Perlička o Bohatosti směsi
Autor |
Zpráva |
Davulus
|
Perlička o Bohatosti směsi
Zdravím. víte někdo jak je možné že mám na karbu ten šroub bohatosti dotahli na Doraz a auto jede krásně?i volnoběh je OK
|
23.5.08, 11:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Napadá mě pár možností:
- pleteš si šroub bohatosti s jiným
- sedlo šroubu je zdeformované
- šroub je zdeformovaný
- doraz klapky máš špatně seřízený
- děláš si z nás srandu
|
23.5.08, 11:14 |
|
|
Davulus
|
nooo Obsáhlá odpověď ale vím který je šroub bohatosti sem vyučený mechanik. taky mě to zarazilo ale je to tak.taky mě napadlo že s tím sedlem nebude něco v pořádku...tak nwm no jen se ptám...jede to tak co
|
23.5.08, 11:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
při opravách motorových vozidel se stane nemožné možným naprosto běžně já používám věšteckou kouli třeba při zjištování skutešně najetých km a pomalu se učím dál miloš
|
23.5.08, 11:20 |
|
|
gokralik
|
Davulus píše: nooo Obsáhlá odpověď ale vím který je šroub bohatosti sem vyučený mechanik. taky mě to zarazilo ale je to tak.taky mě napadlo že s tím sedlem nebude něco v pořádku...tak nwm no jen se ptám...jede to tak co
Hloupý dotaz: Je opravdu utáhnutý? Pokud s ním 20 let nikdo nehýbal, tak se tak může jenom tvářit.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.5.08, 11:22 |
|
|
Davulus
|
|
23.5.08, 11:22 |
|
|
fatal
rejpal
|
Davulus píše: ...vím který je šroub bohatosti sem vyučený mechanik...
Neber si to osobně, ale to, že je někdo vyučený mechanik, ještě neznamená, že vůbec na karbu nějaký šroub najde...
|
23.5.08, 11:45 |
|
|
gokralik
|
fatal píše: Davulus píše: ...vím který je šroub bohatosti sem vyučený mechanik... Neber si to osobně, ale to, že je někdo vyučený mechanik, ještě neznamená, že vůbec na karbu nějaký šroub najde...
Taky znám takové mechaniky....na autě toho umím udělat víc, a to se o to zajímám tak rok a půl a ještě k tomu jsem velice nešikovný.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
23.5.08, 11:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
gokralik píše: fatal píše: Davulus píše: ...vím který je šroub bohatosti sem vyučený mechanik... Neber si to osobně, ale to, že je někdo vyučený mechanik, ještě neznamená, že vůbec na karbu nějaký šroub najde... Taky znám takové mechaniky....na autě toho umím udělat víc, a to se o to zajímám tak rok a půl a ještě k tomu jsem velice nešikovný.
já jednou zaměstnával automechaniks dlouholetou praxí, který celé dopoledne hledal ve stodvacítce trysky , za tři měsíce jsem zjistil že dokonale umí jen jednu věc CHLASTAT miloš
|
23.5.08, 12:56 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fatal píše: Davulus píše: ...vím který je šroub bohatosti sem vyučený mechanik... Neber si to osobně, ale to, že je někdo vyučený mechanik, ještě neznamená, že vůbec na karbu nějaký šroub najde...
Presne tak. Ja sem zas vystudovany automatizacni technik
Jinak v karbu je nejaky bug
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.5.08, 14:33 |
|
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: gokralik píše: fatal píše: Davulus píše: ...vím který je šroub bohatosti sem vyučený mechanik... Neber si to osobně, ale to, že je někdo vyučený mechanik, ještě neznamená, že vůbec na karbu nějaký šroub najde... Taky znám takové mechaniky....na autě toho umím udělat víc, a to se o to zajímám tak rok a půl a ještě k tomu jsem velice nešikovný. já jednou zaměstnával automechaniks dlouholetou praxí, který celé dopoledne hledal ve stodvacítce trysky , za tři měsíce jsem zjistil že dokonale umí jen jednu věc CHLASTAT miloš
To je taky někdy dobrá věc ne?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.5.08, 15:20 |
|
|
Kristensen
|
Re: Perlička o Bohatosti směsi
Davulus píše: Zdravím. víte někdo jak je možné že mám na karbu ten šroub bohatosti dotahli na Doraz a auto jede krásně?i volnoběh je OK
Až taková perla to není, je spousta lidí co s tím takhle jezděj a někteří dokonce si to do této fáze dostanou sami, vidí jak jim na emisích technik hejbe s tínhle šroubkem, pak jedou domu ono jim to párkrát zakucká (jak jinak když odjedete s autem z emisí že jo) No tak s tím začnou doma kroutit až dojdou na konec tam to nechaj a jezděj
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.5.08, 15:22 |
|
|
Hawk 75
|
Na druhou stranu,pročpa to hnípat,když to frčí,ne?
_________________ Apel na české motorkáře: Jestli se hodláš zabít,uvaž si mašli,nebo si prožeň sedm pětašedesát makovicí dřív,než zabiješ nevinýho!!!
|
23.5.08, 19:11 |
|
|
Davulus
|
JO frčí tak co
|
25.5.08, 19:23 |
|
|
Jiri
|
a je to teda sroub benzinu nebo vzduchu me se to taky na nekterych karburatorech stalo...edsr tusim..kde to je z boku... benzin utahnutej ale na volnobeh to bezelo...musi tam byt nejaka netesnost ci co ten karburator je taky typicky priklad proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite
|
25.5.08, 20:28 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|