byli jsme tam se školou na exkurzi cca 3 leta zpátky
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán Škoda 742 Forever Team
20.7.08, 18:12
Reklama
Reklama
Carlos
Mistr mechanik
Když už tu jede OT, byli jste někdo v muzeu u Samohýla? Já sem tam chtěl zajít, ale vodí tam on sám je to jeho vlastní sbírka ale je ochotnej jí ukazovat, a prej tam jsou dost skvosty, tak by mě to zajímalo.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
V sobotu díky mamarádovi jsme se konečně s Tunerem#2 podívali do depozitáře. Nevím proč, čekal jsem větší prostor, ale i tak bylo co dělat vše nafotit. Na prohlídku bylo asi 15 minut a vpuštěno bylo asi 50 lidí. Pak má Škoda velký depozitář, kde je asi 150 aut, ale ten není přístupný. Po té následovala prohlídku muzea s průvodcem a na závěr 2 krátké filmy. Docela jsme byli rozhořčeni, že ve výčtu úspěchů v závodech úplně vynechali 70. a 80. léta. Jako by se za ta auta styděli. Pak jsme si muzeu prohlédli v klidu a sami. No byli jsme tam přes 2 a půl hodiny1 Malá ochutnávka pod tímto linkem: http://skoda-virt.cz/cz/forum/akce-a-sr ... m-skoda-1/
kde že to je ?? docela bych to tam taky zajel omrknout
:To si snad děláš legraci??? to snad ani není k smíchu... Ty děláš z Třebíčska konec světa..což není. ..Neuvěřitelný ... Jinak jestli jo,je to od tebe mega ironie
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků