Euromen - EX Š120L - nové auto strana 6
Euromen - EX Š120L - nové auto strana 6
Autor |
Zpráva |
euromen
|
zrovna teď mě štve vstřikování který se rozhodlo fungovat a množině pravidelných vstřiků v nesprávnou chvíli
_________________ život je boj, bohudík
|
28.6.08, 16:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Já možná do toho nemám co kecat, ale proč si nekoupíš Tempo a jedno odpoledne se nepřemůžeš a ze svého auta neuděláš krasavce? Ten matný, zašlý lak na autě mě irituje.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.6.08, 16:42 |
|
|
Šemik
|
euromen píše: zrovna teď mě štve vstřikování který se rozhodlo fungovat a množině pravidelných vstřiků v nesprávnou chvíli
Eee.. Šlo by to nějak česky?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
28.6.08, 16:46 |
|
|
euromen
|
Šemik píše: euromen píše: zrovna teď mě štve vstřikování který se rozhodlo fungovat a množině pravidelných vstřiků v nesprávnou chvíli Eee.. Šlo by to nějak česky?
a víš jakou práci mi to dalo? prostě se to uchlastává
|
28.6.08, 18:12 |
|
|
euromen
|
gokralik píše: Já možná do toho nemám co kecat, ale proč si nekoupíš Tempo a jedno odpoledne se nepřemůžeš a ze svého auta neuděláš krasavce? Ten matný, zašlý lak na autě mě irituje.
tempo ne díky.. jinak jo..ale na lak to nejezdí..blbý ale je to tak.. btw taky mě to štve...
|
28.6.08, 18:13 |
|
|
gokralik
|
euromen píše: tempo ne díky.. jinak jo..ale na lak to nejezdí..blbý ale je to tak.. btw taky mě to štve...
Tak něco jiného než tempo. Já s ním vyleštím auto tak jednou za rok, sice to dá námahu jako prase a druhý den necítím ruce. Ale pak stačí používat k mytí autošampon s voskem a výsledek je paráda. Pokud ti auto nestojí dennodenně před panelákem na slunci, tak lak vypadá jako nový.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
28.6.08, 19:03 |
|
|
euromen
|
gokralik píše: euromen píše: tempo ne díky.. jinak jo..ale na lak to nejezdí..blbý ale je to tak.. btw taky mě to štve... Tak něco jiného než tempo. Já s ním vyleštím auto tak jednou za rok, sice to dá námahu jako prase a druhý den necítím ruce. Ale pak stačí používat k mytí autošampon s voskem a výsledek je paráda. Pokud ti auto nestojí dennodenně před panelákem na slunci, tak lak vypadá jako nový.
jo vše je v plánu....
|
11.7.08, 20:34 |
|
|
Petr105
|
Akorát ty světla... ty sem měl taky, ale na STK se jim moc nelíbily a tedka sem rád že je nemam, líbí se mi to už víc bez nich... Ale jinak paráda
_________________ Škoda 105L, r.v.1983 Peugeot 306 HDi Break
|
20.7.08, 14:35 |
|
|
euromen
|
Petr105 píše: Akorát ty světla... ty sem měl taky, ale na STK se jim moc nelíbily a tedka sem rád že je nemam, líbí se mi to už víc bez nich... Ale jinak paráda
co se světlama? sou to origo světla co se do BMW dávaly
|
4.8.08, 22:37 |
|
|
Petr105
|
euromen píše: Petr105 píše: Akorát ty světla... ty sem měl taky, ale na STK se jim moc nelíbily a tedka sem rád že je nemam, líbí se mi to už víc bez nich... Ale jinak paráda co se světlama? sou to origo světla co se do BMW dávaly
Ne, BMW je v pohodě, reaguju na tu zelenou škodovku
|
4.8.08, 22:40 |
|
|
Petr105
|
A jak jsem tak pročet příspěvky, tak už tě to stejně asi netrápí Gratuluju, BMW je auto, který se mi zamlouvá po všech stránkách, i když je škoda, že sis škodovku nenechal, já bych se té svojí asi nezbavil, protože jí beru jako auto č.2, po městě, pro zábavu... prostě si na s ní hraju Na druhou stranu, BMW je hračka taky, akorát s BMW si hraješ na silnici a se 120 u garáže
|
5.8.08, 08:04 |
|
|
euromen
|
Petr105 píše: A jak jsem tak pročet příspěvky, tak už tě to stejně asi netrápí Gratuluju, BMW je auto, který se mi zamlouvá po všech stránkách, i když je škoda, že sis škodovku nenechal, já bych se té svojí asi nezbavil, protože jí beru jako auto č.2, po městě, pro zábavu... prostě si na s ní hraju Na druhou stranu, BMW je hračka taky, akorát s BMW si hraješ na silnici a se 120 u garáže
bohužel obě auta sem si nemohl dovolit nechat,sem jen chudej studenta při nabídce BMW kterou sem dostal a který se nedalo odolat, sem bohužel musel jedno auto opustit. jinak porovnání s hranim.. neřekl bych...škodovky sou sice starší než BMw ale zase maj víc nalítáno (200-300 tisíc neni problém) takže stejně to může i obráceně
|
10.8.08, 09:02 |
|
|
Petr105
|
Tak jasně no, odvíjí se to od konkrétního auta, ale o BMW je známo, že je ta kvalita oproti 120 někde jinde...
|
10.8.08, 12:07 |
|
|
euromen
|
Petr105 píše: Tak jasně no, odvíjí se to od konkrétního auta, ale o BMW je známo, že je ta kvalita oproti 120 někde jinde...
tak to je jasný.. škodovka a BMW jsou dvě hodně odlišný auta a srovnávat je je nemožný
|
14.8.08, 19:18 |
|
|
euromen
|
dvě fotečky ex autíčka...
novýho majitele nakouřila ženská ve fazoli když jeli spanilku a ona je všechny chtěla přejdet...
|
14.9.08, 15:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|