Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 03:52

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Sraz Holandsko 2008 - jak bylo 

Rad bych jel priste....
na podobny sraz. 65%  65%  [ 11 ]
na jiny sraz do zahranici. 6%  6%  [ 1 ]
radeji nekam blizko. 24%  24%  [ 4 ]
radsi vubec nikam. 6%  6%  [ 1 ]
Celkem hlasů : 17

Sraz Holandsko 2008 - jak bylo 
Autor Zpráva
Pan Kapitán

Příspěvek Sraz Holandsko 2008 - jak bylo
Ahoj vsichni.
Podam tady zakladni informace, nemyslim ze davat komentare k fotkam je uplne nejlepsi (hlavne ne osklive komentare).

Odjezd byl ve ctvrtek, podle toho kdo kde bydlel. Finalni sraz vsech ve 24:00 (skoro v patek).

Ucastnici zajezdu:
Ja s Verou a Andulkou, Cyz s Martinem, Simirem a Ivou, Kachnis s Petrou a Jarousch s Luckou (tzn 4 auta a 11 lidicek).

Cesta vedla pres Nemecko, kde jsme parkrat tak trochu bloudili, coz je ve tri rano fakt sranda ale OK. Po prestalych utrapach v Nemecku jsme dorazili v patek asi v 15:00 na misto urceni. Jediny problem s autem bylo dobijeni u Cyzova Formana, nakonec to spravila vymena altiku v NLD.

V sobotu byl hlavni program: vyjizdka s navstevou nekolika turisticky zajimavych mist (popisu pozdeji) a vecer grilovani masa, popovidani, popiti. Sesel se nam k masu docela slusny vyber ceskeho piva na testy.

Nedele odjezd, nekdo domu, nekdo do viru velkomesta, za pamatkami a nakupy. Cesta domu byla hrozna, protoze mi bylo spatne a furt jsem zdrzoval, cim jsem zpusobil zpozdeni cca pul dne. :-)

Komentar vlastni:

Stary 120ky v Holandsku vypadaji krasne (rozhodne lip nez ty u nas, taky maji vetsinou najeto tak ctvrtinu). Kemp uzasnej, pratelska atmosfera, pohoda. Kdo by cekal neco jako tuning sraz, asi by byl zklamany, ucast nekolika uzasnych veteranu, pripadne budoucich veteranu v krasnym stavu je o necem jinym.
Co se tyka Holandska.... ty domecky jsou uzasny. Vsude voda a lode, idylka. Trochu draho v restauracich (no trochu vic vlastne), takze kemp je vlastne idealni misto.
Bylo mily, ze v Holandsku stara skodovka zajima i kolemjdouci a to dokonce tak ze se treba zastavjej a zajimaji se. Hlavne je jim divny ze to jeste jezdi. Kachnis by mohl vypravjet (doufam ze bude).

S Edou jsem najel skoro presne 2400km. Pretizena 105ka na LPG s 5Q/4.22 v Rapidi kastli neni na cesty po nemeckych dalnicich zrovna idealni, ale za spolehlivost (a zarputilost s jakou zdolaval kopce) zaslouzi velkou medaili. :-)

Kdo chce vypravjet vic, ma prostor. :-) Nakonec z toho udelam clanek na hlavni stranu.

Cvokárium: Youtube Instagram

10.6.08, 19:56
Profil ICQ YIM
Pspvek Reklama

Dezertér

Příspěvek 
Jo jo jo,

lidi pohodový...domluva nakonec OK...auto supr...cena ubytování nečekaně levná...když přijel místní mechanik s ND pro cyze Škodou 1201 tak mi spadla brada a řekl sem si, že jesi to pude takle dál tak se je na co těšit...no a ono bylo...

Už sem krom Felinky, která přijela v Pátek večer nedoufal v žádně coupé, ale nakonec můj bílý miláček RAPID 130 taky přijel...sice pozdě ale PŘECE !!!...a na Apollech 8) 8) 8) luxus...najeto 37500 km

No vyjížďka taky OK...video sem točil já, takže mě můžete kamenovat ( ale měl sem kameru poprvé v ruce jo zase teda )...zatim to vypadá, že tam něco bylo natočeného no 8) 8) 8)

Počasí vyšlo supr...pršelo jenom asi 15 minut...aspoň mám fotku Felinky s nataženou střechou... 8) 8) 8)

No večerní grilování se taky vydařilo...i když nevim jesi veřejný stůl plný syrového masa je to pravé...zvlášt na společném grilu kde se to všechno míchalo...podle mě byly zažívací potíže právě z tohoto společného hodování...

