Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
ja si spojku odvzdusnujem sam ( je strhnute spojenie medzi trubkou a hadickou ) jedna noha na pedal a slapem , natiahnem sa cez cele auto a rukou odvzdusnujem HSV . akcia cca 1 minuta
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
26.5.08, 15:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Jonny píše: ja si spojku odvzdusnujem sam ( je strhnute spojenie medzi trubkou a hadickou ) jedna noha na pedal a slapem , natiahnem sa cez cele auto a rukou odvzdusnujem HSV . akcia cca 1 minuta
ja odvzdušňujem samospádom, Favo Felda zatiaľ vždy išla bez problémom...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.5.08, 15:59 |
|
|
fatal
rejpal
|
michalkatka píše: Jonny píše: ja si spojku odvzdusnujem sam... ja odvzdušňujem samospádom, Favo Felda zatiaľ vždy išla bez problémom...
Spojku?
|
26.5.08, 21:10 |
|
|
michalkatka
|
fatal píše: michalkatka píše: Jonny píše: ja si spojku odvzdusnujem sam... ja odvzdušňujem samospádom, Favo Felda zatiaľ vždy išla bez problémom... Spojku?
hups, trocha som sa sekol.... tu je reč o spojke
|
26.5.08, 21:14 |
|
|
michalkatka
|
ale asa keby si auto dal do poriadneho spádu, možno by to išlo....
|
26.5.08, 21:15 |
|
|
žděba
|
nebo si ji udělej na fáčko kapalinouvou, když tak rád odvzdušňuješ
_________________ 120 LS 81´ dovoz NDR
OI 1.8T 99´ dovoz SRN
|
26.5.08, 21:16 |
|
|
michalkatka
|
žděba píše: nebo si ji udělej na fáčko kapalinouvou, když tak rád odvzdušňuješ
joooo jasňe....
|
26.5.08, 21:17 |
|
|
Martin Sedláček
|
Mě jde zase spojkový pedál až příliš ztuha. Ale nevím, co tam vzadu mám přesně povolit, abych to nez....pokazil
|
5.6.08, 08:25 |
|
|
tarponko
|
No tak ja mám zas taký problém že tá moja zaberala až na podlahe.. no a už nejde vôbec... ako sa dostanem k tomu šróbiku?
Skoda 120 L r.v. 1988
Naposledy upravil tarponko dne 2.1.09, 11:54, celkově upraveno 1
|
2.1.09, 11:45 |
|
|
Šemik
|
tarponko píše: noo tak ja maam zas taky problem ze ta mja ista az na podlahe.. no a uz nejde vobec... ako sa dostanem k tomu srobiku??
Skoda 120 L r.v. 1988
Napiš to slovensky nebo česky. Kdo tomuhle má rozumět?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.1.09, 11:52 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
tarponko píše: No tak ja mám zas taký problém že tá moja zaberala až na podlahe.. no a už nejde vôbec... ako sa dostanem k tomu šróbiku?
Skoda 120 L r.v. 1988 otazka je ci sa zavzdusnuje alebo sa zodrala . Ku PSV ( pracovny spojkovy valec ) sa dostaves ked odklopis zadne sedacky , v priestore za sedackami odtiahnes ten kobercek aj gumu ( ak pod nim je ) a si pri dekli zaistenom dvoma otocnymi drziakmi . odklopis dekel a pod nim uz vidis PSV . z neho priamo oproti tebe trci odvzdusnovak . odvzdusnuj podla navodu ( viz vyssie ) ak treba nastavit spojku , na to je tu tiez navod , hladaj
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
2.1.09, 15:08 |
|
|
Qeggy
|
Dneska jsem teda podle vašich rad ladil spojku. Nejdříve jsme to s tatíkem odvzdušnili..(bublinek v tom byla kopice a ta barvička... místo žluté kapaliny tmavě šedá..) Po odvzdušnění rozdíl teda jako žádnej,ale jelikož se mi spojka protáčí( lamely v pí.. ) tak jsme jí rovnou povolili a je to hned lepší. Navíc se nám povedlo, že mi spojka bere už tak nějak uprostřed, předtím mi brala úplně nahoře...
|
4.1.09, 20:21 |
|
|
tarponko
|
no, tak som to teda odvzdušnil, bubliniek moc nebolo, ale problémy sú stále. pri zatlačení počuť nejaké divné "šúchanie" prípadne pišťanie. Čo s tým môže byť? čo to tak bude stáť?
|
6.1.09, 14:21 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
tarponko píše: no, tak som to teda odvzdušnil, bubliniek moc nebolo, ale problémy sú stále. pri zatlačení počuť nejaké divné "šúchanie" prípadne pišťanie. Čo s tým môže byť? čo to tak bude stáť? no takto : ked si odvzdusnoval fungoval PSV ? ( ci sa ta nastavovacia tycka pohybovala von a dnu ) ak nie , chybny v PSV alebo HSV . ak ano lozisko skrz pritlacak vymenit .
|
6.1.09, 18:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|