|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jiri.heczko
|
Alarm
zdravím
Mám problém se samovolným zapínáním alarmu. Tento problém tady byl vždycky, jenom ne tak častý. nyní parkuji na jiném místě a alarm se spouští třeba i 3x za den. Nemohl by se alarm aktivovat třeba při odemykání nebo zamykání jiných aut stojících vedle? Na místě, kde nyní parkuji je totiž mnohem větší množství aut. Nevíte někdo, co s tím? byl jsem s tím i v autorizovaném servisu, ale stejně nepřišli na to, proč se alarm spouští.
Auto je Fabia combi 1.9 TDI Elegance, r.v. 2001
Děkuji za odpovědi
|
26.5.08, 20:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Alarm
jiri.heczko píše: zdravím Mám problém se samovolným zapínáním alarmu. Tento problém tady byl vždycky, jenom ne tak častý. nyní parkuji na jiném místě a alarm se spouští třeba i 3x za den. Nemohl by se alarm aktivovat třeba při odemykání nebo zamykání jiných aut stojících vedle? Na místě, kde nyní parkuji je totiž mnohem větší množství aut. Nevíte někdo, co s tím? byl jsem s tím i v autorizovaném servisu, ale stejně nepřišli na to, proč se alarm spouští. Auto je Fabia combi 1.9 TDI Elegance, r.v. 2001 Děkuji za odpovědi
nebydlí ti tam nějaká moucha nebo něco v autě? Máš pohybový čidla?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
26.5.08, 20:28 |
|
|
jiri.heczko
|
Kristensen píše: jiri.heczko píše: zdravím Mám problém se samovolným zapínáním alarmu. Tento problém tady byl vždycky, jenom ne tak častý. nyní parkuji na jiném místě a alarm se spouští třeba i 3x za den. Nemohl by se alarm aktivovat třeba při odemykání nebo zamykání jiných aut stojících vedle? Na místě, kde nyní parkuji je totiž mnohem větší množství aut. Nevíte někdo, co s tím? byl jsem s tím i v autorizovaném servisu, ale stejně nepřišli na to, proč se alarm spouští. Auto je Fabia combi 1.9 TDI Elegance, r.v. 2001 Děkuji za odpovědi nebydlí ti tam nějaká moucha nebo něco v autě? Máš pohybový čidla?
Jo, mělo by tam být pohybové čidlo. S mouchou by se to mohlo stát,ale jenom ojediněle. Ale co jsem "vypozoroval", největší četnost zapínání je na velkých parkovištích. Když to stojí někde bokem, tak minimálně,téměř vůbec.
|
26.5.08, 20:39 |
|
|
cyz
|
Spíš bude mít moc velkou citlivost. Tohle jsme řešili u kámoše - akorát teda na Fávu, nevím jestli je na Fabii stavitelná citlivost, ale tady se to projevovalo, vypozorovali jsme že to bylo hlavně tehdy když zaparkoval poblíž nějakého kanálu, když přes něho např. přejela Tatra tak to začalo houkat. Stáhli jsme citlivost a v poho. To že by se aktivoval s odemykáním cizích aut mi přijde dost nepravděpodobné.
|
26.5.08, 21:22 |
|
|
Paulie I.
|
Aktiváciu alarmu ti môže spôsobiť zle nastavené otrasové čidlo,vadné ultrazvukové snímače,skorodovaný alebo zatečený spínač kapoty alebo dverí,v prípade napájania z externej batérie jej úbytok na napätí atd atd..
|
27.5.08, 00:09 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|