Autor |
Zpráva |
Jonny
Junior TW team
|
Ako sa postarat o gumy ?
Cavte Skodofkari , mam tu taky maly problemik : dnes som dostal od kamarata zimne gumy ( jazdene cca 2 mesiace) a chcel by som ich odlozit na zimu . ako sa mam o ne postarat ? mam ich niecim napatlat ? skladovat ich sfuknute ? nastojaka , poleziacky ? proste co mam s nimi spravit aby mi do zimy vydrzali v co najlepsom stave . Diky za rady
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
1.6.08, 17:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Naskládej je na sebe do sloupečku a dále to neřeš
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.6.08, 17:29 |
|
|
CROWACK
|
Re: Ako sa postarat o gumy ?
Jonny píše: Cavte Skodofkari , mam tu taky maly problemik : dnes som dostal od kamarata zimne gumy ( jazdene cca 2 mesiace) a chcel by som ich odlozit na zimu . ako sa mam o ne postarat ? mam ich niecim napatlat ? skladovat ich sfuknute ? nastojaka , poleziacky ? proste co mam s nimi spravit aby mi do zimy vydrzali v co najlepsom stave . Diky za rady
Jestli jsou s diskem tak naskládat do komínku, nafoukané, na suché tmavé místo. Jestli jsou bez disku, nechat je nastojato a každý měsíc s nimi pootočit aby se nezdeformovaly.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
1.6.08, 17:30 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
CROWACK píše: Jestli jsou s diskem tak naskládat do komínku, nafoukané, na suché tmavé místo. Jestli jsou bez disku, nechat je nastojato a každý měsíc s nimi pootočit aby se nezdeformovaly. Ano , su na diskoch . ja len ze mi bolo povedane ze ich mam umyt jarovou vodou , vysprtkat kamienky , natret indulonou ( alebo kremom na topanky) a dat ich do suchej pivnice na seba pripadne zavesit kazdu samostatne na spagat aby sa nedeformovali . radsej sa pytam aby som daco nedojebabral .... takze nenatierat , neumyvat ?
EDIT : nesmejte sa mi , mam auto prvy rok takze zatial neviem ako sa postarat o zimne gumy v lete a naopak
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
1.6.08, 17:46 |
|
|
DRYVER
|
Skladuji pneumatiky at uz s diskem nebo bez disku vzdy na sobe do kominka a zatim zadny problem nebyl. Ja bych to teda vuuubec nehrotil, jen je mrskl do kouta a prehodil pres ne nejakou hadru ...
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
1.6.08, 17:48 |
|
|
CROWACK
|
Jonny píše: CROWACK píše: Jestli jsou s diskem tak naskládat do komínku, nafoukané, na suché tmavé místo. Jestli jsou bez disku, nechat je nastojato a každý měsíc s nimi pootočit aby se nezdeformovaly. Ano , su na diskoch . ja len ze mi bolo povedane ze ich mam umyt jarovou vodou , vysprtkat kamienky , natret indulonou ( alebo kremom na topanky) a dat ich do suchej pivnice na seba pripadne zavesit kazdu samostatne na spagat aby sa nedeformovali . radsej sa pytam aby som daco nedojebabral .... takze nenatierat , neumyvat ? EDIT : nesmejte sa mi , mam auto prvy rok takze zatial neviem ako sa postarat o zimne gumy v lete a naopak
Všecko by sedělo, až na tu INDULONU Kdo může tohle vymyslet to by mě zajímalo...v podstetě by stačilo vydloubat kamínky a dofoukat, ale neni to nutný...naskládej je do kouta garáže na komínek, přehoď přes ně starý prostěradlo a nazdar...věsit to taky jde, ale přijde mi to zbytečně složitý...ale třeba kámoš má disky navlečený na tyči a pověšený u stropu, má málo místa v garáži...
|
1.6.08, 17:56 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
kamínky vydloubat můžeš, nemusíš, když je budeš prohlížet kvůli kamínkům, můžeš najít i hřebík, střep a podobně, jo dobrý ho najít teď, když gumy nepotřebuješ. Umýt je můžeš, voda stačí obyčejná, dešťová, z potoka... to je fuk, jde jen o to, abys nebyl jako prase pokaždý, když je budeš potřebovat vzít do ruky. Na disích gumy skladuji tak, že pod střechou garáže mám pověšenou trubku (dvě ocelová lanka), na trubce navléknuté disky. Nepřekáží pak na zemi nebo v regále.
Naposledy upravil Vít dne 1.6.08, 17:57, celkově upraveno 1
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
tak diky za rady . dam ich do garaze aby nezavadzali , necim ich zakryjem a do zimy sa na ne obcas pozrem ci nesfukuju a bude to oki
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
CROWACK píše: ...ale třeba kámoš má disky navlečený na tyči a pověšený u stropu, má málo místa v garáži... a nevola sa nahodou Vít ? hmmm tri prispevky naraz
|
1.6.08, 18:00 |
|
|
CROWACK
|
Jonny píše: CROWACK píše: ...ale třeba kámoš má disky navlečený na tyči a pověšený u stropu, má málo místa v garáži... a nevola sa nahodou Vít ?
Ne, je to Jaryn Havličku z Fameleji >
http://www.ukazto.com/img/1975417,DSC00217.jpg
|
1.6.08, 18:01 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
|
1.6.08, 18:05 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Na slepici evidentne, osedla a jede
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
1.6.08, 18:06 |
|
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
1.6.08, 18:07 |
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: Na slepici evidentne, osedla a jede
Máš bod
|
1.6.08, 18:09 |
|
|
gokralik
|
Slepice mě rozesmála na napříčetnou míru
Ty kola umyj, zabráníš tak i korozi disků (pokud nejsou AL) No a skladovat buď na komínku nebo na tyči a nebo je můžeš nechat stát a pokaždé co příjdeš do garáže je můžeš trochu pootočit.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
1.6.08, 18:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|