Ucast na TW zraze 2008, 8 až 10. 8. Sykovec Vlachovice (asi)
Autor |
Zpráva |
bany.xf.cz
|
A bude taky ten hod startérem? Já mám třeba jeden motorek na stěrače, tak v sobotu dopoledne, aby se vystřízlivělo, jestli se v tu dobu nebude ještě spát, můžeme udělat něco jako štafetovej běh, akorád si budem předávat motorek od stěračů.
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
28.7.08, 07:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Ondras83 píše: kluci, jak je to teda s tim pivem a jídlem ???...pivko-něco se tady psalo o sudu, nebo si dáme tam ve stánku ?....asi jo, no a jídlo-dá se tam najíst v tý restauraci???....jestli nepojedu sám, tak vezem gril, ale grilovanou večeri, snídani, oběd, večeři se mi moc nechce a bombu sebou asi nepovezu....dá se tam někde jíst ?
vsak ti staci vecere. Cely den jde v pohode vydrzet s cigarama a velkou kofolou
Ikdyz...jestli pojede i ta moje druha polovicka... tak budu muset nejake to jidlo taky resit. taky budu mit mozna hlidace .
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
28.7.08, 09:50 |
|
|
Ondras83
|
Lukas píše: Ondras83 píše: kluci, jak je to teda s tim pivem a jídlem ???...pivko-něco se tady psalo o sudu, nebo si dáme tam ve stánku ?....asi jo, no a jídlo-dá se tam najíst v tý restauraci???....jestli nepojedu sám, tak vezem gril, ale grilovanou večeri, snídani, oběd, večeři se mi moc nechce a bombu sebou asi nepovezu....dá se tam někde jíst ? vsak ti staci vecere. Cely den jde v pohode vydrzet s cigarama a velkou kofolou Ikdyz...jestli pojede i ta moje druha polovicka... tak budu muset nejake to jidlo taky resit. taky budu mit mozna hlidace .
nekouřim, ale s tou kofolou máš pravdu ....jinak na nějaký běhání vám z vysoka **** ale házet by se dalo....bude pak nějakej ten slalom nebo něco?...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.7.08, 12:20 |
|
|
kwiko
|
Ondras83 píše: ...jinak na nějaký běhání vám z vysoka **** ale házet by se dalo....bude pak nějakej ten slalom nebo něco?...
Len si tento vyrok zapamataj! a spomen si nan, ked prijes do veku kedy budes platit aby si si mohol zabehat Po x hodinach v aute mi prijde beh ako vhodna zabava.
Jeeee... bude program
Co takto sutaz: najdi koňa po kapotou
Ps; Beriem so sebou aj surodenca. A jej prva reakcia bola, ake kapely budu vystupovat? Dufam ze sa jej (aj mne (a vsetkym) ten vikend) bude pacit
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
28.7.08, 13:42 |
|
|
zokot
|
co hod rovnou motorem?!
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
28.7.08, 21:38 |
|
|
michalkatka
|
zokot píše: co hod rovnou motorem?!
každý vlastným
alebo motorom vetráku
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.7.08, 22:06 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
kwiko píše: ps; Beriem so sebou aj surodenca. A jej prva reakcia bola, ake kapely budu vystupovat? Dufam ze sa jej (aj mne (a vsetkym) ten vikend) bude pacit
staci povedat a deekay donese gitaru (aj elektricku ked treba)
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.7.08, 23:02 |
|
|
zokot
|
jedno jakou hlavně aby hrála
|
28.7.08, 23:04 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
zokot píše: jedno jakou hlavně aby hrála
hovorim, povedzte si:
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.7.08, 23:10 |
|
|
zokot
|
Tomu rozumím jak koza petrželi.
Já to nechám na tobě.
|
28.7.08, 23:11 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Ten trojúhelníkovej vehement vpravo nahoře vypadá velmi zajímavě ...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
28.7.08, 23:12 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
stylom ako sa číta:
banjo, ukulele, balalajka, akusticka gitara, elektricka gitara, comu nerozumies?
|
28.7.08, 23:13 |
|
|
zokot
|
Klasika při ohníčku akustická kytara ne?
|
28.7.08, 23:14 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
zokot píše: Klasika při ohníčku akustická kytara ne?
jj tato je klasicky ohnikovo sprznena: ma kovove struny namiesto nylonovo/bronzovych
|
28.7.08, 23:15 |
|
|
zokot
|
Tak těck strun jsem si nevšiml, jsou jaksi ve stínu
|
28.7.08, 23:17 |
|
|