Autor |
Zpráva |
mechanik.peta
|
klakson
chtěl bych se poptat když si kupim tuning volat a mám na filetěě klakson ve volantu jak to udělat abych mohl dál troubit ! do plastového krytu volantu nějak namontovat spínač nebo co?:-(
|
28.5.08, 19:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Paulie I.
|
Najprv si zisti či ten "tuning volant" ktorý chceš obsahuje vôbec nejaké spínacie tlačítko na ktoré by sa dal obvod klaksónu napojiť...toť moja odpoveď mechaniku
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
28.5.08, 21:33 |
|
|
mechanik.peta
|
ddd
Paulie I. píše: Najprv si zisti či ten "tuning volant" ktorý chceš obsahuje vôbec nejaké spínacie tlačítko na ktoré by sa dal obvod klaksónu napojiť...toť moja odpoveď mechaniku
právě že nemá jinak bych to sem nepsal
|
29.5.08, 09:16 |
|
|
fatal
rejpal
|
Kašli na to, stáhneš okýnko a budeš řvát "tydýt".
|
29.5.08, 09:18 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo si dej malé zvonkové tlačítko pod levý lucas do plastu já tam mám třeba žhavení, pokud ten volant tlačítko nemá tak to dořešit technicky a vhledově je skoro nemožné tak jednině na DO, nebo jak v tranvaji spínač u stropu a provaz miloš miloš
|
29.5.08, 09:44 |
|
|
Nepér
|
Ten provaz s hruškou je v tramvaji na stažení pantografu
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
29.5.08, 10:22 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
když někdy čekám návštěvu tak si pod zvonek dám ceduli nezvoní trubte, nebo nezvoní hrajte, a zavěsím trubku nebo housle, přišla jedna madam spravit auto a bouchala na dveře a říká mně to na tu trubku moc nešlo tak jsem musela bouchat se nezlobte miloš
|
29.5.08, 11:25 |
|
|
Paulie I.
|
slovacek.milos píše: když někdy čekám návštěvu tak si pod zvonek dám ceduli nezvoní trubte, nebo nezvoní hrajte, a zavěsím trubku nebo housle, přišla jedna madam spravit auto a bouchala na dveře a říká mně to na tu trubku moc nešlo tak jsem musela bouchat se nezlobte miloš
Kde nato chodíš
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
29.5.08, 12:17 |
|
|
Paulie I.
|
Re: ddd
mechanik.peta píše: Paulie I. píše: Najprv si zisti či ten "tuning volant" ktorý chceš obsahuje vôbec nejaké spínacie tlačítko na ktoré by sa dal obvod klaksónu napojiť...toť moja odpoveď mechaniku právě že nemá jinak bych to sem nepsal
http://www.gme.cz/cz/index.php?page=product&id=18081572 vyber si a nainštaluj kde len chceš ....
|
29.5.08, 12:20 |
|
|
mechanik.peta
|
gg
šak sem říkal jedině na spínač do toho palstu vy jste mi rádci
|
29.5.08, 14:33 |
|
|
Paulie I.
|
Ťažko sa radí človeku ako si ty
|
29.5.08, 14:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo si udělej spínací relé přes druhý mobli a když budeš potřebovat troubit tak na klakson zavoláš, ,
kámoš tak řeší kuny které má na půdě, dal si za komín druhý mobil a když kuny dělají v noci krával tak jim brnkne a oni stichnou Miloš
|
29.5.08, 15:24 |
|
|
mechanik.peta
|
dd
slovacek.milos píše: nebo si udělej spínací relé přes druhý mobli a když budeš potřebovat troubit tak na klakson zavoláš, , kámoš tak řeší kuny které má na půdě, dal si za komín druhý mobil a když kuny dělají v noci krával tak jim brnkne a oni stichnou Miloš
máš asi pěkně restartované kamarády s cipama se těžko mluví
|
29.5.08, 15:45 |
|
|
ventYl
|
brat to ma vyriesene bocnym spinacom z elektricky, alebo jakej rite. akurat on tam ma z elektricky aj ten zvoncek :)))
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
29.5.08, 15:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
bezdrátový zvonek to by bylo taky řešiní bys mohl troubit i z postele miloš
|
30.5.08, 06:18 |
|
|