Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 00:05

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 2,4,R jde velmi ztuha... 
Autor Zpráva

Příspěvek 2,4,R jde velmi ztuha...
Venku začíná být pomalu letní počasí a já nechci jezdit se zavřeným okýnkem, aby mě v širokém okolí nikdo neslyšel nadávat při řazení... nejdříve šla ztuha 1čka a zpátečka, potom jsem si to nechal u neautorizovaného technika opravit a ejhle: jde brutálně ztuha 2jka (při jízdě po městě už řvu a plivám vztek), když řadím 4ku, tak už mám žílu na čele a nějak ji tam narvu. Co se týče zpátečky: nejde zařadit a když už se zadaří a auto nemusím z parkingu tlačit vlastní silou tak hned po zařazení vyskočí a jdu tlačit :cry: .

Nebude to mít nějakou souvislost s tím, že nejdou rychlosti 2,4,R které jsou v jedné řadě?

Má s tím někdo zkušenosti a návod na to jak to "vykutit"? P.S. s řadicí pákou nemám žádné zkušenosti....

uživatel Romik.kahanec = uživatel Cames

12.5.08, 09:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
A nedelo se neco s prevodovkou ze by se neco ohlo? Jde tak blbje radit ikdyz auto stoji? Je v prevodovce olej :lol: ? Chtelo by to mrknout na konzolu razeni - drzi na 4 sroubech a pak na tu klec u prevodovky jak spojuje tahla :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

12.5.08, 09:35
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Když auto stojí tak jde řadit skvěle, jakmile se rozjede tak to jde do kytek...

jednička-bez problému

dvojka tam jde "vrazit" takovým způsobem: klasicky řadit dvojku a potom to ještě dotlačit jako by směrem k 4ce, takové elko

trojka-bez problému

čtyřka tam jde jen lehkým posunutím od trojky, asi tak centimetr od Nka, když posunu víc, tak nezařadím

zpátečka jde tak všelijak, ale většinou tam místo zpátečky zařadím 4ku, taky ale takové elko, klasicky zpátečka a potom ještě kousek k 4řce.

olej tam je, promazaná taky, ale možná asi moc, ze spodu stopy po oleji (značné)

Chápu že popisovat postup je náročné, kdyžtak by se hodil nějaký odkaz kde to řeší...díky

12.5.08, 11:29
Hliník navždy.

Příspěvek 
No tak mas v riti spojku. Podivej jesi ti vypina na 100% - vzadu za sedackama odklop dekl :)

12.5.08, 11:34

Příspěvek 
Spojka??? jelikož mi zabírala až "nahoře" tak jsem ji nechal poladit aby zabírala tak nějak normálně. Ten dekl vím kde je, ale nějak netuším jak poznám jestli spojka vypíná na 100%

uživatel Romik.kahanec = uživatel Cames

12.5.08, 11:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Hliník navždy.

Příspěvek 
No proste se podivas jakou ma vuli ta packa ktera tlaci lozisko na pritlacak a pak taky jesi kdyz slapes na spojku, jesi se to vzadu hybe :) To steloval nejaky kkt pokud to predtim radilo normalne :)

12.5.08, 11:58
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]