Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: To zase u nas byly dva(pac se pracovalo po dvojicich) A tyhle experti si nastavili doraz a sjizdeli material asi o 5mm po 1mm triskach na automatickej posun... A kdyz jeli asi posledni nebo predposledni trisku tak jeden z nich posunul doraz takze na ten automatickej posun to zacalo rezat asi 4mm trisku... Nejdriv vobrovskej lomoz, pak se zacala chvet seme jak to vibrovalo a pak rana jako svina a zlomili na tom celej nuz... Byli z toho tak posrany ze nebyli schopny nic delat dalsi dve hodiny
Jo to u nas jisty Honza M. ubiral na jednou 5mm na automatiku ... nic nezlomil, akorat cinna cast noze byla potom asi polovicni
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.5.08, 21:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
No jo my máme doma SU 32, ten se umí taky pěkně rozlobit
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.5.08, 00:02 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Kristensen píše: No jo my máme doma SU 32, ten se umí taky pěkně rozlobit
Ty jo bral bych... Bych na tom travil casu ... Vsechno doma co by slo ba bylo soustruzeny, zachodovou misu nevyjimaje
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
25.5.08, 09:13 |
|
|
Kristensen
|
Majlanky píše: Kristensen píše: No jo my máme doma SU 32, ten se umí taky pěkně rozlobit Ty jo bral bych... Bych na tom travil casu ... Vsechno doma co by slo ba bylo soustruzeny, zachodovou misu nevyjimaje
Jo a pak by jsi do ní spadnul až by přišel účet za elektriku
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.5.08, 09:16 |
|
|
Martin
|
Jo tak z dílen mám taky veselé vzpomínky, nejlepší asi bylo, když jeden expert najel na frézce s materiálem rychloposuvem do frézy, zuby lítali úplně všude, mistrovy stály všechny vlasy na hlavě.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
25.5.08, 09:25 |
|
|
patrik-hp
|
Tento má větší průměr,montoval se kdisi do stovek
|
25.5.08, 09:29 |
|
|
patrik-hp
|
Tento je originální do 120cítek...ale zrovna je na technickou neprůchodnej...chybí mu ten gumovej střed....Tenhle volant je opravdu skvělej....Nevim o žádnym,kterej je jak designově tak účelově dobrej,jako tenhle a hlavně se drží doby.....Kromě semišovýho Sparca...ale to je něco jinýho a sem se nehodí a době už vůbec....
|
25.5.08, 09:33 |
|
|
Jerry
|
patrik-hp píše: Tento má větší průměr,montoval se kdisi do stovek
JJ mas pravdu, kdyz sme jeli skamosem do jablonce pro stovku od staryho dedy, tak ho tam mel namontovanej. co se mi na ty skodovce libilo byla rucni spojka, ze deda nemoh doslapnout na nohu, tak mel vedle volantu paku, kterou kdyz dal nahoru, tak se zmack spojkovej pedal
|
25.5.08, 09:37 |
|
|
patrik-hp
|
patrik-hp píše: Tento má větší průměr,montoval se kdisi do stovek po d... je tvrdý y,pardon už se to nebude opakovat
|
25.5.08, 09:41 |
|
|
patrik-hp
|
Jerry píše: patrik-hp píše: Tento má větší průměr,montoval se kdisi do stovek JJ mas pravdu, kdyz sme jeli skamosem do jablonce pro stovku od staryho dedy, tak ho tam mel namontovanej. co se mi na ty skodovce libilo byla rucni spojka, ze deda nemoh doslapnout na nohu, tak mel vedle volantu paku, kterou kdyz dal nahoru, tak se zmack spojkovej pedal
No to já zažil na trabantu pro invalidy...ale raději jsem mačkal nohou,s tou rukou to bylo už moc komplikejšn
|
25.5.08, 09:43 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Heureka, tak tohle je ten original ze jo?:
Doufam ze jo...
|
26.5.08, 16:40 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak ten volant ze začátku dělala Lomnice nad Popilkou (nebo tak nějak) http://www.skoda110r.cz/article.php?id=900
No jinak bych vyměnil za ten můj pěnovkovej 3 ramenej, večer snad bude i foto v garáži.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.5.08, 17:05 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Carlos píše: Tak ten volant ze začátku dělala Lomnice nad Popilkou (nebo tak nějak) http://www.skoda110r.cz/article.php?id=900No jinak bych vyměnil za ten můj pěnovkovej 3 ramenej, večer snad bude i foto v garáži.
No jo vidis. Ale von je hnusnej a zbytecne uz malej Ale co ten tedka novej. To je origo taky ne?
|
26.5.08, 17:29 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Jo ten je taky origo, ale co hovoříš na výměnu ?
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
26.5.08, 18:33 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
Tady máš originál škoda 105, 120 Rally volant http://img213.imageshack.us/my.php?imag ... 052bb6.jpg používají se v různých menších obdobách středu již od dob škody 100 a 110R.
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
26.5.08, 18:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|