Ucast na TW zraze 2008, 8 až 10. 8. Sykovec Vlachovice (asi)
Autor |
Zpráva |
zokot
|
Viky píše: deekay píše: tak by ste sa mohli spytat ci sa da rezervovat miesto na ten datum a kolko maju miest Hele, zda se ti, ze sme se neptali? Treba jsme se tam jeli vycurat do lesa, ne? Nedalo by se, bohuzel. Prej se jim pomerne casto stava ze tam nekdo zustane kempovat dyl, vyhodit ho nemuzou (nebo nechteji, ale to chapu) takze rezervace na prostor pro stany neberou. Chatky sice rezervujou, jenze ty zase uz jsou rezervovany od lonska. Budu tam volat cca 2 tydny predem, pokud mi reknou ze misto nebude. Najdeme nahradni reseni. Vychazime z predpokladu ze je snazsi zmenit misto nez datum.
co tedy třeba http://www.nastezce.eu/ je to skoro naproti
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
14.6.08, 21:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Ondras83
99%
1 jistej (já) no a pak možná brácha a kámoš...zhruba3-4
3 dny
FELDA 4ever
stan
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
15.6.08, 07:40 |
|
|
Nepér
|
Nepér píše: -Já -90%, ale někdo říkal, že pro mě je to povinný, tak nevim -ještě nevim, vona se pořád nějak cuká, že nemá čas a vůbec... možná se někdo bude chtít svízt, jako minule Waclav -přijel bych v pátek večer, nebo v sobotu ráno, odjezd podle programu... -auto jedno -beru stan
Tak se to začíná komplikovat, nejspíš budu jen na sobotu, nebo dokonce vůbec, páč od soboty jedeme na vodu
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
16.6.08, 09:49 |
|
|
michalkatka
|
takže my ideme iba dvaja s polovičkou a stačí nám stan, a ja si budem spievať "Mám malý stan, mne na nohy táhne..." a prídeme v piatok a budeme až do nedele, alebo v sobotu, uvidíme ako v robote maminka, ja už mám voľno zajednané.
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
16.6.08, 09:54 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
mam tu cest rihlasit i Hanse...prijede on se Sarah,spat nevim jak bude a prijede jeho sestrenice s GLEXRem,takze 2 lidi,2 auta
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
16.6.08, 11:18 |
|
|
volendam
|
90% ( otazka je od 8.8 ma manzel dovolenou a je vyjezd z holandska)
ja a muj manzel
sobota + nedele
Skoda Otavia (2001)
karavan
Jinac se velice tesime na vas sraz...
|
16.6.08, 14:29 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
volendam píše: 90% ( otazka je od 8.8 ma manzel dovolenou a je vyjezd z holandska) ja a muj manzel sobota + nedele Skoda Otavia (2001) karavan Jinac se velice tesime na vas sraz...
prekecejte jeste nekoho at jede s Vama.. hlavne prosim Andreho
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.6.08, 12:44 |
|
|
volendam
|
Kachnis píše: volendam píše: 90% ( otazka je od 8.8 ma manzel dovolenou a je vyjezd z holandska) ja a muj manzel sobota + nedele Skoda Otavia (2001) karavan Jinac se velice tesime na vas sraz... prekecejte jeste nekoho at jede s Vama.. hlavne prosim Andreho
hm ja se pokusim,ale nic neslibuji....a pak nevim kdo by se 2 dny za nama tahnul.... no uvidim ja se zeptam.Hele co ten Hans ten ma v cz barak.V blizkosti Trutnova.Ja se poptam.Je jeste neco co kdybych to udala do fora Skoda club nl?Co vy na to?
|
18.6.08, 13:13 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
volendam píše: Kachnis píše: volendam píše: 90% ( otazka je od 8.8 ma manzel dovolenou a je vyjezd z holandska) ja a muj manzel sobota + nedele Skoda Otavia (2001) karavan Jinac se velice tesime na vas sraz... prekecejte jeste nekoho at jede s Vama.. hlavne prosim Andreho hm ja se pokusim,ale nic neslibuji....a pak nevim kdo by se 2 dny za nama tahnul.... no uvidim ja se zeptam.Hele co ten Hans ten ma v cz barak.V blizkosti Trutnova.Ja se poptam.Je jeste neco co kdybych to udala do fora Skoda club nl?Co vy na to?
Jasne Proc ne?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
18.6.08, 17:53 |
|
|
Nepér
|
Noo... asi nemůžu... nevim... od 9.8. mám bejt na vodě, kua...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
18.6.08, 19:05 |
|
|
patrik-hp
|
-kto....Já
-na koľko percent je účasť istá...na 90%
-koľko ľudi...pouze Já
-na koľko dní....pátek-sobota
-koľko áut 1.
-kto bude kde spat stan,nebo auto...
|
18.6.08, 19:35 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Nepér píše: Noo... asi nemůžu... nevim... od 9.8. mám bejt na vodě, kua...
naco voda ked vies kde je pivo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.6.08, 19:36 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Nepér píše: Noo... asi nemůžu... nevim... od 9.8. mám bejt na vodě, kua...
admini maji účast povinou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.6.08, 20:44 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Sadra17 píše: Nepér píše: Noo... asi nemůžu... nevim... od 9.8. mám bejt na vodě, kua... admini maji účast povinou
a sadra tiez!!
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
18.6.08, 20:49 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
deekay píše: Sadra17 píše: Nepér píše: Noo... asi nemůžu... nevim... od 9.8. mám bejt na vodě, kua... admini maji účast povinou a sadra tiez!!
já nestíhám dodělat papíry a na 125 bych asi 200 km nejel
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.6.08, 20:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|