Autor |
Zpráva |
PJDefort
|
a proto shánim originál snad se to podaří no...ale moc tomu nevěřim...
co si myslíte o testu brzd a tlumičů?...vyplatí se za to utratit "strašnejch" 139kč? myslim jestli to je důvěryhodný a dozvim se třeba, že mi brzdí jedno kolo hůř než druhý atd...
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
27.7.08, 15:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Tlumiče poznáš, když to zhoupneš a brzdy poznáš, když to zašlápneš, že jsou pak 4 přibližně stejně dlouhý černý čáry, stejně začínaj a končej.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
27.7.08, 16:35 |
|
|
PJDefort
|
jéé to vim taky ale chci něco papírovýho...kde budu mít ty tlumiče rozepsaný kolik má kterej % a brzdy to samý ...nepřijde mi moc objektivní že když to rozhoupu, tak se to zhoupne a hned přestane..mě se nelíběj ty tlumiče napohled...tak to chci mít černý na bílym
|
27.7.08, 17:11 |
|
|
Ondras83
|
pjdefort píše: jéé to vim taky ale chci něco papírovýho...kde budu mít ty tlumiče rozepsaný kolik má kterej % a brzdy to samý ...nepřijde mi moc objektivní že když to rozhoupu, tak se to zhoupne a hned přestane..mě se nelíběj ty tlumiče napohled...tak to chci mít černý na bílym
no tak proč se ptáš, když to chceš ???....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
27.7.08, 20:13 |
|
|
PJDefort
|
protože už sem tu v nějakym tématu čet, že ty testy tlumičů na válcích jsou naprd...tak mě zajímá názor jinejch
|
27.7.08, 20:32 |
|
|
Ondras83
|
pjdefort píše: protože už sem tu v nějakym tématu čet, že ty testy tlumičů na válcích jsou naprd...tak mě zajímá názor jinejch
jsou naprd, ale když to chceš na papíru v % tak ti nic jinýho nezbejvá (osobně teda nevim jestli jsou naprd, ale mě stačí když se auto přestane houpat a čáry sou stejný)
|
27.7.08, 20:38 |
|
|
michalkatka
|
pjdefort píše: protože už sem tu v nějakym tématu čet, že ty testy tlumičů na válcích jsou naprd...tak mě zajímá názor jinejch
nie je to 100% ale napovie to veľa...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.7.08, 20:39 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tlumiče se netestujou na válcích to ti přísavkama připnou na blatník krabišku a zahoupou autem
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.7.08, 20:40 |
|
|
PJDefort
|
aha, si pamatuju, že sme kdysi byli našim autem v servisu a tam dali auto na válce...různě se to tam houpalo a jakoby padalo do děr...už nevim co to bylo za test ale myslel sem že tlumiče
|
27.7.08, 20:43 |
|
|
Ondras83
|
pjdefort píše: aha, si pamatuju, že sme kdysi byli našim autem v servisu a tam dali auto na válce...různě se to tam houpalo a jakoby padalo do děr...už nevim co to bylo za test ale myslel sem že tlumiče
já sem teda taky viděl tenhle postup....a rasovat si takhle tlumiče bych asi nechtěl...po jízdní zkoušce bys měl poznat, jestli ty tlumiče sou ok nebo to skáče až se kola přestávaj dotýkat silnice (dá se to poznat, když už tlumiče "nefungujou") no a po vizuální prohlídce to musí bejt snad jasný kdy sou a kdy nejsou dobrý....radši si kup za ty prachy lepší volej nebo svíčky...
|
27.7.08, 20:47 |
|
|
PJDefort
|
tak těch 140kč...no lepší olej nebo svíčky asi ne...a k čemu když to mám nový už to nebudem řešit...mír
jen znova podotýkám, když rozhooupu auto, tak se zhoupne jednou a stojí...ale když se podívám na ty tlumiče (hlavně zadní, přední sou OK) tak vypadaj na umření, jak je tam taková ta guma co má krejt ten tlumič (doraz/prachovka?) tak je tam rozsypaná a kus gumy je tam zapadlej jen tak mezi pružinou a kus tlumiče je tim pádem odkrytej a vypadá dost nechutně orezle co bych chtěl...směje sem tam na těch zadních nálepka AL-KO...aspoň že vepředu to jistí Sachs
Naposledy upravil PJDefort dne 27.7.08, 20:59, celkově upraveno 1
|
27.7.08, 20:49 |
|
|
Ondras83
|
pjdefort píše: tak těch 140kč...no lepší olej nebo svíčky asi ne...a k čemu když to mám nový už to nebudem řešit...mír
no tak dobře...kup si za to třeba voňafku do auta nebo si za to kup pivko, až zase budeš dělat kontrolky :D:D:D
|
27.7.08, 20:51 |
|
|
madmax
|
Nepér píše: ...brzdy poznáš, když to zašlápneš, že jsou pak 4 přibližně stejně dlouhý černý čáry, stejně začínaj a končej.
Jen nesmis jet moc rychle, aby se ti ty cary nespojily
27.7.08, 21:19 |
|
|
michalkatka
|
madmax píše: Nepér píše: ...brzdy poznáš, když to zašlápneš, že jsou pak 4 přibližně stejně dlouhý černý čáry, stejně začínaj a končej. Jen nesmis jet moc rychle, aby se ti ty cary nespojily
prípadne neprekrížili úplne až tak že by si namaľoval na cestu sínusovku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.7.08, 21:28 |
|
|
PJDefort
|
EDIT: co se stane pokud propojíte kontrolku mazání....
Naposledy upravil PJDefort dne 18.8.08, 11:49, celkově upraveno 4
|
17.8.08, 18:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|