Josef.Radocha Škoda 120L r.v. 1978 - Babička
Josef.Radocha Škoda 120L r.v. 1978 - Babička
Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
To mi připomíná přísloví: Jen když jsem bit, hlavně že se peru.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
15.4.08, 20:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
Příspěvky: 8497 Bydliště: Kvasiny - jak už bylo řečeno domov těch nej Škodovek
|
WIO 46 píše: To mi připomíná přísloví: Jen když jsem bit, hlavně že se peru. Hochu ty sse mi snad zdáš
_________________ V životě je nejhorší srážka s BLBCEM!!
RAPID 130 POWER FOREVER!!!
Vehiklů mám docela dost a ještě víc jsem jich vlastnil.
Karoserie COUPE je mým osudem!
|
16.4.08, 16:23 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
|
16.4.08, 19:37 |
|
|
zokot
|
náhodou dobrý a máš super stroj!
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
16.4.08, 20:31 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
pekny vozitko,budes delat disky a prahy? aby to bylo dokonaly.. jo nikdo se ti o nej opira
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.4.08, 09:05 |
|
|
ventYl
|
pekne... ja som sa viezol v zivote len v jednej uzovke a to kamosovej 105S 76 ale zdalo sa mi v nej tak, ze je v nej viac miesta, ako v mojom Mku.
Kazdopadne je to pekne vozitko. Mne sa ten uzovkovy casto minimalizmus paci velmi :)
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.4.08, 09:31 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
ventYl píše: pekne... ja som sa viezol v zivote len v jednej uzovke a to kamosovej 105S 76 ale zdalo sa mi v nej tak, ze je v nej viac miesta, ako v mojom Mku. Kazdopadne je to pekne vozitko. Mne sa ten uzovkovy casto minimalizmus paci velmi Dík, místa je tam stejně jen sou velká sedadla a bez opěrek takže to působí větším dojmem a taky hodně dělá splívavá záďd u rapida to je prostě zmenšovací efekt.
Kachnis: Jak disky a prahy?
|
17.4.08, 15:13 |
|
|
ventYl
|
Josef.Radocha píše: ventYl píše: pekne... ja som sa viezol v zivote len v jednej uzovke a to kamosovej 105S 76 ale zdalo sa mi v nej tak, ze je v nej viac miesta, ako v mojom Mku.
Kazdopadne je to pekne vozitko. Mne sa ten uzovkovy casto minimalizmus paci velmi :) Dík, místa je tam stejně jen sou velká sedadla a bez opěrek takže to působí větším dojmem a taky hodně dělá splívavá záďd u rapida to je prostě zmenšovací efekt. Kachnis: Jak disky a prahy?
splyvava zad samozrejme spravi svoje, aj o nejaky ten centi a pol nizsia strecha, ale vtedy som mal Mkovu 105ku v sedane, pricom ked som sadol k sebe dopredu, tak som tam mal miesta subjektivne menej, ako v kamosovej Ske. Asi to bolo dane tym, ze ja som tam mal stredovy panel a on nie a navyse som mal sedacky z ibizy, alebo co...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
17.4.08, 15:33 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
ventYl píše: Josef.Radocha píše: ventYl píše: pekne... ja som sa viezol v zivote len v jednej uzovke a to kamosovej 105S 76 ale zdalo sa mi v nej tak, ze je v nej viac miesta, ako v mojom Mku. Kazdopadne je to pekne vozitko. Mne sa ten uzovkovy casto minimalizmus paci velmi Dík, místa je tam stejně jen sou velká sedadla a bez opěrek takže to působí větším dojmem a taky hodně dělá splívavá záďd u rapida to je prostě zmenšovací efekt. Kachnis: Jak disky a prahy? splyvava zad samozrejme spravi svoje, aj o nejaky ten centi a pol nizsia strecha, ale vtedy som mal Mkovu 105ku v sedane, pricom ked som sadol k sebe dopredu, tak som tam mal miesta subjektivne menej, ako v kamosovej Ske. Asi to bolo dane tym, ze ja som tam mal stredovy panel a on nie a navyse som mal sedacky z ibizy, alebo co... Ten panel dělá hodně to je fakt. U rapida ještě stavba přístrojovky ale teď sem v něm dlouho neseděl tak nepovím.
|
17.4.08, 15:39 |
|
|
ventYl
|
pristrojovka v rapidke zasa robi dojem, ze je auto celkovo nizsie, nez v skutocnosti je...
|
17.4.08, 15:42 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
ventYl píše: pristrojovka v rapidke zasa robi dojem, ze je auto celkovo nizsie, nez v skutocnosti je... to je taky pravda a pkud máš jak já sedačky až na doraz dole a stejně hlavou hobuješ strop tak to opravdu opticky snižuje jiným to zas připadne jak , že to vytahuje.
|
17.4.08, 15:47 |
|
|
ventYl
|
Josef.Radocha píše: ventYl píše: pristrojovka v rapidke zasa robi dojem, ze je auto celkovo nizsie, nez v skutocnosti je... to je taky pravda a pkud máš jak já sedačky až na doraz dole a stejně hlavou hobuješ strop tak to opravdu opticky snižuje jiným to zas připadne jak , že to vytahuje.
no, ja ked dlhsie jazdim v rapidke, tak sa mi to zda ako normal auto, ale ked som napriklad teraz 3 mesiace sporadicky jazdil s favoritom, tak sa mi pri prvej jazde v rapidke zdalo, ze je to sakra male auto :))
|
17.4.08, 20:23 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Mě teda přijde kdykoli 120 větší, se vozim v káčku nebo passatu, no a ty tapecy a všecko jsou luxusní, ale u mojeho, jak je to minimalistický, tak ten prostor je velkej, nebo tak aspoň působí.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
17.4.08, 20:27 |
|
|
Josef.Radocha
Dezertér 2
|
Tak je to tady!!! Babička se dočká renovace. Začne se motorem - seřízení, oprava prasklého pára, dotažení řízení. Následovat bude vyvaření několika chycených míst není jich mnoho, ale jsou po 30 letech ve službě. Následovat bude STK a časem lak. No a když se vše podaří tak i získání veteránské zkoušky(to je, ale píseň budoucnosti). Jinak Koupín na Babi chromované nárazníky a poklice ve slušném stavu. Na ceně se určitě dohodneme.
Naposledy upravil Josef.Radocha dne 12.3.09, 00:41, celkově upraveno 1
|
21.4.08, 18:44 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ha jsem tě vyhmát! Nějaký novinky?
|
4.7.08, 18:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|