Autor |
Zpráva |
Majlanky
Junior TW team
|
Majlanky - Rapid 781.136
Zdravim,
tak jsem se konecne rozhoupal a o neco zvetsim nase rodinne album
Rapidka jsem koupil pred 7 mesici 50km za Prahou od jednoho chlapka kterej rozebira skodovky a tohodle mu bylo skoda.
Dal jsem za nej 5000,- a jediny co sem do toho zatim investoval bylo zadni plato jiny a novy pneu(nerikam ale, ze investic nebude treba )
V TP zapsano: - motor 781.136
- tazny zarizeni
Bohuzel ma ohnuty sikmy rameno na pravy strane. Na pravy strane mi taky nekdo docela dost prohnul plechy za dverma Castecne sjsem to narovnal ale bude potreba kit a odnesla to i ozdobna lista kterou sem doted nesehnal.
Razeni jde krasne akorat 2 pri podrazeni se musi s meziplynem nebo trosku zabrat a skoci tam. Zpatecka nevyskakuje. Rizeni jde jako po masle. Litaky byly v cene(sice nejsou v cela OK stavu ale za tu cenu ). Do kabiny netece. No a o laku ani nemluvit no Motor ale krasne naskakuje na skytnuti ale je tam od roku 2000 takze ho po case vymenim a tenhe GO a prodej nebo navrat jeste nevim. Zatim sem s ninm nalital 1000km. Jo a TK udelal legalne z 5A
No a fotecky zde:
zepredu:
motor:
zadni plato:
Kuriozita(takhle sem to koupil) :
Tak sem zvedavej co nej budete povidat
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
Naposledy upravil Majlanky dne 10.3.09, 20:54, celkově upraveno 4
|
25.5.08, 17:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Světla z kila nee, je to EE
EDIT: Co použít [url]sklad.obrazku.cz[/url] a dát náhledy, než se tim takhle probírat.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
25.5.08, 17:54 |
|
|
gokralik
|
Myslím že za 5000 je to celkem slušný kup. Ale ten tuning na který se chystáš, ten mi je jaksi proti srsti.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.5.08, 18:52 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Na tu baterku mít rozumnej dekl... tak snad ani nepotřebuješ autonabíječku, když tam dáš lepčejší altík
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
25.5.08, 19:09 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
gokralik píše: Myslím že za 5000 je to celkem slušný kup. Ale ten tuning na který se chystáš, ten mi je jaksi proti srsti.
Kterej presne?
|
25.5.08, 19:58 |
|
|
gokralik
|
Majlanky píše: gokralik píše: Myslím že za 5000 je to celkem slušný kup. Ale ten tuning na který se chystáš, ten mi je jaksi proti srsti. Kterej presne?
Cokoliv mě zahřeje na srdci, když vidím nějakého pěkného Rapida v co nejvíc možném origo stavu. Místo těch různobarevných sraček co je vidět všude možně po tuning srazech (chraň mě ruka páně, abych se na nějakém takovém objevil). A ten tvůj mi právě příjde že má blíže k tomu origo stavu.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
25.5.08, 20:04 |
|
|
CROWACK
|
Majlanky píše: gokralik píše: Myslím že za 5000 je to celkem slušný kup. Ale ten tuning na který se chystáš, ten mi je jaksi proti srsti. Kterej presne?
Tak garpid je možná prasárna, ale i tak je to můj sen...takový český camaro ...bezproblémová technika kupátka 136, motor 781.136 - těch je hafo a atraktivní klasický vzhled se spoustou chromu...mmm...jenom to zadní čelo bych dal užovkový a neexperimentoval se stováckejma lampama, to už je moc...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
25.5.08, 20:05 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
CROWACK píše: motor 781.136 - těch je hafo
No to prave povazuju jako VELIKANSKE + zvlast kdyz je zapsanej v TP
No ty svetla z kila jeste vyzkousim na pocitaci fotomontaz... Ja si to nejak predstavuju ale mozna to bude dost zkresleny a v realu to bude vypadat blbe...
|
25.5.08, 20:09 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
gokralik píše: Cokoliv mě zahřeje na srdci, když vidím nějakého pěkného Rapida v co nejvíc možném origo stavu. Místo těch různobarevných sraček co je vidět všude možně po tuning srazech (chraň mě ruka páně, abych se na nějakém takovém objevil). A ten tvůj mi právě příjde že má blíže k tomu origo stavu.
