|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Elektronické mýtné pro vozy nad 3500kg
Autor |
Zpráva |
OndraM
|
Elektronické mýtné pro vozy nad 3500kg
Lidičky co vy na to? Táta se mnou včera řešil, jestli má z Transita a z Trafica kvůli mýtu nechat sundat závěsná zařízení a nechat je vyškrtnout je z TP a nebo se s tim nemá stresovat, bo to mýto stejně jednou bude i na osobáky do 3,5t.
Co budete dělat Vy, kdo máte auta, který sama o soubě váží tolik, že se závěsem už hranici 3500kg překračují???
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
30.6.08, 12:44 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Elektronické mýtné pro vozy nad 3500kg
OndraM píše: Lidičky co vy na to? Táta se mnou včera řešil, jestli má z Transita a z Trafica kvůli mýtu nechat sundat závěsná zařízení a nechat je vyškrtnout je z TP a nebo se s tim nemá stresovat, bo to mýto stejně jednou bude i na osobáky do 3,5t. Co budete dělat Vy, kdo máte auta, který sama o soubě váží tolik, že se závěsem už hranici 3500kg překračují???
a od nějakého roku výroby bys tam měl mít i tachograf stím závěsem, jinak o tom nic nevím miloš
|
30.6.08, 15:44 |
|
|
Drak
|
Tachograf musí být tuším do roku 88 mechanickej a mladší musí mít už elektronickej, spousta lidí to neví, hlavně aviatici a dozví se to až když je škubou na cestě.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
30.6.08, 16:47 |
|
|
spartra
|
co jsme se bavil s řidičema stačí sundat koule teda jednu
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
30.6.08, 18:09 |
|
|
OndraM
|
spartra píše: co jsme se bavil s řidičema stačí sundat koule teda jednu
To jo, ale taky ti jí museji vyškrtnout z velkého a malého TP
_________________ Škoda Felicia Combi 1.3MPI GLXi 91k -> 134Nm Škoda Felicia Combi 1.6MPI GLXi Mercedes-Benz C220 CDI
|
30.6.08, 19:24 |
|
|
OndraM
|
Drak píše: Tachograf musí být tuším do roku 88 mechanickej a mladší musí mít už elektronickej, spousta lidí to neví, hlavně aviatici a dozví se to až když je škubou na cestě.
Táta myslim na Traficovi elektronickej tachograf má (r.v.:08), ale v Transitu nic takovýho nemáme a s tim jezdim často a též mě několikrát stavěli strážníci a nikdy nic neřikali o tachografu. Vždy sem měl poslušně dálniční známku nad 3,5tuny a spousta řidičů tohle neví, že když mají těžké auto se závěsným zařízením a celková souprava může teoreticky překročit 3500kg, že musejí mít známku nad 3,5tuny.
|
30.6.08, 19:29 |
|
|
OndraM
|
Ty brďo Draku to je pěkná Tatrovka, zaparkuj jí tady.... Budeš tu mít největší AUTOritu
|
30.6.08, 19:32 |
|
|
spartra
|
OndraM píše: spartra píše: co jsme se bavil s řidičema stačí sundat koule teda jednu To jo, ale taky ti jí museji vyškrtnout z velkého a malého TP
o tom nic nepovídal, jen jak ji nemáš namontovonou, je to ok, ale jsou to ku...y, určitě na to něco vymslej
taky jsem chtěl koupit transortera, ale s vlekem to je přes 3,5 a platit mýto
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
2.7.08, 17:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
spartra píše: co jsme se bavil s řidičema stačí sundat koule teda jednu
sundáš kouli, ale úředník funguje na papír a tam je psáno celkohová hmotnost soupravy, a jestli je koule není koule na to neberou miloš
|
2.7.08, 18:08 |
|
|
Drak
|
OndraM píše: Ty brďo Draku to je pěkná Tatrovka, zaparkuj jí tady.... Budeš tu mít největší AUTOritu Snad v zimě, teď přes léto su furt v luftě. OndraM píše: Táta myslim na Traficovi elektronickej tachograf má (r.v.:08), ale v Transitu nic takovýho nemáme a s tim jezdim často a též mě několikrát stavěli strážníci a nikdy nic neřikali o tachografu. Vždy sem měl poslušně dálniční známku nad 3,5tuny a spousta řidičů tohle neví, že když mají těžké auto se závěsným zařízením a celková souprava může teoreticky překročit 3500kg, že musejí mít známku nad 3,5tuny.
Záleží, jakou hmotnost má psaný vozidlo, na tachograf se vztahuje jenom celková hmotnost vozidla, ne max povolená soupravy, jak u silničních poplatků, takže když má tranzita do 3,5t na ŘP B, tak kienzel není povinnej, ale doporučenej.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.7.08, 19:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|