Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 21:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 287 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Další
 Sraz TW 2008 

Ktery kemp preferuju?
Rasna u Jihlavy 18%  18%  [ 8 ]
Sykovec Vlachovice 42%  42%  [ 19 ]
Kterykoliv je OK 27%  27%  [ 12 ]
Zadny z nich 13%  13%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 45

Sraz TW 2008 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Ceník je tady http://kemp.vlachovice-nm.cz/ , datum je 8 - 10.8 ne 8-10.7. Definitvině se bude vědět tak týden před srazem, musí se tam zavolat zda-li mají volno a pokud ne najde se jiný kemp :wink:

20.5.08, 19:41
Pspvek Reklama

Příspěvek 
michalkatka píše:
sporcl píše:
michalkatka píše:
tak cez zprávy.... (zmaž to teda)

Ano, bude to víkend 30 - 31.8, a bude to v tomto kempu: http://www.mapy.cz/?query=#x=129826304@ ... _134136560

jj, ja som to poplietolll :shock:

nevadi to se stava.me by tamten vykend nevyhovoval protoze se budu zenit.tak to na srazu trochu zapijeme.

20.5.08, 19:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Takže já to rekapituluju, jsou v tom zmatky.

1) Sraz TW08 se koná 8 až 10.8 v kempu Vlachovice, kousek od Nového Města na Moravě. Týden před termínem se musí zavolat zda-li je volno. Pokud ne, jsou jiné alternativní kempy.

2) To s těmi Karlovými Vary byl pokus o zabránění účasti Šporcla na TW08, ale koukám že to nadělalo více zmatku než užitku, tedy na rovinu : Šporcle, na TW08 tě nechceme. Není to jen můj názor, bylo diskutováno kolektivně.

20.5.08, 20:00

Příspěvek 
Šemik píše:
Takže já to rekapituluju, jsou v tom zmatky.

1) Sraz TW08 se koná 8 až 10.8 v kempu Vlachovice, kousek od Nového Města na Moravě. Týden před termínem se musí zavolat zda-li je volno. Pokud ne, jsou jiné alternativní kempy.

2) To s těmi Karlovými Vary byl pokus o zabránění účasti Šporcla na TW08, ale koukám že to nadělalo více zmatku než užitku, tedy na rovinu : Šporcle, na TW08 tě nechceme. Není to jen můj názor, bylo diskutováno kolektivně.

a muzu vedet z jakeho duvodu?ja jsem tu zpravu o srazu dostal tak jsem ji preposlal.

20.5.08, 20:33

Příspěvek 
Ano, jde třeba už jen o tvůj slovník - dva dny se opravdu nedá snášet že každé druhé slovo je "VOLE".

Styl úprav auta je každého věc, ale tvoje škodovka byla hrozný tuzing, slonem počínaje, elektoinstalací konče. A i ta příhoda cestou u pumpy, Kachnisovi jsi to auto rozladil pořádně :?

20.5.08, 20:36

Příspěvek 
Šemik píše:
Ano, jde třeba už jen o tvůj slovník - dva dny se opravdu nedá snášet že každé druhé slovo je "VOLE".

Styl úprav auta je každého věc, ale tvoje škodovka byla hrozný tuzing, slonem počínaje, elektoinstalací konče. A i ta příhoda cestou u pumpy, Kachnisovi jsi to auto rozladil pořádně :?

kazdy proste mluvi jinak.a za to stelovani se omlouvam,ale zajimave je ze mi to nerekl.ale to je uz jedno.v tom terminu stejne uz nemuzu jak jsem psal.a to auto jsem mel 3mesice.a co ma byt s tou elektroinstalaci?

20.5.08, 20:42

Příspěvek 
[quote="Šemik"]Ano, jde třeba už jen o tvůj slovník - dva dny se opravdu nedá snášet že každé druhé slovo je "VOLE".

Styl úprav auta je každého věc, ale tvoje škodovka byla hrozný tuzing, slonem počínaje, elektoinstalací konče. A i ta příhoda cestou u pumpy, Kachnisovi jsi to auto rozladil pořádně :?[/quote
tak konecne je auto pryc stejne tahle fotka nebyle hezka.

