|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Měření množství paliva Felicia
Autor |
Zpráva |
raal
|
Měření množství paliva Felicia
Mám následující problém. Felicie - nový přístrojový panel, zkontrolované kabely až po přístrojovku od plováku, plovák reaguje na pohyb změnnou velikosti odporu, ale budík je stále na nule. Ví někdo proč? Díky za info. RAAL
|
14.9.06, 18:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Re: Měření množství paliva Felicia
raal píše: Mám následující problém. Felicie - nový přístrojový panel, zkontrolované kabely až po přístrojovku od plováku, plovák reaguje na pohyb změnnou velikosti odporu, ale budík je stále na nule. Ví někdo proč? Díky za info. RAAL
kostra
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.9.06, 19:27 |
|
|
raal
|
Sadra17 píše: raal píše: Mám následující problém. Felicie - nový přístrojový panel, zkontrolované kabely až po přístrojovku od plováku, plovák reaguje na pohyb změnnou velikosti odporu, ale budík je stále na nule. Ví někdo proč? Díky za info. RAAL kostra
Ale kde. Od plováku jdou dva dráty. Žlutý a modrý. Na svorkovnici v levém sloupku žlutý pokračuje, modrý přechází do hnědého. Možná blbý dotaz. NA přístrojovém paneluá jsou tří kostky, bílá, černá, žlutá. Palivoměr je na žluté, tuším pin 1. Kostra je vedena tuším přes černou kostku. Není nějaký popis zapojení těchto kostek? Díky. RAAL
|
14.9.06, 19:31 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
raal píše: Sadra17 píše: raal píše: Mám následující problém. Felicie - nový přístrojový panel, zkontrolované kabely až po přístrojovku od plováku, plovák reaguje na pohyb změnnou velikosti odporu, ale budík je stále na nule. Ví někdo proč? Díky za info. RAAL kostra Ale kde. Od plováku jdou dva dráty. Žlutý a modrý. Na svorkovnici v levém sloupku žlutý pokračuje, modrý přechází do hnědého. Možná blbý dotaz. NA přístrojovém paneluá jsou tří kostky, bílá, černá, žlutá. Palivoměr je na žluté, tuším pin 1. Kostra je vedena tuším přes černou kostku. Není nějaký popis zapojení těchto kostek? Díky. RAAL
pokud vim kostra je modrá ale možná se pletu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
14.9.06, 19:38 |
|
|
raal
|
Sadra17 píše: raal píše: Sadra17 píše: raal píše: Mám následující problém. Felicie - nový přístrojový panel, zkontrolované kabely až po přístrojovku od plováku, plovák reaguje na pohyb změnnou velikosti odporu, ale budík je stále na nule. Ví někdo proč? Díky za info. RAAL kostra Ale kde. Od plováku jdou dva dráty. Žlutý a modrý. Na svorkovnici v levém sloupku žlutý pokračuje, modrý přechází do hnědého. Možná blbý dotaz. NA přístrojovém paneluá jsou tří kostky, bílá, černá, žlutá. Palivoměr je na žluté, tuším pin 1. Kostra je vedena tuším přes černou kostku. Není nějaký popis zapojení těchto kostek? Díky. RAAL pokud vim kostra je modrá ale možná se pletu
Podle toho co jsem něřil, mi vyšla kostra hnědá. Kolik ohmu by měl mít plovák?. Díky. RAAL
|
14.9.06, 19:39 |
|
|
vopaje
|
Raale,sádru musíš tolerovat,ale k problému.
U plováku je čtyř pinový kon.Modrý č3.drát -kostra,žlutý č.2-vede k budíku,modrý č.4-kostra čerpadla, červenožlutý č.1-přívod plus od relé.
U budíků,žlutý č.1-přívod od plováku,hnědý č.10-kostra/na sloupku u volantu/,červená č.2-přívod od pojistek.
Měj se čus
_________________ A máš kostru? - ,,asi jo"
|
15.9.06, 08:35 |
|
|
raal
|
vopaje píše: Raale,sádru musíš tolerovat,ale k problému. U plováku je čtyř pinový kon.Modrý č3.drát -kostra,žlutý č.2-vede k budíku,modrý č.4-kostra čerpadla, červenožlutý č.1-přívod plus od relé. U budíků,žlutý č.1-přívod od plováku,hnědý č.10-kostra/na sloupku u volantu/,červená č.2-přívod od pojistek. Měj se čus
To tam k sakru všechno je, tak proč to nejde. RAAL
|
15.9.06, 22:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|