| Autor |
Zpráva |
|
varok
|
Mě by jen zajímalo, že na obrázku je světle červený Favorit a Solitaire jsou vínová metalíza. Mám jednoho doma, lak je ještě docela zachovalý, ale musím to zkusit pořádně vydrhnout a vyleštit. Nejdříve si chci opavit zadní dveře, psal jsem v jiném tématu. Pokud by jste chtěl číslo origo barvy, můžu poslat
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 13.7.08, 18:05 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Neex
|
varok píše: Mě by jen zajímalo, že na obrázku je světle červený Favorit a Solitaire jsou vínová metalíza.
Vždyť píše, že předchozí majitel si ho stříknul doma. Podívej se na fotku motorového prostoru... tam jde vidět původní barva.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 13.7.08, 18:10 |
|
 |
|
varok
|
Se omlouvám, už jsem si přečetl i ten článek. Je to ale vážně škoda, takhle to sprznit. Solitaire mají docela pěknou barvu a ta jeho není nic moc. Mám jednoho doma, barva je zatím v pohodě, ale mám jen promáčklé jedny zadní dveře, dost škrábanců a oděrek od ohleduplných spoluobčanů. Mám hrozně rád jak někdo přijede na parkoviště, nalepí se třicet centimetrů od auta a otevřou dveře naplno. Zjebat je ale stejně nemá smysl, pak to dělají teprve pořádně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
| 13.7.08, 18:21 |
|
 |
|
Ladin
|
Tak zkuste někdo nahodit nějakou značku čím by to šlo rozleštit,na těch fotkách to je v pohodě,ale kdybych to blejsknul teď tak nic moc,lak je takovej zvětralej,hodně světlý,nejhorší je kapota a střecha,dík.
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
| 13.7.08, 19:08 |
|
 |
|
kozina
Registrován: 28.10.06, 11:26 Příspěvky: 290 Bydliště: JIŽNÍ MORAVA
|
Ladin píše: Tak zkuste někdo nahodit nějakou značku čím by to šlo rozleštit,na těch fotkách to je v pohodě,ale kdybych to blejsknul teď tak nic moc,lak je takovej zvětralej,hodně světlý,nejhorší je kapota a střecha,dík.
W5 mají to v lidlu lepší jak tempo 100% vyzkoušené cena kolem 45 kč
|
| 14.7.08, 17:17 |
|
 |
|
varok
|
Já bych to ale přece jenom stříknul znova. Raději bych postupně šetřil a nechal bych to stříknout buď originál metalízou, nebo alespoň nějakým pěknějším odstínem. Nevím, možná se vám odstín té barvy líbí, ale mě ani moc ne.
|
| 29.7.08, 11:47 |
|
 |
|
Ladin
|
varok píše: Já bych to ale přece jenom stříknul znova. Raději bych postupně šetřil a nechal bych to stříknout buď originál metalízou, nebo alespoň nějakým pěknějším odstínem. Nevím, možná se vám odstín té barvy líbí, ale mě ani moc ne.
Taky už na to mám fond  ,jen ta původní metla by mě asi vyšla pěkně draho ( ale určitě se zeptám ),zkusím vybrat nějakou pěknou červenou,ale až tak příští rok no money 
_________________ Škoda favorit GLXI Solitaire 94, 250 000 Km,BMM 50 Kw LPG Alfa romeo 156 2,4 JTDm (129 Kw) škoda Felicia 1,3 MPi http://moje.auto.cz/Ladi/favalek.html http://moje.auto.cz/Ladi/ala.html
|
| 29.7.08, 18:53 |
|
 |
|
varok
|
No, já bych taky potřeboval stříknout znova nějaké díly. Můžu říct, že v dobré lakovně za stříkání metalízy nebo normal laku většinou takový velký rozdíl nedělají. Jen samozřejmě v ceně materiálu. Práce vyjde stejně. Alespoň já si nechal stříkat levý zadní sloupek a cena byla docela rozumná a ta ženská mi řekla že cena je stejná jako u normál laku, tak nevím. Už to mám asi dva roky a pořád je to pěkné, ani u nově stříknutého sloupku nebyl poznat rozdíl. Cena myslím kolem 1400,- Kč, za metlu to je podle mého slušná cena. Kdyby jste potřeboval číslo té metalízy, můžu vám ho poslat. Jinak bych zvolil asi nějakou vínovou barvu, když nebudete chtít metalízu.
|
| 30.7.08, 10:53 |
|
 |
|
Ladin
|
varok píše: No, já bych taky potřeboval stříknout znova nějaké díly. Můžu říct, že v dobré lakovně za stříkání metalízy nebo normal laku většinou takový velký rozdíl nedělají. Jen samozřejmě v ceně materiálu. Práce vyjde stejně. Alespoň já si nechal stříkat levý zadní sloupek a cena byla docela rozumná a ta ženská mi řekla že cena je stejná jako u normál laku, tak nevím. Už to mám asi dva roky a pořád je to pěkné, ani u nově stříknutého sloupku nebyl poznat rozdíl. Cena myslím kolem 1400,- Kč, za metlu to je podle mého slušná cena. Kdyby jste potřeboval číslo té metalízy, můžu vám ho poslat. Jinak bych zvolil asi nějakou vínovou barvu, když nebudete chtít metalízu.
Tak to by bylo fajn,kdyby rozdíl nebyl velký,nejraději bych mu dopřál původní barvu,nejvíc mě to trhá srdce,když potkám nablejskanýho solitaira a pak mrknu na toho svýho,jen tiše závidím 
|
| 30.7.08, 11:10 |
|
 |
|
varok
|
Já mám sice taky Solitaire, tu krásnou metalízu. Je docela zachovalá, ale ohleduplní spoluobčané neberou ohled na ostatní a dost často si prásknou do cizího. Mám tam dost oděrek, na pravých zadních dveřích mám trošku hlubší škrábanec, páté dveře jsou trošku na té hraně nad plastem chycené. Tak až budu mít penízky, tak bych to chtěl opravit. Samozřejmě zajdu do té mé lakovny. Taky úplně běčím, když kolem mě projede Solitaire úplně zachovalý a nablýskaný. Vidím občas ale i dost zubožené tyhle krasavce, tak to mě mrzí. Jestli chcete, dejte mi mail a já vám pošlu číslo barvy, tady to nechci zvěřejňovat z určitých důvodů.
|
| 30.7.08, 11:34 |
|
 |
|
Radinooo
|
30000,-
_________________ Škoda Felicie 1.3 LXI
1996, 50 KW
BMM 67 000km
|
| 2.8.08, 05:51 |
|
 |
|
varok
|
Ty jo, to je ale pálka. Těch 30000,- Kč bych nikdy za nástřik favorita ani feldy nedal. Možná na nějaké luxusní auto. Takové sumy si možná berou tak v origo škodováckém servise, nebo hodně vy...ý lakýrník, který doopravdy nic neumí. Znám jednoho karosáře, který je podle mého názoru amatér, i když to dělá jako zaměstnání a ty peníze co si bere za opravy karoserií, to by jeden blil. Třeba jeden chlapek z baráku si u něho nechal vyměnit práh a lem na favoritu. Stálo to asi 7000,- Kč i s lakem, ale za jeden práh a lem, s fušrským stříkáním. To je hnus.
|
| 6.8.08, 20:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |