|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
jonyx5
|
Citace: Tam kam strákáš klíček Wink
btw: nemyslim zámek dveří Laughing
Když se ohneš, měli by tam bejt čtyri kable - bílej, černej, žlutej a žluto-černej. Zezadu na tý spínačce sou čísla (posvit si tam baterkou) a mělo by to bejt takhle:
bílej - 16 žluto-černej - 30 černej - 15 žlutej - 50
ja som tiez na to myslel ze tam bude niekde chyba...lenze ja tam mam az 5 vodice...a ten piaty ja na kontrolu brzd...a co som kazdy jeden daval vonku tak vsetky vyzerali byt v poho...taze v tom asi chyba nebude...nebude niekde jak je regulacne rele?
|
30.7.08, 13:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
jonyx5 píše: ja som tiez na to myslel ze tam bude niekde chyba...lenze ja tam mam az 5 vodice...a ten piaty ja na kontrolu brzd...a co som kazdy jeden daval vonku tak vsetky vyzerali byt v poho...taze v tom asi chyba nebude...nebude niekde jak je regulacne rele?
regulátor je pri, alebo na alternátore, ale už som ti písal že alternátor je s baterkou trvalo prepojený a to pokračuje na prvú poistku všade musíš nameriať trvalý plus...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.7.08, 13:20 |
|
|
David29 z Virtu
Záškodník z Virtu
|
A na první pojistku + de?
|
30.7.08, 13:21 |
|
|
michalkatka
|
David29 píše: A na první pojistku + de?
tvrdí že nie...
a na tej spínačke to iba vuýzerá dobre, alebo je to všetko aj premerané že je to dobre? skúšal si s tými drátami aspoň pomixlovať, aby ti náhodou nejaký neostal v ruke... (to by si aspoň našiel príčinu)
|
30.7.08, 13:26 |
|
|
jonyx5
|
Citace: a na tej spínačke to iba vuýzerá dobre, alebo je to všetko aj premerané že je to dobre? skúšal si s tými drátami aspoň pomixlovať, aby ti náhodou nejaký neostal v ruke... (to by si aspoň našiel príčinu)
ta uz som nasiel pricinu...tam bude nejake to vedenie poskodene...a este sa cem opytat ako zistim ci mi baterku dobija alebo nie...
|
30.7.08, 16:46 |
|
|
michalkatka
|
jonyx5 píše: ta uz som nasiel pricinu...tam bude nejake to vedenie poskodene...a este sa cem opytat ako zistim ci mi baterku dobija alebo nie...
meraj napätie na baterke pri vypnutom motore a pri zapnutom motore, ak sa zvýši tak dobíja...
|
30.7.08, 16:49 |
|
|
jonyx5
|
Citace: meraj napätie na baterke pri vypnutom motore a pri zapnutom motore, ak sa zvýši tak dobíja...
a ked nedobija tak bude na chybe regulacne rele alebo alternator...
|
30.7.08, 17:30 |
|
|
Šemik
|
Regulační relé je nejpravděpodobnější
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.7.08, 17:39 |
|
|
michalkatka
|
jonyx5 píše: a ked nedobija tak bude na chybe regulacne rele alebo alternator...
a už si to zmeral keď si myslíš že ti to nedobíja
|
30.7.08, 20:17 |
|
|
jonyx5
|
Citace: a už si to zmeral keď si myslíš že ti to nedobíja Question
no meral som...a dobija...ale mi nejde jedno do hlavy...mam napojene radio na prvu poistku...a stale ked brzdim tak mi to vlastne radio sekne...akoze stiahne napatie a tak...a pred tym mi to nerobilo...a ked bliknem dialkove (packa ku sebe) tak mi uplne vypne radio...
|
1.8.08, 15:20 |
|
|
Šemik
|
všechno souvisí s první pojistkou a jejím napájením... Jako hrách na stěnu házet, kolikrát je to tady už psáno?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
1.8.08, 18:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|