Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 11:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ZADní náprava-náhrada pružného lůžka 
Autor Zpráva

Příspěvek 
už mám objednaný ty tvrdý silenbloky, a náprava? ,koupil sem origo vzpěru kola novou a vyhodnotil její životnost tak na 2 roky :lol: ,ztužím to jak svin podle L/A avšak ještě s menšíma úpravama(2mm plech z obou stran po celé delce,převařený k sobe,uložení pružiny z nerezu atd.atd.) o napravy se tolik nebojím, ty by už vydrželi aji na tanku, spiš mi připada slabý uložení vzpěry kola v kastli(ty dva miniprofily),to vyztužím z obou stran a převařím sváry a snad ok. Stejně tak vepředu pokud se tam dávají tvrdší prižiny, určitě se musí vyztužit místo uchycení tlumiče v kastli, kamarád mel tvrdsí pruzení a prej mu to v kufru pěkně praskalo :?

22.5.08, 14:12
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Pan Kapitán

Příspěvek 
Miško píše:
už mám objednaný ty tvrdý silenbloky, a náprava? ,koupil sem origo vzpěru kola novou a vyhodnotil její životnost tak na 2 roky :lol: ,ztužím to jak svin podle L/A avšak ještě s menšíma úpravama(2mm plech z obou stran po celé delce,převařený k sobe,uložení pružiny z nerezu atd.atd.) o napravy se tolik nebojím, ty by už vydrželi aji na tanku, spiš mi připada slabý uložení vzpěry kola v kastli(ty dva miniprofily),to vyztužím z obou stran a převařím sváry a snad ok. Stejně tak vepředu pokud se tam dávají tvrdší prižiny, určitě se musí vyztužit místo uchycení tlumiče v kastli, kamarád mel tvrdsí pruzení a prej mu to v kufru pěkně praskalo :?

No kdyz tohle udelas, tak hlavne nedavej mezi sikmy a podelny rameno ty gumovy srace, ale plastovy podlozky. Jinak muzes delat co chces a geometrie plave jak svinj. Jinak z vlastni zkusenosti muzu rict ze tim vyztuzenim spoje se to tak zlepsi, ze na nejaky loziska zapomenes. :-)

Cvokárium: Youtube Instagram

22.5.08, 14:33
Profil ICQ YIM

Příspěvek 
no doufám že jo, jinak bych to nedelal :lol: a přindou tam podle L/A ty PVC podložky asi.

22.5.08, 18:21
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2