|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Vít píše: Ano, bezpečnost favorita je mizerná. ...
V zásadě souhlasím, favo asi je bezpečnější (nesrovnával jsem ), ale v kontextu doby na tom možná byla lépe stodváca. Dnes by to opravdu chtělo tančík...
|
15.5.08, 21:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Vít píše: to se ti tak boří hever do prahu nebo máš nějakej blbej? jinak dáš pod hever cihlu nebo hranolek dřeva, tlustší prknýnko (třeba přložit na dvakrát) apod
Boří do prahů jim už nepomůže ani prkno ani cihla....zvedám to za nápravu. A nebo když chci zvednout přední kolo a hever mám na tom výlisku vepředu...tak cítím jak chce zadek nahoru...jak se napíná...to snad ani není možné když je tam ještě k tomu nádrž na LPG...
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
15.5.08, 21:52 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tatra staci
Jinak i starsi vuz by stacil proti motorkarskymu hovadu co dneska predjizdelo nas bus v pravotocive zatacce - takze nemohl nic videt ...
Je to des dneska
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.5.08, 21:52 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
v kontextu současné doby stojí obě auta zzmiňovaná auta za ho**o, ať se nám to líbí nebo ne, doba i technika pokročila. Od vývoje favoritu uplnulo víc jak 20 let, od vývoej 742 ještě o kupu víc. To prostě nelze zanedbat.
|
15.5.08, 21:53 |
|
|
fatal
rejpal
|
Matthes píše: Jinak i starsi vuz by stacil proti motorkarskymu hovadu... Nestačil, když ti dvě stě kilo zaparkuje do auta, nestihneš vystoupit živý... Vít píše: v kontextu současné doby...
Měl jsem na mysli kontext doby vzniku respektive počátek výroby, ne dnešní dobu!
|
15.5.08, 21:57 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fatal píše: Matthes píše: Jinak i starsi vuz by stacil proti motorkarskymu hovadu... Nestačil, když ti dvě stě kilo zaparkuje do auta, nestihneš vystoupit živý...
Ale tohle hovado bylo jeste horsi nez ty ostatni protoze nepredjizdel na plny plyn ... zdalo se jakoby mu to nejelo.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
15.5.08, 22:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
fatal píše: Měl jsem na mysli kontext doby vzniku respektive počátek výroby, ne dnešní dobu!
tomu sice rozumím, ale v době vzniku auta už nikdo z nás nehodu nepodstoupí, ta fnešní doba je v tomhle směru mnohem zajímavější.
|
16.5.08, 08:05 |
|
|
kingbacker
|
Neni to dlouho, co mel chlapek S42 a napral to do nej dement s koktávkou a že měl tu s42ku, mu blo prd platný. Je to na nic, akorát pořídit co nejbezpečnější auto, defenzivní způsob jízdy a věřit
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
16.5.08, 20:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|