Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
Re: že by spojka v háji?
Dawid130 píše: Martin 007 píše: Dawid130 píše: No takže neví někdo jak je to s životností spojky u fobie 1,2 12V? Dneska při cestě do práce to na 2jce 3jce a 4ce po uplném pustění a sešlapnutí normálně plynového pedálu začlo klouzat. Vylítlo si to o 300-500 otáček a po cca 2-3 vteřínách to spadlo a auto šlo do záběru. Asi už blbý ne? Ceny?? Jinak auto se nešetří, jezdí naložený vyložený, rychle pomalu, tacho 180tis. V otáčkách i ne. Debilní auto. Životnost nejvíc závisí na tom mezi volantem a sedačkou...a Ty ho znáš nejlépe tak se moc nedif... NO já se právě divim Já ho dostam ve 145tisicích a nevim jak se s tim jezdilo předtím, já to za těch 35tis po 3/4 roce nevim nevim
Ale já vim...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
25.6.08, 12:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Dawid130
|
Martin 007 píše: Dawid130 píše: Martin 007 píše: Dawid130 píše: No takže neví někdo jak je to s životností spojky u fobie 1,2 12V? Dneska při cestě do práce to na 2jce 3jce a 4ce po uplném pustění a sešlapnutí normálně plynového pedálu začlo klouzat. Vylítlo si to o 300-500 otáček a po cca 2-3 vteřínách to spadlo a auto šlo do záběru. Asi už blbý ne? Ceny?? Jinak auto se nešetří, jezdí naložený vyložený, rychle pomalu, tacho 180tis. V otáčkách i ne. Debilní auto. Životnost nejvíc závisí na tom mezi volantem a sedačkou...a Ty ho znáš nejlépe tak se moc nedif... NO já se právě divim Já ho dostam ve 145tisicích a nevim jak se s tim jezdilo předtím, já to za těch 35tis po 3/4 roce nevim nevim Ale já vim...
mlčím jako hrob radši:-) ještě něco praskne
|
25.6.08, 12:33 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
25.6.08, 12:49 |
|
|
fatal
rejpal
|
Dawid130 píše: mlčím jako hrob radši:-) ještě něco praskne
Už to prasklo.
|
25.6.08, 12:57 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
fatal píše: Dawid130 píše: mlčím jako hrob radši:-) ještě něco praskne Už to prasklo.
Ne-e
|
25.6.08, 13:10 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Dawid130 píše: Vít píše: tak nám ještě pověz, kolik má nalítáno bez spojky bych ale nejezdil. šoupneš to tam necitlivě, auto zacuká zakucká zaskáče křup bum prásk a hotovo, protože ti přeskočí rozvoďák retěz to taky umí???? Já myslel že je to riziko spíše u řemenu.
Jo řetěz u htp to umí. Na vině je napínák řetězu, starší kusy, nevím do kdy, měli nějakou závadu nebo spíš chybu, něco málo o tom je na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35136
Dokonce existuje případ, že někdo zůstal na parkovišti stát s htp (nová 51kW), zařazená 1 a šel do krámu. Přijel blbec, a ze zadu do auta lehce naboural, auto poskočilo popojelo a rozvod přeskočenej. To by zase mělo být tím, že napínák je hydraulický a motor který není v chodu nemá asi tlak v hydraulice.
|
25.6.08, 15:46 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít píše: To by zase mělo být tím, že napínák je hydraulický a motor který není v chodu nemá asi tlak v hydraulice.
Jojo, meli tam degeni dat nejakou rohatku ktera nepovoli retez vic nez je dovoleno, ale to by bylo nakladny prilis
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.6.08, 16:55 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já to nevím, jo, já si tomyslím, tu parodii na motor jsem rozdělanou neviděl
|
25.6.08, 17:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ja naposled menil po 25000, na silnym ctyrvalci, takze slabej málovalcovej motor ma uz taky narok...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
26.6.08, 11:23 |
|
|
Dawid130
|
Vít píše: Dawid130 píše: Vít píše: tak nám ještě pověz, kolik má nalítáno bez spojky bych ale nejezdil. šoupneš to tam necitlivě, auto zacuká zakucká zaskáče křup bum prásk a hotovo, protože ti přeskočí rozvoďák retěz to taky umí???? Já myslel že je to riziko spíše u řemenu. Jo řetěz u htp to umí. Na vině je napínák řetězu, starší kusy, nevím do kdy, měli nějakou závadu nebo spíš chybu, něco málo o tom je na http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35136 Dokonce existuje případ, že někdo zůstal na parkovišti stát s htp (nová 51kW), zařazená 1 a šel do krámu. Přijel blbec, a ze zadu do auta lehce naboural, auto poskočilo popojelo a rozvod přeskočenej. To by zase mělo být tím, že napínák je hydraulický a motor který není v chodu nemá asi tlak v hydraulice.
No a neřešili jsme to tady co děje teď, no ach jo.
|
30.6.08, 22:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|