|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
chavier
|
central
ahoj,
mam dva servo motorky, jeden 5 dratu, druhy 2, pak Řj k tomu, ale nemam ty orginal draty s koncovkama ani schema a nevim jak to zapojit. Jedna se o central Brano. Chci to dat do Pickupa, takze mi dvoje dveri staci.
|
21.5.08, 21:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Motorky s řj barvu na barvu a napájení jednotky bývá většinou červená stálý plus, černá kostra, modrá plus od klíčku a pak doplňkový funkce, vyfoť to, bude to lepší.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
21.5.08, 21:32 |
|
|
Kristensen
|
Pokud je to Brano a ještě ten co se dával do Fáček tak nevim jestli ti to bude makat protože na přední dveře by jsi měl mít na obě strany 5ti drát a a na zadní dvoudrát, měl jsem to celé doma i s kabelama, pak jsem to měl v šáde a pak jsem to vindal ale kde to je to ti nepovím, někde doma ale kde to nemám tušení.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.5.08, 21:59 |
|
|
Kaliban123
|
Ten centrál mám v autě jen mám s ním trápení že bych na něj chtěl nabastlit dálku a nejde to prvně jsem si říkal pohoda to půjde na neoriginál centrál to šlo přidělat ale na tenhle ani ťuk mě to s**e.
Pokud bys chtěl zapojení toho originál tak mám v garáži plánek jednotlivé konektory barvy na motorcích i na jednotce
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
21.5.08, 22:07 |
|
|
varok
|
To není pravda. Může být jeden s pěti dráty a jeden se dvěma. Jen půjde zamykat a odemykat jen od řidiče. Ten pěti drátový motorek je tzv. řídící a ovlada v podstatě všechny dveře pomocí zámku. V práci odkud jsem teď odešel jsme měli feldu s centrálem jen na klíček a ta dokonce neměla u souseda ani zámek, jen plastovou záslepku. No, je to takové nepraktické. Já mám ve fáčku centrál a jde mi to odemykat od řidiče i od souseda. Mám tam ale dálku tak používám klíčenku. Jak mají být zapojené dráty tak to ti neřeknu, každý výrobce si to dělá podle svého. Ale správně to má být jak už tady někdo psal. Červený trvalý plus, modrý plus po zapnutí klíčku a černý kostra. Alespoň já to tak měl u jablotronu u originál dálkového ovládání. Jablotron jsem si montoval sám, protože origo tam byl nějaký italský šmejd, kde přestala fungovat klíčenka.
|
22.5.08, 09:58 |
|
|
chavier
|
posilam foto:
|
25.5.08, 08:03 |
|
|
Neex