Njn... Tak vzdyt na to na co se chystam to moc vnejsi vzhled neovlivni... Pokud nepocitam ty lampy z kila ktery jak uz sem psal jeste hodne zvazim
|
25.5.08, 20:11 |
|
|
gokralik
|
Majlanky píše: gokralik píše: Cokoliv mě zahřeje na srdci, když vidím nějakého pěkného Rapida v co nejvíc možném origo stavu. Místo těch různobarevných sraček co je vidět všude možně po tuning srazech (chraň mě ruka páně, abych se na nějakém takovém objevil). A ten tvůj mi právě příjde že má blíže k tomu origo stavu. Njn... Tak vzdyt na to na co se chystam to moc vnejsi vzhled neovlivni... Pokud nepocitam ty lampy z kila ktery jak uz sem psal jeste hodne zvazim
Se tam zmiňuješ nejen o těch lampách, ale i o čtyřoku a o klikách...jako já ti nezakazuju s tím něco provést jen že já bych se snažil o co neoriginálnější stav a peníze co bych nevrazil do úprav motoru bych dal na opravu koroze a laku.
|
25.5.08, 20:14 |
|
|
CROWACK
|
gokralik píše: Se tam zmiňuješ nejen o těch lampách, ale i o čtyřoku a o klikách...jako já ti nezakazuju s tím něco provést jen že já bych se snažil o co neoriginálnější stav a peníze co bych nevrazil do úprav motoru bych dal na opravu koroze a laku.
Ale tohle jsou podle mě "vratné" změny...původní díly se zakonzervujou, uloží na půdu a až přijde jejich čas, bude origo rapídej jako ze škatulky...
|
25.5.08, 20:18 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
A teď mě seřvete ještě víc, než za to že to auto vedu k horšímu stavu, ale já bych to auto zvenku i nechal jak je, max. to co je hnilý vyvařil, a hlavně poštelovat motor, ten vzhled bych ani neupravoval, prostě jak je.
|
25.5.08, 20:20 |
|
|
gokralik
|
CROWACK píše: Ale tohle jsou podle mě "vratné" změny...původní díly se zakonzervujou, uloží na půdu a až přijde jejich čas, bude origo rapídej jako ze škatulky...
Nebo zůsanou na půdě zapomenuty po několik desetiletí a pak je nějaký pravnuk zpeněží....tak jako já dědovy karburátory na Tatraplána
|
25.5.08, 20:20 |
|
|
CROWACK
|
Carlos píše: A teď mě seřvete ještě víc, než za to že to auto vedu k horšímu stavu, ale já bych to auto zvenku i nechal jak je, max. to co je hnilý vyvařil, a hlavně poštelovat motor, ten vzhled bych ani neupravoval, prostě jak je.
Tak krysu už tady myslím jednu máme...ještě si sežeň sáňky na zahrádku...
|
25.5.08, 20:21 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
gokralik píše: Se tam zmiňuješ nejen o těch lampách, ale i o čtyřoku a o klikách...jako já ti nezakazuju s tím něco provést jen že já bych se snažil o co neoriginálnější stav a peníze co bych nevrazil do úprav motoru bych dal na opravu koroze a laku.
No tak ctyroko mi nikdo nerozmluvi O ostatnim se da dikutovat... No a lak a koroze samozrejme maji prednost pred motorem pac jestli mi to shnije je mi motor na nic
|
25.5.08, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|