Autor |
Zpráva |
Nepér
|
No já vůbec nevim, asi jak píše Stinovlas, jinak se ještě jednou zeptám, jestli je to tak jak jsem psal?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
19.7.08, 19:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Nepér píše: ...je to tak jak jsem psal?
Jasně. Jen u bodu 1 nevím, zda projde jen evidenční kontrola, ale měla by projít, když jsem byl na evidenčce, tak to zkoumal skoro jako na technické.
|
19.7.08, 19:56 |
|
|
Stinovlas
|
technickou si klidne projdi, ale evidencni neprojdes, tak mas smulu, za tricet dni nashledanou a musis tam jit s novym motorem na ktery to menis.
_________________ Mam svuj svet-punk's not dead!
|
20.7.08, 18:46 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Stinovlas píše: technickou si klidne projdi, ale evidencni neprojdes, tak mas smulu, za tricet dni nashledanou a musis tam jit s novym motorem na ktery to menis.
Dyk jsi řikal, že evidenčku nepotřebuju, jinak to auto už je přehlášený všechno, ale je tam jinej motor a starej motor není.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
20.7.08, 20:06 |
|
|
Hawk 75
|
Pilník,raznice,kladivo,naklepat číslo,projít STK a pak zajet na DI
_________________ Apel na české motorkáře: Jestli se hodláš zabít,uvaž si mašli,nebo si prožeň sedm pětašedesát makovicí dřív,než zabiješ nevinýho!!!
|
21.7.08, 06:31 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Nepér píše: Takže jestli to dobře chápu, tak je postup následující: 1) Evidenční kontrola, nebo čerstvá STK 2) Zažádat si o výmaz čísla motoru na DI 3) Dát tam jinej motor stejného typu (ale s vnitřkem z fábie )
Ja delal jinak:
1) Na technickou s novym motorem, ve vaznych zavadach nesouhlasi cislo/typ, jinak auto OK, v poznamkach napsano "vymena motoru zamenneho typu".
2) Na DI zapsat motor, podle papiru z STK.
3) Opakovane na STK, udelali jenom kontrolu dokladu a motoru a jel jsem.
Protoze: Po "vymene podstatne casti vozidla" je nutno jit na technickou. Coz se postupem podle Nepera nedodrzi, nebude mit platny emise na spravnej motor.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
21.7.08, 07:06 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak jeslikož jsme dnes šli na DI (ne kvůli tomuhle) tak jsem se rovnou poptal, a paní mi řekla že si přinesu papíry od auta, občanku majitele 50Kč, voni mi to máznou a pak na STK.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
21.7.08, 23:42 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Dobrá věc se podařila, ta anabáze, tsche to by bylo na dlouho, ael je to, nic nebylo třeba jen velký techničák, občanka a vyplnit formulář.
|
2.9.08, 19:06 |
|
|
Nepér
|
Nějaká kupní smlouva na motor, nebo něco takovýho ne?
|
7.10.08, 11:55 |
|
|
MATTESS
|
u mě výměna motora proběhla takhle:
- jel jsem na ME s vyměněným motorem, nová kartička na ME
- hned STK, kde se na motor ani nepodívali (čistý protokol)
- pak DI, kde se paní divila, že na STK si toho nevšimli. Na motor jsem měl kupní smlouvu. Hotovo, fertig
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
7.10.08, 12:20 |
|
|
Nepér
|
Aha...
No já bych nerad musel přehazovat motor, aby to šlo...
Takže asi na všechno kašlu, prohodím motor, za rok si toho na TK všimnou, zajdu na DI a tam se to pořeší jo?
|
7.10.08, 18:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Hawk 75 píše: Pilník,raznice,kladivo,naklepat číslo,projít STK a pak zajet na DI
sám jsem si to vyzkoušel před týdnem jak debil jsem si připadal , ještě se jak vůl ptám na STK jak je to s blokama u feldy , a nakonec jsem vypadal jak japonec ,
co tu píšete tak na těch úřadech a stka namají jasno, každý vykládá jinou pohádku , vyjádření škodovky se taky dají vykládat podle potřeb ,
třeba v německu je naprosto běžné co ti v autorizovaném servisu udělají úředník neřeší,
u nás mají papírů a nařízení a nesmyslů, že je jž nebudu obtěžovat jak píše hawk 75, zbytečná ztráta času miloš
|
8.10.08, 15:39 |
|
|
Nepér
|
Kontrolovali vám někdy někomu při silniční kontrole číslo motoru?
|
10.10.08, 10:10 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak to je snad jedno, když neni v malym techničáku ... a jak říkám, u mě jen občanku, formulář, velkej techničák, auto nemělo STK, nic, ale šlo to.
|
10.10.08, 19:38 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
mně jen číslo kastle a docela mi to lezlo na nervy, při přechodu hranic snad pokaždé, bylo to u škopka nakonec jsem zjistil že podle čísla barvy mám zapsáno zelená metla, ale pohledem byla zlatá metla , auto jsem prodal a mám klid miloš
|
11.10.08, 08:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|