Holandské pííívo supr...sem nečekal...ale maj flašky 0.33L to je voser :D :D :D

Jinak pobřeží nádherné, rybářské městečko taky...krajina naprosto vodorovná...jde o zvyk no...jinak nemaj koleje ale kanály a nemaj příkopy a ploty ale kanály :D :D :D

Cesta tam šílená...nejen kvůli bloudění...ale jízda od odpoledne přes noc do odpoledne je kravina...raději vyjet v Patek klidně ve 4 ráno a dojet v Patek večer nebo v noci...ale to je můj názor na pohodlí...

Cesta zpět už supr...nejen kvůli absenci 105POWER ( bez urážky...fakt se držela statečně ), ale protože dálnici byla prakticky prázdná...zkazila to až rozkopaná dálnice na Drážďany...

No dorazili sme domů OK...všichni celý a zdraví...

Já nevim no co dodat... hodně se mi líbilo když Holanďanům Viky řekl, že nemá škodovku ale BAZ...nejdřív si mysleli, že si dělá prdel, ale pak čuměli...je to vidět i na jedné fotce...

Pak Viky s kachnisem opravovali 120cu užovku která nechtěl startovat po dešti...prostě furt něco...

A nejvíc prostě čuměli Němci na škodovku na německý dálnici...takoví ksichty sem ještě neviděl...ostatně to začalo už na první německé benzínce kdy vylítla obsluha ven a ptala se co to je za auto...mazeeeeeeeeec :D :D :D

No já nevim no co dál...bylo toho tolik...u všeho sem nebyl... 8) 8) 8)

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

10.6.08, 20:41
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
takze, taky pridam par hodne vet :

cesta do NL usla, na pohledy nemcu staly za to :-) priste navrhuju vyjet o neco drive, tak ve 20.00 a nejezdit v nemecku po poli...no pristi rok uz budou mit dostaveno :-) v NL bylo vsechno perfektni. po prijezdu si nas nasli a odvedli do kempu,takze zadne bloudeni, v kempu vse zarizene,pripravene i kafe a caj bylo pro nas,coz bylo mile. kemp vybrali peknej, nemel chybu.
z pocatku sem mel taky obavu, zdali jeste nekdo prijede,ale druhy den rano sem byl v klidu... oktavky pekny, skoda 1200 rarita i nas, takze prekvapeni, S feliciia no koment...dokonaly auto.. potom 2 uzovky..bohuzel cervena prijela trochu pozdeji,takze nemam fotky :( ale bezova pekna.. u cervene odpolende zmizel odtrh na kladivkach,tak se i sroubovalo :) zatimco ostatni uz grilovali ja sem jeste povidal s majitelem one cervene LSky, mame na sebe mejly,takze sme v kontaktu a nejake dily pristi rok dovezu..

vyhlidkova jizda byla uzasna... cosme chteli videt, videli sme..mohli sme si kdykoliv rict o zastavku a ocumovat jejich architekturu a fotit.. pritelkyni sem na chvili vymenil za Freda, takze sme si celych 70km meli porad o cem povidat. pritelkyne nestradala, vezla se v Petrove Felicii, coz sem ji nejen ja zavidel :-D

sraz je kazdy rok v jine provincicii a datum planuje Fred,takze pokud to pristi rok nebude v obdobi statnic, tak bych rozhodne jel znovu..ta cesta za to stoji..

ad velikost srazu:
odhadem typuju ze tam bylo tak 20 aut, coz mi prislo tak akorat... panovala domaci atmosfera, nebylo to tak anonymni jak mimonske valky a podobny srazy... me se to moc libilo..Vsechny sem vlastne videl poprvy a hned na me udelali dobry dojem..jsou proste v pohode.. postarali se o nas dokonale a pokud prijedou na nas sraz budume mit co delat, abychom jim to vsechno oplatili..

cesta z5 :
nas pan admin je poveha ukecana a tak sme dost casu stravili na navsteve kdesi u amsterdamu..potom mu bylo jeste blbe takze v jednom okamziku byl i bez humoru :) na noc jeste prisla unava a po vymene ridice za ridicku padla i na Veru,takze sme zastavili a trochu spali, coz zase totalne zabilo me :-D ale domu sme nakonec doraziili.. 105power ma muj obdiv,ale na pristi sraz mu dame tak 4 hodiny naskok :? anebo lepe, donutime Vikyho sehnat motor :) pred Drazdanama sme se od Vikyho trhli, pokracoval na Usti a my na Zchopau..jeste ze uz nejel s nama, protoze nektery useky byly skoro kolmo nahoru,takze dvojka,plnej plyn a 45 na tachaci...

