Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 23.11.24, 17:25

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 43. celostátní sraz sportovních vozidel Škoda 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 43. celostátní sraz sportovních vozidel Škoda
Sraz proběhl v pěkném kempu u Knížecího rybníka nedaleko Tábora. Bylo to krásné, letos bych řekl, že byli v převaze felicie, naopak rapidů bylo řekl bych nemnoho. Jen jsem tak jako v posledních letech zaregistroval stále se množící počet aut (aut, která na sraz patří) stojících mimo kemp, je to podle mě škoda. Jinak fotky dodám v závislosti na rychlosti uploadu, ale snad to bude ještě dnes. Prosím ostatní, kteří tam byli, aby je přidali také do tohoto tématu, ať je máme pěkně pokupě.

14.6.08, 18:18
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
taky jsem tam byl. Rád jsem po dlouhé době viděl některé kousky. Felicie byly hodně v převaze. Řekl bych, že lidi odradilo dost vjezdný, díky to byl i jeden z důvodů, proč jsem byl jen na čumendu spotřebákem. Ale řekl bych, že v roce 2002 bylo v kempu více aut

14.6.08, 23:05
Hluchoň

Příspěvek 
Tak tady jsou moje fotky. Hlaste prosím nefunkčnost, hlaste také případnou nevoli se zveřejněním Vašeho auta. Odstraním. Omlouvám se za těch několik černobílých, chtěl jsem se vrátit do minulosti, kterou jsem vlastně ani pořádně nezažil :) . Ve větším rozlišení poskytnu po domluvě.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

15.6.08, 00:45
Profil ICQ

Příspěvek 
poslední dobou zjištuju že pěkny fávo aby člověk pohledal...

15.6.08, 08:38
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Copak o to, na tomhle srazu nemá favorit co dělat, proč je tam vůbec pouští, to nevím. Pustil bych MTX, to jo, ale jinak ne. Tu hrůzu jsem tam dal jen proto, že by mě to nikdo nevěřil, kdybych to vyprávěl.

15.6.08, 09:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít píše:
Copak o to, na tomhle srazu nemá favorit co dělat, proč je tam vůbec pouští, to nevím. Pustil bych MTX, to jo, ale jinak ne. Tu hrůzu jsem tam dal jen proto, že by mě to nikdo nevěřil, kdybych to vyprávěl.

ja to myslel celkove.. stejne vetsinou vidim jenom takovi volepeny hnusy nic peknyho

15.6.08, 09:21
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
to jo... asi to je tím, že nerozumíš tuningu .... to jsem se jednou dozvěděl, názor mám totiž stejnej jako ty, ale posílám to dál, protože to pobaví :)

15.6.08, 09:37
Profil ICQ

Příspěvek 
:D :D asi se mam jeste co učit... :D

15.6.08, 13:32
Profil ICQ

Příspěvek 
ten bílý Rapid vypadal hodně zajímavě, najeto 21xxxkm po prvním majiteli, ale škoda, že se o něj lépe nastaral. Na spodku to bylo dost vidět a i nový majitel říkal, jak to auto vypadalo. Ale trocha práce a je z něj luxusní kousek

15.6.08, 13:49

Příspěvek 
Vít: tys nefotil UVMV 1100GT? Ještě přidám pár detailů
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek

15.6.08, 23:13

Příspěvek 
takovej dotaz... kdy jste tam byli? já v sobotu od cca 15:00... akorát jsem stih návrat ze spanilý jízdy...

Octavia 4X4 TURBO Obrázek

16.6.08, 12:07
Profil ICQ

Příspěvek 
já odjížděl po spanilce, čili kolem 13:15

16.6.08, 12:10
Hluchoň

Příspěvek 
MATTESS píše:
Vít: tys nefotil UVMV 1100GT? Ještě přidám pár detailů
ne, už jsem ho fotil na rozkoši

16.6.08, 14:46
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
MATTESS píše:
já odjížděl po spanilce, čili kolem 13:15
taky taky, ráno někdy kolem devátý jsem dorazil, prohlídnul, pak asi na dvě hodinky odjel do Tábora (měl jsem chuť na zmrzlinu, ale tam snad není stánek, dal jsem si nakonec v intersparu), na spanilou jsem tam zase byl. Ten řev některých aut si nemůžu nechat ujít.

16.6.08, 14:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít: tak to jo.

16.6.08, 19:39
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další