|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jizíček
|
moje druhe vozidlo
chtel jsem menit zadni lozisko ... ale nejak jsem se k nemu nedostal, sundal jsem kolo, buben, pak za tim unasecen (nebo jak se to jmenuje) jsem povolil celkem dlouhy 4 srouby, kdyz jsem zatahl za ten unasec tak jsem myslel ze tam neco vytahnu, menim lozisko , zandam zpet a dam dohromady, ale kdyz jsem zatahl tak jsem tahal celou poloosu ven z diferaku, ale netroufl jsem ji vytahnout celou, pac nevim co by se stalo a jestli bych ji vratil ... nevi nekdo jak na to ??? (u tohoto vozu)
_________________ Favorit 135 BMM r.v. 94 - odhlašený
VW Golf III combi, 1.9 tdi, r.v. 97
Škoda 742 Forever Team
|
18.7.08, 13:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pokud nevytáhneš obě dvě najednou tak se nic nestane
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
18.7.08, 14:27 |
|
|
škodař
|
Re: moje druhe vozidlo
jizíček píše: chtel jsem menit zadni lozisko ... ale nejak jsem se k nemu nedostal, sundal jsem kolo, buben, pak za tim unasecen (nebo jak se to jmenuje) jsem povolil celkem dlouhy 4 srouby, kdyz jsem zatahl za ten unasec tak jsem myslel ze tam neco vytahnu, menim lozisko , zandam zpet a dam dohromady, ale kdyz jsem zatahl tak jsem tahal celou poloosu ven z diferaku, ale netroufl jsem ji vytahnout celou, pac nevim co by se stalo a jestli bych ji vratil ... nevi nekdo jak na to ??? (u tohoto vozu) nevím na kterém autě ale podle popisu by to mohla být i ta druhá 120ka u tý ti může vypadnout kemeň z poloosy
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
24.7.08, 20:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
škodař píše: nevím na kterém autě ale podle popisu by to mohla být i ta druhá 120ka u tý ti může vypadnout kemeň z poloosy
Sierra stary TDcko.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.7.08, 21:09 |
|
|
jizíček
|
škodař píše: jizíček píše: chtel jsem menit zadni lozisko ... ale nejak jsem se k nemu nedostal, sundal jsem kolo, buben, pak za tim unasecen (nebo jak se to jmenuje) jsem povolil celkem dlouhy 4 srouby, kdyz jsem zatahl za ten unasec tak jsem myslel ze tam neco vytahnu, menim lozisko , zandam zpet a dam dohromady, ale kdyz jsem zatahl tak jsem tahal celou poloosu ven z diferaku, ale netroufl jsem ji vytahnout celou, pac nevim co by se stalo a jestli bych ji vratil ... nevi nekdo jak na to ??? (u tohoto vozu) nevím na kterém autě ale podle popisu by to mohla být i ta druhá 120ka u tý ti může vypadnout kemeň z poloosy
pokud vim tak sme na skoda techwebu, a zde jsou na prvnim miste auta, ktere maji ve znaku okridleny sip (a to sierra neni)
Škoda 742 Forever Team
|
24.7.08, 21:27 |
|
|
zokot
|
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
24.7.08, 22:17 |
|
|
Kristensen
|
Sierra je šíp sám o sobě Hele to má zadní nápravu tuhou? Že jsi tahal půlosu až z diferáku? vždyť by tam měly být normální poloosy s kloubama jak třeba na Š130 ne?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
25.7.08, 07:02 |
|
|
jizíček
|
Kristensen píše: Sierra je šíp sám o sobě Hele to má zadní nápravu tuhou? Že jsi tahal půlosu až z diferáku? vždyť by tam měly být normální poloosy s kloubama jak třeba na Š130 ne?
Škoda 742 Forever Team
|
25.7.08, 10:50 |
|
|
jizíček
|
na ty druhy fotce je videt kus jedno ze ctyr srou ... a kdyz jsem tyhle srou vyndal tak sla cela poloosa ven ...
Škoda 742 Forever Team
|
25.7.08, 10:54 |
|
|
jizíček
|
ted jsem si vsiml ze moje tema bylo presunuto do Napravy ?? me to nevadi, jen me zajima duvod,pac jsem zvedavy clovek ... nejdna se o skodvku tak jsem myslel ze je to ostatni ...
Škoda 742 Forever Team
|
25.7.08, 11:09 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Protoze se jedna o napravy
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.7.08, 11:38 |
|
|
jizíček
|
Škoda 742 Forever Team
|
25.7.08, 11:40 |
|