20.5.08, 20:55

Příspěvek 
asi sem debil, ale prostě, aby mi to utkvělo v paměti to sem prdnu větší....třeba se najde ještě někdo, kdo to ocení :oops: :wink: :D:D:D
Sraz TW08 se koná 8 až 10.8 v kempu Vlachovice, kousek od Nového Města na Moravě

20.5.08, 21:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
asi sem debil, ale prostě, aby mi to utkvělo v paměti to sem prdnu větší....třeba se najde ještě někdo, kdo to ocení :oops: :wink: :D:D:D
Sraz TW08 se koná 8 až 10.8 v kempu Vlachovice, kousek od Nového Města na Moravě

super, takže v srpnu jo?
Ješiš já se z toho... :-D
Kluci, domluvte se :-D potřebujem si oba zařídit volno. :-D

20.5.08, 21:12
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
http://img252.imageshack.us/my.php?imag ... 030sr4.jpg

20.5.08, 22:19

Příspěvek 
sporcl píše:
http://img252.imageshack.us/my.php?image=fotky030sr4.jpg

Přidej! :lol: :lol: :lol:

21.5.08, 04:59

Příspěvek 
To je jedna z věcí, co mi vadí, když někoho vyšoupneme z kolektivu a on o tom ani neví :(
Ten Šporclův slovník byl sice poněkud nestandardní :D , ale myslím, že chování nás všech členů TW bylo horší... :roll:
Auto měl taky velmi podivné, ale na srazu jsem na něm alespoň Deekayovi vysvětlil rozdíly mezi vlečkou a kyvkou ;) (tím DK si nejsem zcela jist).
Takovéto xenofobní jednání kolektivu k jedinci si nikdo nezaslouží - vzpomeňte na Sadru, jakej to byl trotl na počátku TW fóra a dneska by to bez něj nebylo ono :)
Takže tímto se veřejně omlouvám Šporclovi, že jsem doposud mlčel. Na TW srazu mi nevadil a snad stačilo upozornit na kulturu projevu a stav auta, on by to pochopil, neni malej (a blbej taky ne).
Bukaj :)

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

21.5.08, 05:36
Profil ICQ

Příspěvek 
Třeba já jsem z toho ustavičného VOLE poslední den už skutečně šílel. :sick: Myslím že jsem celkem tolerantní člověk, ale tohle bylo vážně moc.

Je asi fakt že jsem to měl napsat rovnou na rovinu, ale zatím co jsem udělal stojím. Howgh :wink:

21.5.08, 07:14
Moderátor

Příspěvek 
semik ma recht. ja sem sice ukecanej,ale kdyz sem nasranej, tak nemluvim,protoze sem hrozne sporstej, moje okoli by mohlo potvrdit.. to zes mi rozesral spickove nastavenej karbec mi hnulo zluci az az..navic ani sem ti nerikal,abys to doho vrtal,potom mi cpat do hlavy,ze civka karbu se napaji 1. pojistkou a montovat se mi do pojistkovky,kdyz 3x reknu ze je ok,protoze by nesly ani blinkry :!: ,navic cestou ze srazu sme zjistili,ze nam nesvitej brzdovy a nehouka a proc? protoze nejakej samozvanej vseumel tam blbe vratil pojistku :evil: sou lidi ktery rad mam tak nejak prorozene a pak nektery,co mi vylozene nesedej,takze kdyz prijedes na sraz,nemotej se prosimte okolo myho auta a nemluv na me a ja nebudu mluvit na tebe a bude to ok..

http://kachnis.techsajt.cz

21.5.08, 12:37
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Voditelj brodice

Příspěvek 
Bukaj píše:
...na srazu jsem na něm alespoň Deekayovi vysvětlil rozdíly mezi vlečkou a kyvkou ;) (tím DK si nejsem zcela jist).

no scasti som tu kyvku pochopil ;)

21.5.08, 12:45
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 287 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Další