Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 14:56

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 Nefunguje mi zásuvka:( 
Autor Zpráva

Příspěvek Nefunguje mi zásuvka:(
Tak dneska jedu na dovolenou asi za hodinu a zjistil sem že mi nenabijí GPS....prostě nefunguje zásuvka...pojistky sou dobrý a víc mě nenapadá... Prosím o pomoc.... můžu sem kouknout jen přes mobil potom už, tak zkuste poradit na co se mám mrknout abych se na cestě mohl podívat... Moc díky Jo a jedná se o mou feldu

19.7.08, 07:19
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
Takova blbost ... kouris v aute? Tata jo a pouziva ten zapalovac a na ten stredovy kontakt zasuvky se pak nanasi pekny sracky ze mi tam taky nejede nabijecka, takze musim vzit vzdy naky plast a oskrabat. Jinak dratky upadnuty atd kdyz je pojistka ok.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

19.7.08, 07:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Buď to bude vážně zasraná bordelem ta zásuvka zevnitř, kam se zasouvá nabíječka apod. nebo z venku, budou ulomené nebo jinak poškozené dráty. Nebo jestli je to zapojené ještě přes něco, tak může být špatné právě to z čeho to je napájené.

19.7.08, 09:10

Příspěvek 
Tak s tou zásuvkou sem dopadl tak... že jsem to rozdělal a ono to jaksi vůbec nebylo zapojené. Prostě jen zásuvka, ale konektor, který bych do ni zapojil, tak nikde... Je mi to ale divný, protože zásuvka zdá se byla používaná, ale nějak sem nenašel náznak nějaké kabeláže ktomu. Je možný, že by to tam vůbec nebylo? Tosnad musí být základní výbava toto ne? Jinak poradil by někdo odkud a kudy vede seriový drát s konektorem k té zásuvce, abych se po něm mohl podívat a zjistit co se stalo. Popřípadě jak byste to zapojily znova, aby to fungovalo? Díky Jinak GPS se mi samozřejmě po půl hodině vybilo a nakonec sem najel o 50km víc s výletem přes Praděd (blbě sem odbočil):)

4.8.08, 20:48
Profil ICQ

Příspěvek 
Jura píše:
Tak s tou zásuvkou sem dopadl tak... že jsem to rozdělal a ono to jaksi vůbec nebylo zapojené. Prostě jen zásuvka, ale konektor, který bych do ni zapojil, tak nikde... Je mi to ale divný, protože zásuvka zdá se byla používaná, ale nějak sem nenašel náznak nějaké kabeláže ktomu. Je možný, že by to tam vůbec nebylo? Tosnad musí být základní výbava toto ne? Jinak poradil by někdo odkud a kudy vede seriový drát s konektorem k té zásuvce, abych se po něm mohl podívat a zjistit co se stalo. Popřípadě jak byste to zapojily znova, aby to fungovalo? Díky Jinak GPS se mi samozřejmě po půl hodině vybilo a nakonec sem najel o 50km víc s výletem přes Praděd (blbě sem odbočil):)

moje gpsko naviguje tak do 22 hodin v kuse, mam problem s tym, ze sa mi vybija PDAcko, nie GPSko :) a to bude pruser, pretoze na rozdiel od GPSka, k PDAcku nemam konektor do autonabijacky.

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

5.8.08, 13:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]