Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 13:38

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 jak zapojit radio 
Autor Zpráva

Příspěvek jak zapojit radio
Dobry mam favorit z 93 po rodicich a bylo tam radio jen na kazety, tak to chci vymenit za ted novejsi na mp3. ale kdyz jsem puvodni radio vytahl tak je tam iso konektor a konektor na antenu, ale je tam zmet dratu a nektere z nich jsou utrzene, ale vim urcite ze jsem je neutrhl ja. Ja to nafotim a hodim sem linky. TReba nekdo poradi

21.5.08, 10:09
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek fotky
Obrázek

Obrázek

Obrázek[/img]

21.5.08, 10:21
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jo tak to prijemnou zabavu :) Jinak na kazdym dratku z ISO konektoru je napsany k cemu je ... A ty draty v aute, musis hold sam zjistit pokud nejsou nejak odliseny :(

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

21.5.08, 10:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
no to mi prislo jako krajni moznost,to bude vesele i kdyz moc sem od toho necekal ze by nekdo mohl mi podle fotky poradit:) jo ale ty drtay z toho iso konektoru vedou do cokolady jsou nejak prapodivne zapojene

21.5.08, 10:26
Profil ICQ

Příspěvek 
a jeste jeden dotaz kdyz koukam na ty kabely tak je tam ta cokolada do ni vede levej predni reprak a pravej predni a to je vse co do ni vede,a z te cokolady vede 6 kabelu cerny a cerveny a dva fialove a dva sede, ten iso se sklada ze dvou casti a do te jprvni vedou ty dva fialove a sede jsou asi od repraku,a jsou tam pak jeste ustrizene dvojice dratu asi od puvodnich zadnich repro. a do te druhe casti iso vedou cerny a cerveny z te cokolady, a dalsi tri draty jsou tam zaizolovane(zluty,oranzovy,modry) pak tam jeste vede zluty drat ale ten neni zapojeny nikam a je od baterky,takze ma nekdo napad? jak by melo vypadat zapojeni v mem pripade?a bodlo by mi kdyby mi nekdo napsal jak udelat aby se radio zaplo pri startu auta

21.5.08, 10:50
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323 pomohlo ?

21.5.08, 11:06
Profil ICQ

Příspěvek 
no na tady tu stranku jsem uz narazil ale sem laik, takze mi to nepomohlo ,potreboval bych individualni pomoc od nekoho kdo se v tom vyzna,jak ktere draty zapojit aby to valilo

21.5.08, 11:12
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323 pomohlo ?

Přesně jak je to na tom odkazu od Víta. Jeden ISO konektor je na repro a druhý je na napájení (stálé +, spínání klíčem označení na spínací skřínce 15, kostra a může tam být ještě třeba konektor na stišení při volání nebo navigaci GPS.
Já jsem tam měl taky hafo drátů a netušil jsem kam co vede, tak jsem si koupil nové ISO konektory a všechno původní jsem vyházel a zapojil jsem si to jak to má být a je pohoda. Je to možná rychlejší než hledat k čemu co vede i když při vytrhávání staré instalace jsem na to taky přišel :) .

21.5.08, 11:18

Příspěvek 
Možná kdyby bylo vyplněno odkud jsi, našel by se někdo poblíž...

21.5.08, 11:21
Profil ICQ

Příspěvek 
jsem z nameste nad oslavou to je u trebice,no jasny ale kdyz koupim nove isokonektory tak budu muset do nich zavezt kabely ale kde je vezmu?protoze z te cokolady vedou jen dva od repro a pak cerny a cerveny ale do cokolady takove zadne nevedou,

21.5.08, 12:04
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
Hele kolik mas repraku? Jen dva? Z kazdyho repraku jdou k radiu 2 draty. Potom jde k radiu kostra a jeden plus od baterky a jeden pres spinacku, na tom nic neni :)

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

21.5.08, 12:14
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Matthes píše:
Hele kolik mas repraku? Jen dva? Z kazdyho repraku jdou k radiu 2 draty. Potom jde k radiu kostra a jeden plus od baterky a jeden pres spinacku, na tom nic neni :)

Jestli máš jen ty dva repro, tak se podívej jaké dvě dvojlinky k nim vedou a zapoj je na ten ISO konektor a zbytek drátů na tom ISO nezapojuj. A potom vem měřák a změř stálé napětí a napětí přes spínačku každý je jeden drát ty přijdou do toho druhého ISO konektoru a samozřejmě ještě kostru jeden drát přijde do ISO konektoru společně s napájecíma.

21.5.08, 12:39

Příspěvek 
no dekuji za info ale budu to muset nechat nekomu zkusenejsimu protoze ja nejak do elektriky nedelam,

21.5.08, 12:50
Profil ICQ

Příspěvek 
dam to nejakemu elektrikari protoze mne "
A potom vem měřák a změř stálé napětí a napětí přes spínačku každý je jeden drát ty přijdou do toho druhého ISO konektoru a samozřejmě ještě kostru jeden drát přijde do ISO konektoru společně s napájecíma." nerika nic jak to udelat takze jestli dobre pocitam tak tam pak povede 4 draty do jedne casti iso a do druhe 4 draty,a to bude potom startovat a s tim se zapne to radio?

21.5.08, 12:55
Profil ICQ

Příspěvek 
medacek píše:
dam to nejakemu elektrikari protoze mne "
A potom vem měřák a změř stálé napětí a napětí přes spínačku každý je jeden drát ty přijdou do toho druhého ISO konektoru a samozřejmě ještě kostru jeden drát přijde do ISO konektoru společně s napájecíma." nerika nic jak to udelat takze jestli dobre pocitam tak tam pak povede 4 draty do jedne casti iso a do druhe 4 draty,a to bude potom startovat a s tim se zapne to radio?

Tak jednodušeji. Jeden ISO konektor je na repro a druhý je na napájení. Jestli máš 2xrepro tak na to jednom ISO konektoru budeš mít 4 dráty (dvě dvoulinky) a jinak nic víc nezapojuj. Potom druhý ISO konektor podle zapojení které je na rádiu (buď barvy drátů a nebo pojmenovaný konektory). Stálé napětí můžeš klidně vzít z baterky (pojistka by měla být u rádia) druhý jde přes spínačku, ale u škodovky bych to zapojil přes nějaký vypínač a černý drát je kostra. Když potom zapneš ten vypínač tak by to mělo fungovat.
Takže ISO konektor na repro 4x jednotlivý dráty a napájecí ISO konektor 3x jednotlivý dráty (stálé plus, plus přes spínačku, kostra).

21.5.08, 13:18
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další