Autor |
Zpráva |
kingbacker
|
Těsnění dveří
zdravim opět, já věčný otrapa
protentokrát se Vás, zkušených škodovkářů, zda-li se dá někde koupit nový těsnění do dveří k 130ce(to je stejný no, snad), nebo jestli už je zdrojem pouze vrkáč, Dík
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
Snažím se co mi síly a finance stačí, nebijte mě
|
6.7.08, 19:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Re: Těsnění dveří
kingbacker píše: zdravim opět, já věčný otrapa protentokrát se Vás, zkušených škodovkářů, zda-li se dá někde koupit nový těsnění do dveří k 130ce(to je stejný no, snad), nebo jestli už je zdrojem pouze vrkáč, Dík
těsnění dveří alias pirelka je k dostání úplně normálně, na celá auto potřebuješ cca 11-12 m...Cenu teď z hlavy nevim,kupoval sem to na podzim... .
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
6.7.08, 19:18 |
|
|
kingbacker
|
ondra120 píše: kingbacker píše: zdravim opět, já věčný otrapa protentokrát se Vás, zkušených škodovkářů, zda-li se dá někde koupit nový těsnění do dveří k 130ce(to je stejný no, snad), nebo jestli už je zdrojem pouze vrkáč, Dík těsnění dveří alias pirelka je k dostání úplně normálně, na celá auto potřebuješ cca 11-12 m...Cenu teď z hlavy nevim,kupoval sem to na podzim... .
Aha, to by byklo fajn. Dík moc za info, ono mě donutilo, jak to protahuje a je to popraskaný až hamba. kdyby jsi vzpomněl kolik to stálo bude to fajn, ale to budu kupovat stejně až v srpnu, dík
_________________ 135 LX, motor 43kw, na poježdění, i zde nedostatky http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=18742
|
6.7.08, 19:27 |
|
|
gokralik
|
kingbacker píše: Aha, to by byklo fajn. Dík moc za info, ono mě donutilo, jak to protahuje a je to popraskaný až hamba. kdyby jsi vzpomněl kolik to stálo bude to fajn, ale to budu kupovat stejně až v srpnu, dík
Zatím je ti čerstvý vánek příjemný?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.7.08, 19:33 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
gokralik píše: kingbacker píše: Aha, to by byklo fajn. Dík moc za info, ono mě donutilo, jak to protahuje a je to popraskaný až hamba. kdyby jsi vzpomněl kolik to stálo bude to fajn, ale to budu kupovat stejně až v srpnu, dík Zatím je ti čerstvý vánek příjemný?
Mno myslim že vánek ani tak nevadí,ale spíš ten bazén v autě při každém deštíku
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
6.7.08, 19:48 |
|
|
kingbacker
|
gokralik píše: kingbacker píše: Aha, to by byklo fajn. Dík moc za info, ono mě donutilo, jak to protahuje a je to popraskaný až hamba. kdyby jsi vzpomněl kolik to stálo bude to fajn, ale to budu kupovat stejně až v srpnu, dík Zatím je ti čerstvý vánek příjemný?
Věru, vepředu je paradoxně to těsnění zpuchřelý a tvrdý, ale dobrý, akorát právě teče, jak je zmíněno níže. A zase vzadu je jen takový spláclý a zase tam protahuje. Tak si vyber
|
6.7.08, 19:55 |
|
|
kingbacker
|
ondra120 píše: gokralik píše: kingbacker píše: Aha, to by byklo fajn. Dík moc za info, ono mě donutilo, jak to protahuje a je to popraskaný až hamba. kdyby jsi vzpomněl kolik to stálo bude to fajn, ale to budu kupovat stejně až v srpnu, dík Zatím je ti čerstvý vánek příjemný? Mno myslim že vánek ani tak nevadí,ale spíš ten bazén v autě při každém deštíku
bazén to neni, ale jak to teče po A sloupku, někdy i po B sloupku a teď když jsem sundal koberce, tak vidim jaká chuťovka se tam za ty leta z ty vody, bordelu a jakéhosi asfaltu, jehož účel nechápu, když je zevnitř, tak se tim dá docela slušně zasrat
|
6.7.08, 19:56 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
kingbacker píše: bazén to neni, ale jak to teče po A sloupku, někdy i po B sloupku a teď když jsem sundal koberce, tak vidim jaká chuťovka se tam za ty leta z ty vody, bordelu a jakéhosi asfaltu, jehož účel nechápu, když je zevnitř, tak se tim dá docela slušně zasrat
mno on to neni ani tak asfal,ale jsou to bitumenové tlumící desky...pro snížení vnitřního hluku.Jestli to už máš celé rozhozené,tak všecko řádně odřít a ošetřit...
Škoda 742 Forever Team
|
6.7.08, 20:03 |
|
|
kingbacker
|
ondra120 píše: kingbacker píše: bazén to neni, ale jak to teče po A sloupku, někdy i po B sloupku a teď když jsem sundal koberce, tak vidim jaká chuťovka se tam za ty leta z ty vody, bordelu a jakéhosi asfaltu, jehož účel nechápu, když je zevnitř, tak se tim dá docela slušně zasrat mno on to neni ani tak asfal,ale jsou to bitumenové tlumící desky...pro snížení vnitřního hluku.Jestli to už máš celé rozhozené,tak všecko řádně odřít a ošetřit...
Jestli to byla někdy deska, je zvláštní jak se z toho stal ten sliz Odřít, s tím počítám, vezmu to ředidlem. A ošetřit, myšleno jak prosím?
|
6.7.08, 20:38 |
|
|
gokralik
|
kingbacker píše: Jestli to byla někdy deska, je zvláštní jak se z toho stal ten sliz Odřít, s tím počítám, vezmu to ředidlem. A ošetřit, myšleno jak prosím?
Obvazem asi.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
6.7.08, 20:50 |
|
|
MOLSO
|
To tesnenie stojí na slovensku 50/ meter ... kupoval som 12 metrov a stalo mi asi 40 cm
ta bitumenova doska z podlahy asi len tak riedidlom nepojde, to sa vysekáva majzlíkom
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
6.7.08, 21:40 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
MOLSO píše: To tesnenie stojí na slovensku 50/ meter ... kupoval som 12 metrov a stalo mi asi 40 cm ta bitumenova doska z podlahy asi len tak riedidlom nepojde, to sa vysekáva majzlíkom mne to islo Technickym benzinom ale to som ho tam nalial tolko ze to bolo ponorene . Inac jasne , normalne sa to vysekava .
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
6.7.08, 21:51 |
|
|
kingbacker
|
MOLSO píše: To tesnenie stojí na slovensku 50/ meter ... kupoval som 12 metrov a stalo mi asi 40 cm ta bitumenova doska z podlahy asi len tak riedidlom nepojde, to sa vysekáva majzlíkom
Já to vezmu nahrubo, co půjde, to půjde, zbytek tam nechám. Jinak nevim, co na tlumeni misto toho, ja si spis soupnu normalni maly koberecky navrch a basta. A jinak, ty desky jsem teda sloupával, většina šla, ale držela, tak ji tam nechám, zatím
|
6.7.08, 22:34 |
|
|
kingbacker
|
MOLSO píše: To tesnenie stojí na slovensku 50/ meter ... kupoval som 12 metrov a stalo mi asi 40 cm ta bitumenova doska z podlahy asi len tak riedidlom nepojde, to sa vysekáva majzlíkom
Dík za info, taková cena, paráda, ty dveře mě ještě budou na rukou nosit, když to vyměním
|
6.7.08, 22:36 |
|
|
MOLSO
|
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
6.7.08, 22:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|