naklady na cestu byly 160 l LPG a 11l naturalu 98, 30eur ubytovani pro 2 osoby,stan a auto , takze opravdu pristi rok JEDEEEEEEM

http://kachnis.techsajt.cz

11.6.08, 10:39
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
jeste bych dodal : cesta byla pro nas dlouha 1890 km aza celou dobu teplota neprelezla 80st. ani v kolone pred Hanoverem... jinak RDS dobrej vynalez,ale priste zustanem radsi v kolone, zejo Viky? :-) uz ste videli malej kruhac se 3ma pruhama a 10ti semaforama?? totalne mi tam selhala ridici jednotka a jezdil sem jen jak Viky troubil :-D

a poprosil bych o umisteni fotecky jak Pepcu obleha dav Belgickych turistu :) a jejich udiv nad motorem na spravne strane :)

11.6.08, 10:56
Pan Kapitán

Příspěvek 
Kachnis píše:
a poprosil bych o umisteni fotecky jak Pepcu obleha dav Belgickych turistu :) a jejich udiv nad motorem na spravne strane :)

Doplneno.

Jinak s tim kecanim... no prokecal sem toho dost, ale zase nas vzala ke mlejnum, k rece a na nakupy :-) Kdybysme se to pokusili najit sami, asi bysme moc casu neziskali, pri nasi brilantni navigaci.... :-)

11.6.08, 13:04
Profil ICQ YIM
Moderátor

Příspěvek 
Viky píše:
[
Jinak s tim kecanim... no prokecal sem toho dost, ale zase nas vzala ke mlejnum, k rece a na nakupy :-) Kdybysme se to pokusili najit sami, asi bysme moc casu neziskali, pri nasi brilantni navigaci.... :-)

to mas pravdu...a ta navigace nebyla zla...jen nebyly znaceny cesty domu...ale ta cedule Dortmund pred Hanoverem u me teda zpusobila mozkovy kolabs...a selhani systemu :|

11.6.08, 13:27

Příspěvek 
AHOJ!!!!
moc mne tesi vase reakce jak jste prozili vikend v holandsku. Fotky jsou super!!
Ja si take myslim,ze takovy vikend nebyl na posledy.Byl to super vikend!
Pisi ted jen kratce.Ostatni info zaslu az veskere fotky,filmy a pisemne dodatky se s hromazdi.Bude toho dost si myslim. :D

zatim ahoj alena

12.6.08, 11:17
Moderátor

Příspěvek 
v pohode, zdravime Tebe,Freda,Petra a ostatni :wink:

12.6.08, 11:26
Moderátor

Příspěvek 
http://members.home.nl/jagerrits/videotijdbol.htm

Andre mi rikal at se na jeho praci juknu na joutub a fakt dobry...opravdovej fanda

12.6.08, 13:43
Dezertér

Příspěvek 
Kachnis píše:
http://members.home.nl/jagerrits/videotijdbol.htm

Andre mi rikal at se na jeho praci juknu na joutub a fakt dobry...opravdovej fanda

Jo to je od něj ??? Perfekt 8) 8) 8)

Škoda 743 Forever Team

12.6.08, 13:47

Příspěvek 
luxus :D

12.6.08, 14:20
Dezertér

Příspěvek 
Akorath sem nikde nikdy nenašel celej příběh ani to nepochopil... :D :D :D

Škoda 743 Forever Team

19.6.08, 16:08
Moderátor

Příspěvek 
:-) musis koukat a klikat.. podle me jela skodovka od nekud nekam, telefonovala a pak na prejezdu spatna signalizace a skodovka srazila vlak.. mela v sobe 5tikvalt protoze podle tachometru a otackomeru to tak vypada, no ale nastesti mela pod kufrem rezervu,takze deformacni zona byla ok a slecna prezila... a rozprodava uzovku na ND ...

25.6.08, 11:20
Dezertér

Příspěvek 
Se srazili vlaky co se viděl...a nakej pan omráčil slečnu :D :D :D kua že by jinej příběh... :shock: :shock: :shock:

Škoda 743 Forever Team

25.6.08, 11:51
Pan Kapitán

Příspěvek Skoda Skoop nr.126
Dostal jsem od Andreje jejich klubovy casopis s clankem o srazu v pdf.

Je sice Holandsky, ale k "Jak bylo" to urcite patri:

http://skoda.panda.cz/upload/Skodaskoop ... %20web.pdf

6.8.08, 09:35
Profil ICQ YIM
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další