen kolečka jsou přidělána takovu závlačkou a dřív mi to pořád padalo tak jsem se nasral a hodil tlustej drát omotal to dokola a hotovo jinak jsem s tím heverem moc spokojenej
|
9.9.06, 12:59 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mam ho z obi za 400 a pak mam takovou malou "panenku" na 2000 kg a stačí oba a stěžovat si taky nemůžu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
9.9.06, 17:39 |
|
|
Martin
|
Něco podobnýho taky mám. Je to na 2t, koupil jsem to v baumaxu asi za 600 pře 5ti lety. Jinak naprostá spokojenost. Vozím ho sebou i v autě. Jenom jednou trochu tekl píst, tak jsem ho přitáhl.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
9.9.06, 18:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mam ho uz nevim odkud asi za 500Kc. Sem s nim spokojen
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.9.06, 18:30 |
|
|
Nepér
|
|
10.9.06, 14:06 |
|
|
Martin
|
Já myslím, že jsou všechny téměř stejný, akorát si je každej nabarví podle sebe
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
10.9.06, 14:27 |
|
|
Jarda S.
|
Martin píše: Já myslím, že jsou všechny téměř stejný, akorát si je každej nabarví podle sebe
tak všechno je naprosto stejný akorát se to prodává pod jinou značkou jinak je to naprosto stejný
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.9.06, 19:10 |
|
|
Warman
|
Co já vím, tak ten z Penny, má děda a nestěžuje si.
Když potřebuje, tak s tím auto zvedne a je to. I když je fakt, že se zas tak moc nepoužívá / více méně jenom výměna kol zima/léto na třech autech /, takže nevím, jestli by vydržel nějaký "častý" používání, ale jinak je v pohodě...
|
12.9.06, 01:07 |
|
|
Mike.M
|
No ja ho mam uplne ten stejny s Tesca za 299,- a musim rict ze kauf stoleti. No pokud je za 199,- tak to ber. Ja ten z Tesca koupil 5ks a prodal kamaradum, zaden si jeste nestezoval
_________________ Skoda favorit 91 karburator
|
12.9.06, 09:16 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Mike.M píše: No ja ho mam uplne ten stejny s Tesca za 299,- a musim rict ze kauf stoleti. No pokud je za 199,- tak to ber. Ja ten z Tesca koupil 5ks a prodal kamaradum, zaden si jeste nestezoval
Ja mam ten samej za 600,- z Makra, uz 3 roky. Spokojenost, akorat mi tedka zacal trochu rosit. Neklesa, ale uz nejde tak vysoko, ubejva mu olej. No ale po trech letech.... snad se mi ho povede nejak doplnit.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
12.9.06, 11:49 |
|
|
Nepér
|
Asi to budu používat hlavně na prohazování zimních kol za letní a obráceně, tj. strčit hever doprostřed a zvednout 2 kola , je na to lepší ten pojízdný, nebo panenka?
|
20.9.06, 18:01 |
|
|
vopaje
|
Nepére,pár výhod pojízdného heveru.
-za páku strčíš hever na místo,kam potřebuješ a nemusíš ležet pod autem
-při spuštění opět nemusíš pod auto,vše ovládáš cca0,5m pákou
-při zvedání se hever posunuje tak,aby šel kolmo /určitě znáš jak se musel stavět origo hever,aby při zvednutí byl kolmo/
-je možné,pokud máš zvedlej předek,nebo zadek a odbržděno a rovnou podlahu,tak s autem popojet
-je nižší,než panenka
-takže závěrem,daleko lepší manipulace a tento ,,hyper,tesco,makro"fever na doma bohatě stačí-můžu jen doporučit /plno znás ho vozí i sebou v autě/
Snad jsem ti pomohl v rozhodování /nejsem dealer/
čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
20.9.06, 18:50 |
|
|
Jarda S.
|
já mam i takovou malou panenku složená má cca 17 cm po vysunutí 35 ale ted mi vytek olej
|
20.9.06, 19:06 |
|
|
Nepér
|
Tak mám z Makra, za 355,- no nekup to...
Účet někam schovám, kdyby náhodou...
|
22.9.06, 19:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|