JHn - Škoda 105L (Vincenc) 1987
Autor |
Zpráva |
Carlos
Mistr mechanik
|
Vít píše: no jo, navoskování jsou 2 hodiny práce, kdo by ji dělal, co? lenoši
No když bych měl lak co nějak vypadá tak bych to možná i obětoval, ale když moje auto vypadá tak jak vypadá tak to nemá cenu ...
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
30.7.08, 13:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
JHn píše: Víš klidně bych je zkrátil, ale jak jsem podotknul tak bych to přece jenom zkurvil. Kdy máte sraz kdybych nebyl v praci tak bych třeba jel.
8.-10.8. tzn. velmi brzo. Sleduj oddil "Srazy a podobne akce".
K pruzinam... rozumne kraceni nic nepokazi. Kdo chce byt extra slusny, muze pouzit predni z uzovky nebo koupit za 2000,- sportovni 130L/A (120LS/A).
Pak je to kraaasny auto
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
30.7.08, 15:19 |
|
|
Šemik
|
Ha, pěkná 105ka Jak už bylo řečeno, volant pryč Ale jinak vážně hezká, za 1000kč nešlo koupit lépe
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.7.08, 16:48 |
|
|
JHn
|
Šemik píše: Ha, pěkná 105ka Jak už bylo řečeno, volant pryč Ale jinak vážně hezká, za 1000kč nešlo koupit lépe
Když jsem veděl o ceně a to že není potřeba na tom nic opravovat tak jsem ji koupil hned ještě dřív než jsem ji viděl.
Jo a jinak k leštení nedošlo radši jsme se jeli s přítelkyní projet. Asi to spíš vidím na autošampon s voskem.
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
30.7.08, 19:02 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Tak kup úžasnej, závidím , jinak první tempo a pak vosk šampon, a pak je jak nová.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
30.7.08, 19:07 |
|
|
JHn
|
Carlos píše: Tak kup úžasnej, závidím , jinak první tempo a pak vosk šampon, a pak je jak nová.
Tak ten pán chtěl to auto prodat protože už nejezdil a byl a hodně nemocnej a měl ho komu věnovat tak za symbolickou cenu prodal.
Preferujete mití šamponem doma nebo si necháte udělat, my tady ve městě máme automyčku kde to udělaj asi vapkou nastřikaj pěnu na celý auta chvilku nechaj a pak to opláchnou a je to skvěle umytý, teda asi na nový laku tátoví fábie, těžko říct jak to bude se straším lakem.
_________________ Škoda 105 L - Vincenc -> Garáž
|
31.7.08, 07:17 |
|
|
Ondras83
|
JHn píše: Carlos píše: Tak kup úžasnej, závidím , jinak první tempo a pak vosk šampon, a pak je jak nová. Tak ten pán chtěl to auto prodat protože už nejezdil a byl a hodně nemocnej a měl ho komu věnovat tak za symbolickou cenu prodal. Preferujete mití šamponem doma nebo si necháte udělat, my tady ve městě máme automyčku kde to udělaj asi vapkou nastřikaj pěnu na celý auta chvilku nechaj a pak to opláchnou a je to skvěle umytý, teda asi na nový laku tátoví fábie, těžko říct jak to bude se straším lakem.
ZDUŘ...hej, ty seš z bydžova ? ....chodim tam do školy a mám to tam kousek....pojeď na srázek, bude pohůdka....jinak, tu myčku myslíš na metličanech nebo u Benziny ??....vykašli se na to a vem to doma před barákem....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.7.08, 07:35 |
|
|
gokralik
|
Lepší doma. A Vapkou nikdy. Jestli máš nějaká rezavá místa, tak ti z nich bude akorát lítat rez a kousky laku.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.7.08, 08:55 |
|
|
michalkatka
|
gokralik píše: Lepší doma. A Vapkou nikdy. Jestli máš nějaká rezavá místa, tak ti z nich bude akorát lítat rez a kousky laku.
ale aspoň sa to očistí a uvidíš čo treba porobiť, zdravé auto musí wapku prežiť bez ujmy....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.7.08, 09:06 |
|
|
gokralik
|
michalkatka píše: gokralik píše: Lepší doma. A Vapkou nikdy. Jestli máš nějaká rezavá místa, tak ti z nich bude akorát lítat rez a kousky laku. ale aspoň sa to očistí a uvidíš čo treba porobiť, zdravé auto musí wapku prežiť bez ujmy....
To je taky fakt...ale pokud máš zakytovaná některá místa a přestříknutá sprejem a jsi hrdý že jsi to spravil a vypadá to moc pěkně. Po měsíci vytáhneš Vapku a vidíš jak ten kyt odletí, to je tak na urvání hlavy
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
31.7.08, 09:57 |
|
|
fatal
rejpal
|
To snad odletět nemůže, ne?
Jinak pěkná škůdka, přeji hodně km bez problémů.
|
31.7.08, 10:17 |
|
|
gokralik
|
fatal píše: To snad odletět nemůže, ne? Jinak pěkná škůdka, přeji hodně km bez problémů.
No bohužel mě se to povedlo. Přitom to bylo vybroušené až na čistý plech a až pak zakitované. Ale bylo to na lemu blatníku vzadu a tam je to dost namáhané na bordel co lítá od kola a špínu.
|
31.7.08, 10:35 |
|
|
michalkatka
|
gokralik píše: To je taky fakt...ale pokud máš zakytovaná některá místa a přestříknutá sprejem a jsi hrdý že jsi to spravil a vypadá to moc pěkně. Po měsíci vytáhneš Vapku a vidíš jak ten kyt odletí, to je tak na urvání hlavy
máš pravdu, prvý mesiac to vyzerá dobre, ale keď to po wapke odletí aspoň viem že som to spravil zle, a treba to opraviť...
aˇj tie opravované miesta mi hocikde vyliezli znova, opravím to znova a budem sa snažiť to spraviť kvalitnejšie...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.7.08, 10:48 |
|
|
Ondras83
|
gokralik píše: fatal píše: To snad odletět nemůže, ne? Jinak pěkná škůdka, přeji hodně km bez problémů. No bohužel mě se to povedlo. Přitom to bylo vybroušené až na čistý plech a až pak zakitované. Ale bylo to na lemu blatníku vzadu a tam je to dost namáhané na bordel co lítá od kola a špínu.
tak na lemu tj, ale jinak by se to stát nemělo...to by ti to pak moh taky "vyškrábnout" kartáč v myčce...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.7.08, 10:49 |
|
|
gokralik
|
Ondras83 píše: tak na lemu tj, ale jinak by se to stát nemělo...to by ti to pak moh taky "vyškrábnout" kartáč v myčce...
To by pak nějakým tuzérúm vyškrábl půl auta
Proto já do myčky zásadně nejezdím. Zaprvé je mi líto těch peněz a za druhé mám své auto rád. Nenechám do něho mlátit tisíci kartáči.
|
31.7.08, 11:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|