Ucast na TW zraze 2008, 8 až 10. 8. Sykovec Vlachovice (asi)
Autor |
Zpráva |
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
Viky píše: deekay píše: stylom ako sa číta: banjo, ukulele, balalajka, akusticka gitara, elektricka gitara, comu nerozumies? Ja sem mel na jare genialni napad naucit se hrat na ukulele, nebot bych rad prezentoval "skladbu" Cesky lev. No sice jsem mezitim vymyslel milion dalsich pi*ovin, tohle bych si radf zkusil... najdes si na ten genialni nastroj misto? Jo a co se myho hlasovani tyka.... byl bych pro elektrickou a zpivat hromadne Queen, Beatles nebo Olympic. Texty by byly? (Zase dobrej napad co?)
nahodou super napad. A k tem Queenum, Beatles... jeste prosim prosim Bruce Dickinsona - Tears of the dragon http://youtube.com/watch?v=shfZzTJYZWs
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
30.7.08, 20:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
bany.xf.cz
|
A já mám doma dvanáctku heč heč. Jako dvanáctistrunnou kytaru myslim.
Můžu jí vzít, ale hrát nebudu. A zpívat už vůbec ne.
Jinak by mě taky zajímalo, kolik nás nakonec bude na srazu... Hlavně by mě zajímalo, do kolika hodin teda můžu dorazit do Campu. Rád bych dorazil kolem pátý hodiny... Dorazí někdo pozdějš, abych nebyl poslední?
_________________ http://fb.com/BJpolepy
|
31.7.08, 13:11 |
|
|
Nepér
|
Já v pátek okolo 17:00 vyrážím...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
31.7.08, 13:33 |
|
|
Kristensen
|
Chlapci už je vymyšlenej nějakej ten program?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
31.7.08, 13:58 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Kristensen píše: Chlapci už je vymyšlenej nějakej ten program? Neni brzo?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.7.08, 17:11 |
|
|
DRYVER
|
Viky píše: Kristensen píše: Chlapci už je vymyšlenej nějakej ten program? Neni brzo?
Neni
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
31.7.08, 17:33 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
31.7.08, 17:35 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
DRYVER píše: Neni
A sakra.... neco je blbje?
Vyhlasuju konkurz na napady.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
31.7.08, 18:48 |
|
|
Kristensen
|
Viky píše: DRYVER píše: Neni A sakra.... neco je blbje? Vyhlasuju konkurz na napady.
Tak já začnu: v pátek v odpoledních a večerních hodinách příjezd do kempu (na kterej jsem se byl podívat minulej týden )
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
31.7.08, 19:36 |
|
|
Ondras83
|
hele kluci, tak kdo teda jede směr HK-Sykovec????....pardubice, chrudim atd atd...?? žebysme se sešli?...nebo se domluvíme kdo kdy chce jet a pak se uvidí...někdo ste řikal, že ještě musíte dopráce....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
31.7.08, 19:48 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
31.7.08, 19:48 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Viky píše: Vyhlasuju konkurz na napady.
Mno já bych to viděl jednduše...teda pro ty co neabstinují. V pátek po příjezdu nějaké to pivko, sobota raní nadávání proč sme včera chlastali, poté střízlivění bez prudkých pohybů, projížďka, potom pivko na spravení. Neděle zase raní nadávání, proč to chlastáme. V jednoduchosti je síla
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 20:56 |
|
|
Ondras83
|
ondra120 píše: Viky píše: Vyhlasuju konkurz na napady. Mno já bych to viděl jednduše...teda pro ty co neabstinují. V pátek po příjezdu nějaké to pivko, sobota raní nadávání proč sme včera chlastali, poté střízlivění bez prudkých pohybů, projížďka, potom pivko na spravení. Neděle zase raní nadávání, proč to chlastáme. V jednoduchosti je síla
chlape, začínáš se mi líbit čim dál víc ....měl sem stejnej nápad, ale nechtěl sem to psát, aby zas nevandrovali, že sem furt skalenej
|
31.7.08, 21:01 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ondras83 píše: ondra120 píše: Viky píše: Vyhlasuju konkurz na napady. Mno já bych to viděl jednduše...teda pro ty co neabstinují. V pátek po příjezdu nějaké to pivko, sobota raní nadávání proč sme včera chlastali, poté střízlivění bez prudkých pohybů, projížďka, potom pivko na spravení. Neděle zase raní nadávání, proč to chlastáme. V jednoduchosti je síla chlape, začínáš se mi líbit čim dál víc ....měl sem stejnej nápad, ale nechtěl sem to psát, aby zas nevandrovali, že sem furt skalenej
víš jak se to říká...nad alkoholem nikdo nezvítězil, jenom moraváci remizovali
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
31.7.08, 21:04 |
|
|
Ondras83
|
ondra120 píše: Ondras83 píše: ondra120 píše: Viky píše: Vyhlasuju konkurz na napady. Mno já bych to viděl jednduše...teda pro ty co neabstinují. V pátek po příjezdu nějaké to pivko, sobota raní nadávání proč sme včera chlastali, poté střízlivění bez prudkých pohybů, projížďka, potom pivko na spravení. Neděle zase raní nadávání, proč to chlastáme. V jednoduchosti je síla chlape, začínáš se mi líbit čim dál víc ....měl sem stejnej nápad, ale nechtěl sem to psát, aby zas nevandrovali, že sem furt skalenej víš jak se to říká...nad alkoholem nikdo nezvítězil, jenom moraváci remizovali
teď se tady tlemim jako svině :D:D:D:D:D
|
31.7.08, 21:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|