|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
Výměna volantu za Sportovní
Autor |
Zpráva |
Davulus
|
Výměna volantu za Sportovní
Když sem měnil můj původní volant ve 120 za sportovní sem při jeho vytahování poklepal na hřídel volantu a klepl sem do náběhu závitu.matice nechce cgytit chci se zeptat jestli někdo neví jakým závitovým očkem mám ten závit projet..????mAtka je č22 ale závitové očko to asi M22 nebude jak mi poradil kámoš.....Dík za rady
|
23.6.08, 16:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Re: Výměna volantu za Sportovní
Davulus píše: Když sem měnil můj původní volant ve 120 za sportovní sem při jeho vytahování poklepal na hřídel volantu a klepl sem do náběhu závitu.matice nechce cgytit chci se zeptat jestli někdo neví jakým závitovým očkem mám ten závit projet..????mAtka je č22 ale závitové očko to asi M22 nebude jak mi poradil kámoš.....Dík za rady ja som to vyrovnaval kladivom a srobovakom . jemne som klepkal a ono sa to narovnalo . Nemali sme zavitniky
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
23.6.08, 16:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Proc do toho jezismarja mlatis kladivem
No mozna by slo to vzit pilnikem, nevim jak moc si to zprasil.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.6.08, 16:31 |
|
|
Davulus
|
jo taky sem to vyzkoušel takhle "prasácky" ale nešlo a nešlo Ku..a jedna
|
23.6.08, 16:32 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Matthes píše: Proc do toho jezismarja mlatis kladivem No mozna by slo to vzit pilnikem, nevim jak moc si to zprasil. sisimaria nie priamo kladivom ! ale malickym kladivkom som klepkal po srobovaciku !
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
23.6.08, 16:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jonny píše: Matthes píše: Proc do toho jezismarja mlatis kladivem No mozna by slo to vzit pilnikem, nevim jak moc si to zprasil. sisimaria nie priamo kladivom ! ale malickym kladivkom som klepkal po srobovaciku !
To nebylo na tebe ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
23.6.08, 16:52 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Matthes píše: To nebylo na tebe ... jaj
|
23.6.08, 22:34 |
|
|
Dyno
|
Re: Výměna volantu za Sportovní
Davulus píše: Když sem měnil můj původní volant ve 120 za sportovní sem při jeho vytahování poklepal na hřídel volantu a klepl sem do náběhu závitu.matice nechce cgytit chci se zeptat jestli někdo neví jakým závitovým očkem mám ten závit projet..????mAtka je č22 ale závitové očko to asi M22 nebude jak mi poradil kámoš.....Dík za rady
Si změř přece průměr toho šroubu, viděl bych to na M16 nebo M14.
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
24.6.08, 14:14 |
|
|
Davulus
|
uz to mam vyresene a je to OK...
|
24.6.08, 18:01 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Davulus píše: uz to mam vyresene a je to OK... Ako ? porad aby some vedeli ... co keby nahodou ...
|
24.6.08, 20:19 |
|
|
Davulus
|
no pucil sem si zavitove ocko M14 a projel zavit jinak to neslo
|
26.6.08, 07:57 |
|
|
Reklama