|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Ake mazaadlo na vodnu pumpu
Autor |
Zpráva |
hero
|
Ake mazaadlo na vodnu pumpu
Cafte,
ake mazadlo by ste mi odporucili do maznice vodnej pumpy ? A ako casto to mam kontrolovat, ci je tam dost mazadla ?
|
13.9.06, 15:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Mogul A4
Jak casto kontrolovat? No zalezi jak moc ji to zere, v jakym stavu je cerpadlo, treba poprve za tejden, kdyz to bude dobry tak za dva, a kdyz to bude zas dobry tak treba za mesic
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.9.06, 17:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Mogul A4 Jak casto kontrolovat? No zalezi jak moc ji to zere, v jakym stavu je cerpadlo, treba poprve za tejden, kdyz to bude dobry tak za dva, a kdyz to bude zas dobry tak treba za mesic
já kontroluju když si vzpomenu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.9.06, 19:18 |
|
|
Jirka
|
Re: Ake mazaadlo na vodnu pumpu
hero píše: Cafte,
ake mazadlo by ste mi odporucili do maznice vodnej pumpy ? A ako casto to mam kontrolovat, ci je tam dost mazadla ?
Já jsem mazal tuším NH2.
A nebo jsem tam narval tuk od firmy Mogul, co jsem koupil v Glóbusu
_________________ Forman 1994 GLXi 50 kW stříkačka
Felicia Combi LXi 50 kW, MYSTERY, zelenožlutá metalíza
|
13.9.06, 19:39 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Matthes píše: Mogul A4 Jak casto kontrolovat? No zalezi jak moc ji to zere, v jakym stavu je cerpadlo, treba poprve za tejden, kdyz to bude dobry tak za dva, a kdyz to bude zas dobry tak treba za mesic
taky tam ted davam davam tu A4-ku. Kdyz sem auto dovezl, tak tam bylo nacpane neco co vypadalo jako grafitova vazelina (aspon ji to silne pripominalo) Ted tam davam tu A4, je vodeodolna, jen me znepokojuje jeji teplotni rosah -25°C - +80°C
Nezda se mi tech 80, ale zas na lozisku snad vic nebude... Zatim tam ta A4-ka funguje pres rok a v poho...
a kontroluju to jednou za cas, kdyz kontroluju olej... Takze tak 1x za 2-3 tydny
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
13.9.06, 20:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Lukas píše: Zatim tam ta A4-ka funguje pres rok a v poho... a kontroluju to jednou za cas, kdyz kontroluju olej... Takze tak 1x za 2-3 tydny
A4 tam cpu uz mnoho let a v poho, jediny co sem delal na cerpadle bylo takovy to tesneni na vrtuli
80°C je garantovana teplota, vydrzi o neco vic. Stejne jak rikas, vic tam asi nebude
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
13.9.06, 20:54 |
|
|
Šemik
|
Já tam dávám LA2
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
14.9.06, 08:46 |
|
|