Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 13:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 pripojenie VAG 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
auto bylo u dvou opravářů :shock: v autorizivaném servisu :evil: , a nyní u vyhlášeného odborníka :sick: a nic, podařilo se mi nakontaktovat borce co si koupil obje jednotky do stahovaček přední a měl podobné problémy a výměna nepomohla tak jsem mu radi a závada byla v konektoru u sloupku řidiče poděkoval :P a víc se neozval měl jsem o ty jednotky zájem, našel jsem si u diagnostika svoboda že je speciální program na ty jednotky stahovaček má ho tam ke stažení a když máš legál vag pošle klíč no bohužel jsem se zas k tomu nedopracoval, poslední šanci vidím že budu opravovat havarovanou koktávku se stejnou palbou a začnu prohazovat až tomu přijdu na kloub :roll: budu postupovat podle dílenské příručky na stránce 1.1 je napsáno automechanik si musí vědět vždy rady :!: , na stránce 1.2 je napsáno v případě že si automechanik neví rady :shock: postupuje podle stránky 1.1 :D miloš

24.5.08, 13:17
Pspvek Reklama

Příspěvek 
:lol: pekne si popísal ten postup podľa dielenskej príručky...Inak ten program by ma zaujímal nevieš náhodou jeho názov ? A ked urobíš test vo VAGu nevyhodí ti to nejaké chybové kódy elektriky ? - myslím nejakého obvodu zaveseného na komfortku..a ešte skús napojiť na zdroj motor sťahovačky a prejsť s oknom do krajných polôh či chodí plynule - pri preťažení motorku totiž elektronika odpína prívod energie...

24.5.08, 14:12
Mistr mechanik

Příspěvek 
mám návštěvu ale autodiagnostika svoboda si zadej do vyhledavače zdarma ke stažení možnosti nastavení škoda octavia tam jsem se to točetl, přesně to nevím musím se věnovět zákazníkovi zatím miloš

24.5.08, 14:24

Příspěvek 
OKi venuj sa návšteve ;-) No pozeral som nato a tie úpravy sú na OCTAVIU II s CAN-BUSOM kde sa s CodingCalculator-om cez VAG zadávajú dlhé kódy pre aktiváciu tých skrytých možností...inak na správu komfortky je tento program http://www.motordiag.cz/mkm/index.php

24.5.08, 14:40

Příspěvek 
no kluci, pekne ste sa rozpisali, ale... Moj problem to neriesi. :)

27.5.08, 08:41
Mistr mechanik

Příspěvek 
vlko21 píše:
no kluci, pekne ste sa rozpisali, ale... Moj problem to neriesi. :)

já ani nevím co řešíš pendrek tomu rozumím, ale já mám kabel KL line s adaptérem, vag 304 šel stáhnout v angličtině a přenout na češtinu a jede to, co vím já tak jestli jedeš v 704 nebo supervag tak bys potřeboval programátora který by ti doladil komunikaci, tak komunikace mezi programem a kabelem pracuje tak že po komunikaci jde heslo třeba x0x, dáš jiný kabel a tam je 101, dáš další 202, poměrně jednoduchá obrana proti nelegálnímu VAG prostě program a kabel je určen registrovanému a je nepřenosný miloš

27.5.08, 15:48

Příspěvek 
Mno takže ak chceš záver : kúp si kábel trebárs tu http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&t=62120 ,ktomu ak chceš napíš SZ pošlem ti VAG 3.04 CZ a môžeš diagnostikovať o 106 ;-)

27.5.08, 16:34
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2