|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
jeste jedno klepani :-)
na moji 120 ce mam problem , kdyz prejedi diru nebo cokoliv co vyzaduje praci tlumice, tak se zepredu ozve uplne divny klepani jakoby bylo neco volnyho, ale ja vim ze je utazeno...dela to tlumic, ale neikde zadna vule neni.. dokud sem mel puvodni tlumic, nic to nedelalo, loni sem koupil novy (DELPHI) a zaco to takhle bouchat.. letos sem menil celou napravu a daval tlumice z ty jiny napravy(byly tuzsi nez ty moje) a boucha to furt... co to muze delat a jak hodne utahujete tu matku co drzi tlumic shora v kufru??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.9.06, 21:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Re: jeste jedno klepani :-)
kachnis píše: na moji 120 ce mam problem , kdyz prejedi diru nebo cokoliv co vyzaduje praci tlumice, tak se zepredu ozve uplne divny klepani jakoby bylo neco volnyho, ale ja vim ze je utazeno...dela to tlumic, ale neikde zadna vule neni.. dokud sem mel puvodni tlumic, nic to nedelalo, loni sem koupil novy (DELPHI) a zaco to takhle bouchat.. letos sem menil celou napravu a daval tlumice z ty jiny napravy(byly tuzsi nez ty moje) a boucha to furt... co to muze delat a jak hodne utahujete tu matku co drzi tlumic shora v kufru??
Spíš bych to tipoval na radiální vůli pravé řídící tyče v pouzdru v převodce řízení...
Ale že by takhle bouchal tlumič? To se mi nezdá - tlumiče syčí, vržou, bublají, ale většinou neklepou, teda aspoň u škodovky.
Zkontroluj, zda máš dobře nasazené všechny 4 gumové silentbloky mezi tlumičem a držákama nahoře v kufru, jinak nevím...
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
17.9.06, 22:36 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
radialni vuli v ty ricici tyci myslis jako ze je vybehanej ten kloub do kteryho ta tyc vede?? to ne, pac cely rizeni sem mel rozebrany, menil sem manzety takze tohle sem kontroloval..ale asi mi radej trpaslici v tech gumach na tlumici
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.9.06, 09:14 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jinak odpoledne s tim jedu do plzne (120km) takze uvidim co to provede...kdyby bylo vecer ve zpravach neco o mrtvy zelenobily skodovce,tak uz ode mne necekejte zadny prispevky
|
18.9.06, 09:21 |
|
|
Bukaj
|
kachnis píše: radialni vuli v ty ricici tyci myslis jako ze je vybehanej ten kloub do kteryho ta tyc vede??
Ne, myslím silonové pouzdro uvnitř převodky řízení, kterým na pravé straně prochází hřeben.
Toto pouzdro lze vyměnit jen když je převodka venku z auta a je to dost pakárna na to, že nové pouzdro stojí jen asi 5Kč.
Jinak tuhle vůli poznáš, když radiálně zacukáš pravou řídící tyčí co nejblíž manžetě (převodce)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
18.9.06, 13:11 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ok zacukam tyci jinak cestu sem prezil
|
20.9.06, 13:22 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
problem vyresen, nejakej vul co mi daval napravu do auta mi nezkontroloval jesli vsechno poradne dotah, takze byly volny drzaky brzdicu, to byl ten zvuk a potom tky volnej kulovej cep na pravy strane...samosebou sem si daval napravu sam, sam sem vinen, problem vyresen
|
23.9.06, 16:51 |
|
|
Nepér
|
Nejlepší je, když ti pak zbydou nějaký šroubky a nikdo neví, kam je dát. Tohle je ještě dobrý...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
23.9.06, 16:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|