Autor |
Zpráva |
party_boy
|
medacek píše: a jeste dotaz o kolik procent se to zlepsi kdyz to dam do dveri? prosim at odpovi nekdo kdo se vyzna.
Zlepšení tam bude rozhodně, na procenta to ale neumim.
|
2.6.08, 20:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
medacek
|
tak aspon tip:) jestli 1 nebo 30
|
2.6.08, 20:59 |
|
|
party_boy
|
Mně matika nikdy nešla
Hele, ty máš už tvarovaný tapece?
|
2.6.08, 21:14 |
|
|
medacek
|
coze?
jestli mluvis o dverich tak sem tam vyriznul vetsi diru ale uz to neni ono protoz ten papir ved verich uz ma asi taky neco za sebou
|
2.6.08, 21:18 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
medacek píše: coze? jestli mluvis o dverich tak sem tam vyriznul vetsi diru ale uz to neni ono protoz ten papir ved verich uz ma asi taky neco za sebou
.... Nemate u vas ve vode nejaky toxiny?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
2.6.08, 21:20 |
|
|
party_boy
|
No myslel jsem jestli máš už ty novější tapece, ale asi ne. No to je taky problém protože ten sololit (pro tebe papír) bejvá už takovej vyžvejkanej a měkej, takže repro v tom blbě drží a basy tu tam.
|
2.6.08, 21:22 |
|
|
party_boy
|
Jinak jestli ten tapec je takovej jakej píšeš, tak bych se pokusil alespoň o něco takového
http://skoda-virt.cz/cz/clanky/interier ... ych-dveri/
A sehnat nějaký 16ky.
|
2.6.08, 21:34 |
|
|
Nepér
|
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
2.6.08, 21:36 |
|
|
medacek
|
tak vyreseno chrapteni, problem byl v tom ze sem nekoukal jak tp nekdo prede mnou zapojil a zjistil sem ze byly zapojeny pravy predni a levy zadni ale to by asi az tak nevaidlo ale hlavne ze kabely byly zaizolovane +a- k sobe jakmile jsem je zaizoloval zvlast tak to vali....valilo krasen ale k tomu v jenem tema:)
|
4.6.08, 18:31 |
|
|
Nepér
|
OMG!
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
4.6.08, 20:47 |
|
|
Paulie I.
|
medacek píše: tak vyreseno chrapteni, problem byl v tom ze sem nekoukal jak tp nekdo prede mnou zapojil a zjistil sem ze byly zapojeny pravy predni a levy zadni ale to by asi az tak nevaidlo ale hlavne ze kabely byly zaizolovane +a- k sobe jakmile jsem je zaizoloval zvlast tak to vali....valilo krasen ale k tomu v jenem tema:)
To je tak keď veci zapojuje niekto kto o elektrike nemá ani potuchy....banda ču....../sorry ale inak to nešlo/
_________________ VAG-COM 704.1 CAN HEX, alarmy,centrál,elektrické okná,PDC,autoelektrika..
|
4.6.08, 20:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|